reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

witam po świątecznie :)
zaczęliśmy wczoraj 6sty miesiąc :) jutro zaczynamy szkołę rodzenia a w piątek badania + glukoza.

powodzenia na wizytach
Ja też jutro zaczynam szkołę rodzenia ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Hej hej widać że już po świętach bo produkcja na forum ruszyła [emoji23] biorę się za nadrabianie a tymczasem popijam kawkę i zajadam serniczek od teściowej [emoji7] wie co lubię [emoji23][emoji16] miłego dnia kochane [emoji39][emoji8]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej hej widać że już po świętach bo produkcja na forum ruszyła [emoji23] biorę się za nadrabianie a tymczasem popijam kawkę i zajadam serniczek od teściowej [emoji7] wie co lubię [emoji23][emoji16] miłego dnia kochane [emoji39][emoji8]

Oj ale Cię ta teściowa rozpieszcza :D

Ja od początku ciąży dużo spaceruje ale ja zawsze dużo łaziłam :) mam częste bole kregoslupa na dole później, ale jak wracam to odpoczywam i po kilku h mi mija :)

f2w39n7303c24ozn.png
Ja też uwielbiam spacerki, w tamtą niedzielę była taka ładna pogoda że z kumpela i jej synkiem w wózku przeszłyśmy ok 15 km [emoji1][emoji1] ale później stopy dały o sobie znać [emoji31]

No, nadrobiłam, przynajmniej z grubsza ;)

Współczuję bóli, skurczy itd, i mam nadzieję, że szybko będzie lepiej [emoji106]

Ja przez święta, a zwłaszcza przed świętami sporo się ruszałam, siedziałam przy stole itd., więc dzisiaj odpoczywam ;)
Na razie leżę na balkonie - jest piękna pogoda [emoji4]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja też uwielbiam spacerki, w tamtą niedzielę była taka ładna pogoda że z kumpela i jej synkiem w wózku przeszłyśmy ok 15 km [emoji1][emoji1] ale później stopy dały o sobie znać [emoji31]

Mi bardzo brakuje takiego ruchu :(
Zwłaszcza, że biegałam po 50km/tydzień...
Ale dla Hani wszystko...
A po porodzie nadrobię ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry