reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hehe no dziś idę z mama, ale tylko na taki godzinny a nie 3h maraton [emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png
Dzisiaj też idę na spacer po mieście :D ma być 17° :):) K pojechał i jak zwykle pogoda na plus. Dzwonił , że zajechał na 3 w nocy i już w pracy jest od 6 , a u nich taka pogoda , że w krótkich spodenkach robią. :p
Niestety nad ranem znów dostałam boli.. powodzenia na wizycie [emoji110]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymaj się :( kiedy Ci w końcu odpuści ta szyjka.. nic nie mogą z tym zrobić żeby ulzyc.. chwila spokoju i znowu szpital, bóle.

Klaudia, tylko tak informacyjnie ci wrzucę...
1522736415-3dea7497d996e965-aaaaaa.jpeg

Może po prostu pij wodę z cytryna i miodem? Nie wiem, coś naturalnego dodawaj?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rzeczywiście dużo cukru :o
Ja to ciągle sobie obiecuję, że zacznę w końcu pić wodę i nic mi z tego nie wychodzi. Kurcze muszę się zmobilizować.
I co pijesz ?:)
Ja robilam na początku tak, że mialam takie małe butelki 0,3 i cel byl: 3 dziennie, potem 4, 5. Teraz samej wody niegazowanej wypijam 2 litry. Trzeba się przyzwyczaić. Bo tak z dnia na dzien to pęcherz boli.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tu nie chodzi o ilość bo ja dużo pije, tylko o smak nie gazowanej . Kupię dzisiaj lekko gazowana i dodam cytrynę :)
Tylko czysta, nie lubię smakowych, ale zimnej coli co jakiś czas też sobie nie odmawiam.. I literami potrafię pić herbatę, aż mi się w domu cały zapas zrobił.. Zwykle owocowe sypane do wyboru do koloru [emoji16] A co do skurczu nogi ja przed wczoraj obudziłam się z bólem że nie wiedzialam co się dzieje stopa mi się wygieła łydka cała napięta dopiero po chwili ogarnęłam że to skurcz i też do dziś mnie boli ten mięsień..

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Herbatę tez mam całą szafkę, różnych smaków. Uwielbiam :D
To ciagni wtedy stopę w swoją stronę , po chwili puszcza ból. Też tego nie lubię. :(
Jak łapią skurcze łydek, to magnez (albo więcej magnezu, i potas)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Biorę 2xdziennie magnez z potasem. :)

reklama
@olaaa7 śliczna miniaturka <3

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dziękuję :*

Dzisiaj też idę na spacer po mieście :D ma być 17° :):) K pojechał i jak zwykle pogoda na plus. Dzwonił , że zajechał na 3 w nocy i już w pracy jest od 6 , a u nich taka pogoda , że w krótkich spodenkach robią. :p

Trzymaj się :( kiedy Ci w końcu odpuści ta szyjka.. nic nie mogą z tym zrobić żeby ulzyc.. chwila spokoju i znowu szpital, bóle.

Rzeczywiście dużo cukru :o

I co pijesz ?:)

Tu nie chodzi o ilość bo ja dużo pije, tylko o smak nie gazowanej . Kupię dzisiaj lekko gazowana i dodam cytrynę :)

Herbatę tez mam całą szafkę, różnych smaków. Uwielbiam :D
To ciagni wtedy stopę w swoją stronę , po chwili puszcza ból. Też tego nie lubię. :(

Biorę 2xdziennie magnez z potasem. :)
Piję 2 kubki rumianku, 1 herbatę, 1 mieszankę ziół i czasem coś tam jeszcze w domu popijam. Zdarza się woda albo jakiś sok czy coś gazowanego.

Fajne ubranka :) Większość to chyba jest dostępna na Aliexpress :) Jeśli masz w planach kupować dopiero na 9 miesięcy wzwyż to może poszukaj na Ali będzie taniej, jedynie na dostawę trzeba będzie poczekać.
Też zauważyłam. Ale na ali chyba droższe lub taka sama cena a jeszcze trzeba płacić za dostawę. A tu w większości Jet za darmo :) muszę spojrzeć i tu i tam :)
1522745710-ca989c15f8daace5-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ładny brzuszek :)
Dziękuję :*

Piję 2 kubki rumianku, 1 herbatę, 1 mieszankę ziół i czasem coś tam jeszcze w domu popijam. Zdarza się woda albo jakiś sok czy coś gazowanego.
AA no to herbatę tez popijam, soki itp ale butelkę czegoś muszę mieć na lozku koło siebie żeby móc w każdej chwili odkręcić i się napić a nie wstawać i robić herbatę :p

Też zauważyłam. Ale na ali chyba droższe lub taka sama cena a jeszcze trzeba płacić za dostawę. A tu w większości Jet za darmo :) muszę spojrzeć i tu i tam :)

Ładny brzuszek :)

AA no to herbatę tez popijam, soki itp ale butelkę czegoś muszę mieć na lozku koło siebie żeby móc w każdej chwili odkręcić i się napić a nie wstawać i robić herbatę :p
Ja w nocy wcale nie pije. Może jak zrobi się cieplej to zacznę.

reklama
Do góry