Ja też jutro zaczynam szkołę rodzeniawitam po świątecznie
zaczęliśmy wczoraj 6sty miesiąc jutro zaczynamy szkołę rodzenia a w piątek badania + glukoza.
powodzenia na wizytach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też jutro zaczynam szkołę rodzeniawitam po świątecznie
zaczęliśmy wczoraj 6sty miesiąc jutro zaczynamy szkołę rodzenia a w piątek badania + glukoza.
powodzenia na wizytach
Gin mi mówił, że do 10x jest ok, 10-12 obserwować uważnie i konsultować z nim, 12+ jechać od razu na IPDziewczyny jest jakaś norma do ilu razy twardnięcie brzucha jest ok, a po ilu razach dziennie trzeba konsultować z lekarzem?
Oj ale Cię ta teściowa rozpieszczaHej hej widać że już po świętach bo produkcja na forum ruszyła [emoji23] biorę się za nadrabianie a tymczasem popijam kawkę i zajadam serniczek od teściowej [emoji7] wie co lubię [emoji23][emoji16] miłego dnia kochane [emoji39][emoji8]
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też uwielbiam spacerki, w tamtą niedzielę była taka ładna pogoda że z kumpela i jej synkiem w wózku przeszłyśmy ok 15 km [emoji1][emoji1] ale później stopy dały o sobie znać [emoji31]Ja od początku ciąży dużo spaceruje ale ja zawsze dużo łaziłam mam częste bole kregoslupa na dole później, ale jak wracam to odpoczywam i po kilku h mi mija
Mi bardzo brakuje takiego ruchuJa też uwielbiam spacerki, w tamtą niedzielę była taka ładna pogoda że z kumpela i jej synkiem w wózku przeszłyśmy ok 15 km [emoji1][emoji1] ale później stopy dały o sobie znać [emoji31]
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Pięknie rośnie [emoji106]
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3