Margana
Fanka BB :)
Ola ale rosnie juz brzuszek[emoji3] Pieknie!Dzień doberek Jak dobrze, że ten tydzień jest krótszy Witam się w rozpoczętym 27 tygodniu Przykro mi okropnie, że tyle z nas tak źle się czuje Ja odpukać na nic nie mogę się skarżyć, no może z wyjątkiem popękanych naczynek na nogach, głównie na zewnętrznej stronie łydek, nie wiem co z tym zrobić i czy w ogóle coś da się na to poradzić. W czwartek wizyta to zapytam gina co i jak. Już się nie mogę doczekać, żeby w końcu dowiedzieć się ile mały waży, bo te wizyty zastępcze jakoś mało dokładne moim zdaniem były i ostatnia waga jaką znamy to była z drugich prenatalnych 284g z 12 lutego czyli daaaawno temu. A tak z przyjemniejszych rzeczy to malutki też wczoraj wieczorem mocno kopał jak leżałam na lewym boku, że aż czuć chyba piętki jak się podłożyło dłoń do boku brzucha i dziś rano koło 5 też ale słabiej Już nie mogę się doczekać żeby go przytulić [emoji173] Dziś rano obudziłam się z bólem gardła W sobotę czeka nas wycieczka do Ustronia bo zdecydowaliśmy się na powiększenie obrączek, a że kupiliśmy je tam to przynajmniej zrobią to bez kosztów
Zobacz załącznik 844452
Jakie śliczności [emoji7] No i torebka cudeńko W końcu matce też coś się należy
Ale laska, normalnie zazdroszczę [emoji7] Pięknie wyglądsz
My też wczoraj zaliczyliśmy 1,5 godzinny spacerek Super było ale jak wróciliśmy to czułam lekko nogi
Oby bol gardla szybko przeszedl!
Aniołek[*] 8.08.2017