reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień doberek :) Jak dobrze, że ten tydzień jest krótszy :D Witam się w rozpoczętym 27 tygodniu :D Przykro mi okropnie, że tyle z nas tak źle się czuje :( Ja odpukać na nic nie mogę się skarżyć, no może z wyjątkiem popękanych naczynek na nogach, głównie na zewnętrznej stronie łydek, nie wiem co z tym zrobić i czy w ogóle coś da się na to poradzić. W czwartek wizyta to zapytam gina co i jak. Już się nie mogę doczekać, żeby w końcu dowiedzieć się ile mały waży, bo te wizyty zastępcze jakoś mało dokładne moim zdaniem były i ostatnia waga jaką znamy to była z drugich prenatalnych 284g z 12 lutego czyli daaaawno temu. A tak z przyjemniejszych rzeczy to malutki też wczoraj wieczorem mocno kopał jak leżałam na lewym boku, że aż czuć chyba piętki jak się podłożyło dłoń do boku brzucha i dziś rano koło 5 też ale słabiej :) Już nie mogę się doczekać żeby go przytulić [emoji173] Dziś rano obudziłam się z bólem gardła :( W sobotę czeka nas wycieczka do Ustronia bo zdecydowaliśmy się na powiększenie obrączek, a że kupiliśmy je tam to przynajmniej zrobią to bez kosztów :)
Zobacz załącznik 844452

Jakie śliczności [emoji7] No i torebka cudeńko :D W końcu matce też coś się należy :D

Ale laska, normalnie zazdroszczę [emoji7] Pięknie wyglądsz :)

My też wczoraj zaliczyliśmy 1,5 godzinny spacerek :) Super było ale jak wróciliśmy to czułam lekko nogi :)
Ola ale rosnie juz brzuszek[emoji3] Pieknie!
Oby bol gardla szybko przeszedl!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Witajcie[emoji5]
Zostawilam dzis mloda w domu, bo pewnie dzis malo dzieci bedzie jeszcze w przedszkolu.

Czy ktos dzis wizytuje? Jesli tak to trzymam kciuki!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Będę piła najwyżej na zmianę. Wolę smakowa wodę niż oranżade bo w kolorowych napojach na prawdę dużo cukru i sztucznych barwników. To wiem , że syf. Ale o smakowej nie wiedziałam jakie macie zdanie i spytałam :) jak widzę, zdania podzielone :D
Ogólnie jest to syf, sam cukier i chemia ale jak mam czasem ochotę to sobie nie odmawiam. Mi na szczęście wchodzi bardzo dobrze normalna woda niegazowana ale czasem jak mam ochotę na szklankę pepsi to ją wypiję [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Dzień dobry! W końcu po świętach ;)

Dziewczyny, wiem, ze temat byl juz walkowany... ale jak jest z tym rumieniem dla mnie? Bo u mnie teraz dzieci chyba mają. Zsypane na policzkach, i ramieniu.
Ojej, wspolczuje. Wiem, ze dziewczyny robily sobie poziom przeciwcial. A jakby co ponoc nie tak latwo zalapac. Trzymam kciuki!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Dzień dobry z rana. Noc już standardowo kiepska. Powoli się przyzwyczaiłam. Tylko koeektor pod oczy muszę nowy kupić bo niestety niewyspanie zaczyna być widoczne[emoji3][emoji3][emoji3]
Po południu jedziemy zakupić córce wiosenna garderobę. Już się boję. Ona będzie wybrzydzać a mnie trafi szlag.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj wspolczuje. Moja na szczescie nie wybrzydza. Przynajmniej na razie[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Oj wspolczuje. Moja na szczescie nie wybrzydza. Przynajmniej na razie[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
My na szczęście wiosenna garderobę mamy już ogarnięta. Teraz mlodemu jeszcze prezent na urodziny zamowilam i Marysia przy okazji tez bluzkę i spodniczke dostanie☺️ potem dopiero dzien dziecka☺️

Do góry