Margana
Fanka BB :)
Trzymam kciuki[emoji110][emoji110]Dzięki Na 17
Aniołek[*] 8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki[emoji110][emoji110]Dzięki Na 17
Widzę dobrze , że ciepło się robi. Zaczniemy nosić rozpinanejuz prawie za maly ;D
No nie[emoji20] A co mowia lekarze?Niestety nad ranem znów dostałam boli.. powodzenia na wizycie [emoji110]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Oficjalnie oświadczam, że więcej nic nie kupię [emoji2][emoji2]
Aniołek 31.07.2017 (*)
Ja o 16:00 dziękuje :*Witajcie[emoji5]
Zostawilam dzis mloda w domu, bo pewnie dzis malo dzieci bedzie jeszcze w przedszkolu.
Czy ktos dzis wizytuje? Jesli tak to trzymam kciuki!
Aniołek[*] 8.08.2017
Moja ma urodziny w kwietniu i zamiast prezentu od nas zazyczyla sobie imprezę urodzinową w parku trampolin lub papugarni. Jutro jadę rezerwować termin. Masakrycznie to moje dziecko wymyśla. Z jednej strony mnie to denerwuje bo jest mega rozpieszczona a z drugiej wcale sie temu nie dziwię. Do lipca byla jedynym dzieckiem w obu rodzinach. Dopiero w lipcu urodzila sie moja bratanica ale to dla niej na razie żadna konkurencja.My na szczęście wiosenna garderobę mamy już ogarnięta. Teraz mlodemu jeszcze prezent na urodziny zamowilam i Marysia przy okazji tez bluzkę i spodniczke dostanie[emoji5] potem dopiero dzien dziecka[emoji5]
oj tak i sukienkiWidzę dobrze , że ciepło się robi. Zaczniemy nosić rozpinane
O to super! Moja mloda tez wode pije. Soku sie napije, ale to traktuje jako deser. Jak jej sie chce pic to tyljo woda[emoji5]Jeszcze w temacie wody to ja od lat nie pije nic innego. Słodkich napojów, soków, wody smakowej nawet nie przełknę. W ciąży jedynie mam wielką ochotę na bąbelki, więc piję dużo gazowanej wody Bardzo mnie cieszy fakt, że mój syn też bardzo lubi wodę. Czasem pije coś słodkiego, ale głównie to niegazowana wodę. Nawet jak jemy na mieście i ma do wyboru różne rzeczy często wybiera wodę
Mamy to samo. Woda na pierwszym miejscu. Do szkoły też nosi tylko wodę. Jak ją raz babcia prowadziła to kupila jej po drodze sok. Dobrze, że młoda miała kasę przy sobie to kupila wodę w aromacie. Sok wrócił z nią w plecaku do domu.O to super! Moja mloda tez wode pije. Soku sie napije, ale to traktuje jako deser. Jak jej sie chce pic to tyljo woda[emoji5]
Aniołek[*] 8.08.2017
To u mnie Kacper w kwietniu, Marysia w lipcu ale jeszcze nic nie wymyśliła fajny pomysł ma córka mi samej się podobaMoja ma urodziny w kwietniu i zamiast prezentu od nas zazyczyla sobie imprezę urodzinową w parku trampolin lub papugarni. Jutro jadę rezerwować termin. Masakrycznie to moje dziecko wymyśla. Z jednej strony mnie to denerwuje bo jest mega rozpieszczona a z drugiej wcale sie temu nie dziwię. Do lipca byla jedynym dzieckiem w obu rodzinach. Dopiero w lipcu urodzila sie moja bratanica ale to dla niej na razie żadna konkurencja.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom