reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak jak pozytywnie myślałam to teraz mi mega smutno i źle [emoji20]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej kochana nie zalamuj sie. Przycisnij ich moze zeby Ci w koncu powiedzieli czy Cie dokladnie lecza i jakie maja plany!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
To u mnie Kacper w kwietniu, Marysia w lipcu ale jeszcze nic nie wymyśliła[emoji5] fajny pomysł ma córka mi samej się podoba[emoji5]
Pomysł nawet ok. Ale w moom mieście koszt na 10 dzieci to 450 zl. Do tego napoje, przekaski, tort, jakas kawa.o ciasto dla.rodziców i mi 700 lekko wyjdzie.Ech czego się dla dziecka nie zrobi....

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pomysł nawet ok. Ale w moom mieście koszt na 10 dzieci to 450 zl. Do tego napoje, przekaski, tort, jakas kawa.o ciasto dla.rodziców i mi 700 lekko wyjdzie.Ech czego się dla dziecka nie zrobi....

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No to fakt, parę ludzi i się nazbiera. Moja w zeszłym roku w domu miala, ale potem cały tydzień wyjazdów bi atrakcji☺️ dwa lata temu byliśmy nad morzem akurat, a 3 lata temu mieliśmy chrzciny więc razem urodziny jej zrobiliśmy

Dzień Dobry :)

Zajrzyjcie na tą stronę na FB, wklejam przypadkowe zdjęcie ubranka , u góry jest nazwa strony :D cudem się powstrzymałam , żeby nie zacząć nic zamawiać :D dopiero zacznę na 9-12 msc :)

Zobacz załącznik 844467 Zobacz załącznik 844468 Zobacz załącznik 844469 Zobacz załącznik 844470 Zobacz załącznik 844471 Zobacz załącznik 844472 Zobacz załącznik 844473 Zobacz załącznik 844474 Zobacz załącznik 844475 Zobacz załącznik 844476
Klaudia to wszystko jest z Ali Express tylko tam ze trzy raz tańsze [emoji6]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

reklama
Do góry