G
gosc12
Gość
Dzisiaj też idę na spacer po mieście ma być 17° K pojechał i jak zwykle pogoda na plus. Dzwonił , że zajechał na 3 w nocy i już w pracy jest od 6 , a u nich taka pogoda , że w krótkich spodenkach robią.Hehe no dziś idę z mama, ale tylko na taki godzinny a nie 3h maraton [emoji23]
Trzymaj się kiedy Ci w końcu odpuści ta szyjka.. nic nie mogą z tym zrobić żeby ulzyc.. chwila spokoju i znowu szpital, bóle.Niestety nad ranem znów dostałam boli.. powodzenia na wizycie [emoji110]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Rzeczywiście dużo cukruKlaudia, tylko tak informacyjnie ci wrzucę...
Może po prostu pij wodę z cytryna i miodem? Nie wiem, coś naturalnego dodawaj?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I co pijesz ?Ja to ciągle sobie obiecuję, że zacznę w końcu pić wodę i nic mi z tego nie wychodzi. Kurcze muszę się zmobilizować.
Tu nie chodzi o ilość bo ja dużo pije, tylko o smak nie gazowanej . Kupię dzisiaj lekko gazowana i dodam cytrynęJa robilam na początku tak, że mialam takie małe butelki 0,3 i cel byl: 3 dziennie, potem 4, 5. Teraz samej wody niegazowanej wypijam 2 litry. Trzeba się przyzwyczaić. Bo tak z dnia na dzien to pęcherz boli.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Herbatę tez mam całą szafkę, różnych smaków. UwielbiamTylko czysta, nie lubię smakowych, ale zimnej coli co jakiś czas też sobie nie odmawiam.. I literami potrafię pić herbatę, aż mi się w domu cały zapas zrobił.. Zwykle owocowe sypane do wyboru do koloru [emoji16] A co do skurczu nogi ja przed wczoraj obudziłam się z bólem że nie wiedzialam co się dzieje stopa mi się wygieła łydka cała napięta dopiero po chwili ogarnęłam że to skurcz i też do dziś mnie boli ten mięsień..
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
To ciagni wtedy stopę w swoją stronę , po chwili puszcza ból. Też tego nie lubię.
Biorę 2xdziennie magnez z potasem.Jak łapią skurcze łydek, to magnez (albo więcej magnezu, i potas)