reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hehe no dziś idę z mama, ale tylko na taki godzinny a nie 3h maraton [emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png
Dzisiaj też idę na spacer po mieście :D ma być 17° :):) K pojechał i jak zwykle pogoda na plus. Dzwonił , że zajechał na 3 w nocy i już w pracy jest od 6 , a u nich taka pogoda , że w krótkich spodenkach robią. :p
Niestety nad ranem znów dostałam boli.. powodzenia na wizycie [emoji110]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymaj się :( kiedy Ci w końcu odpuści ta szyjka.. nic nie mogą z tym zrobić żeby ulzyc.. chwila spokoju i znowu szpital, bóle.

Klaudia, tylko tak informacyjnie ci wrzucę...
1522736415-3dea7497d996e965-aaaaaa.jpeg

Może po prostu pij wodę z cytryna i miodem? Nie wiem, coś naturalnego dodawaj?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rzeczywiście dużo cukru :o
Ja to ciągle sobie obiecuję, że zacznę w końcu pić wodę i nic mi z tego nie wychodzi. Kurcze muszę się zmobilizować.
I co pijesz ?:)
Ja robilam na początku tak, że mialam takie małe butelki 0,3 i cel byl: 3 dziennie, potem 4, 5. Teraz samej wody niegazowanej wypijam 2 litry. Trzeba się przyzwyczaić. Bo tak z dnia na dzien to pęcherz boli.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tu nie chodzi o ilość bo ja dużo pije, tylko o smak nie gazowanej . Kupię dzisiaj lekko gazowana i dodam cytrynę :)
Tylko czysta, nie lubię smakowych, ale zimnej coli co jakiś czas też sobie nie odmawiam.. I literami potrafię pić herbatę, aż mi się w domu cały zapas zrobił.. Zwykle owocowe sypane do wyboru do koloru [emoji16] A co do skurczu nogi ja przed wczoraj obudziłam się z bólem że nie wiedzialam co się dzieje stopa mi się wygieła łydka cała napięta dopiero po chwili ogarnęłam że to skurcz i też do dziś mnie boli ten mięsień..

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Herbatę tez mam całą szafkę, różnych smaków. Uwielbiam :D
To ciagni wtedy stopę w swoją stronę , po chwili puszcza ból. Też tego nie lubię. :(
Jak łapią skurcze łydek, to magnez (albo więcej magnezu, i potas)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Biorę 2xdziennie magnez z potasem. :)

reklama
@olaaa7 śliczna miniaturka <3

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dziękuję :*

Dzisiaj też idę na spacer po mieście :D ma być 17° :):) K pojechał i jak zwykle pogoda na plus. Dzwonił , że zajechał na 3 w nocy i już w pracy jest od 6 , a u nich taka pogoda , że w krótkich spodenkach robią. :p

Trzymaj się :( kiedy Ci w końcu odpuści ta szyjka.. nic nie mogą z tym zrobić żeby ulzyc.. chwila spokoju i znowu szpital, bóle.

Rzeczywiście dużo cukru :o

I co pijesz ?:)

Tu nie chodzi o ilość bo ja dużo pije, tylko o smak nie gazowanej . Kupię dzisiaj lekko gazowana i dodam cytrynę :)

Herbatę tez mam całą szafkę, różnych smaków. Uwielbiam :D
To ciagni wtedy stopę w swoją stronę , po chwili puszcza ból. Też tego nie lubię. :(

Biorę 2xdziennie magnez z potasem. :)
Piję 2 kubki rumianku, 1 herbatę, 1 mieszankę ziół i czasem coś tam jeszcze w domu popijam. Zdarza się woda albo jakiś sok czy coś gazowanego.

Fajne ubranka :) Większość to chyba jest dostępna na Aliexpress :) Jeśli masz w planach kupować dopiero na 9 miesięcy wzwyż to może poszukaj na Ali będzie taniej, jedynie na dostawę trzeba będzie poczekać.
Też zauważyłam. Ale na ali chyba droższe lub taka sama cena a jeszcze trzeba płacić za dostawę. A tu w większości Jet za darmo :) muszę spojrzeć i tu i tam :)
1522745710-ca989c15f8daace5-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ładny brzuszek :)
Dziękuję :*

Piję 2 kubki rumianku, 1 herbatę, 1 mieszankę ziół i czasem coś tam jeszcze w domu popijam. Zdarza się woda albo jakiś sok czy coś gazowanego.
AA no to herbatę tez popijam, soki itp ale butelkę czegoś muszę mieć na lozku koło siebie żeby móc w każdej chwili odkręcić i się napić a nie wstawać i robić herbatę :p

Też zauważyłam. Ale na ali chyba droższe lub taka sama cena a jeszcze trzeba płacić za dostawę. A tu w większości Jet za darmo :) muszę spojrzeć i tu i tam :)

Ładny brzuszek :)

AA no to herbatę tez popijam, soki itp ale butelkę czegoś muszę mieć na lozku koło siebie żeby móc w każdej chwili odkręcić i się napić a nie wstawać i robić herbatę :p
Ja w nocy wcale nie pije. Może jak zrobi się cieplej to zacznę.

reklama
Do góry