reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No ja też jestem strasznie zastana w sumie zalezana chyba bo nawet prysznic sprawia że jestem zmęczona [emoji2] a za 3 miesiące będzie trzeba na wysokie obroty wejść [emoji3]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No to jest najgorsze po takim lezeniu wydobyc z siebie taki wysilek zeby urodzic, a potem jeszcze sie dzieckiem zajmowac[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Wiesz, mam wrazenie, ze bierze mnie za panikare, a ja na prawde bia nie jestem. Na prawde ciagle cos mi dolega[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Też nie sądzę żebyś nia była, po prostu się martwisz. A z takim podejściem jak Ty, @Onaszczesliwa2018 by zrobiła krzywdę dziecku. Bo by się wstydziła jechać na ip poraz kolejny, chociaż czuła, że jest coś nie tak. I jeśli też masz jakie kolwiek obawy to nie powinnaś się powstrzymywać przed powiedzeniem o tym lekarzowi. Od tego jest, żeby sprawdzil i uspokoił :)

Też nie sądzę żebyś nia była, po prostu się martwisz. A z takim podejściem jak Ty, @Onaszczesliwa2018 by zrobiła krzywdę dziecku. Bo by się wstydziła jechać na ip poraz kolejny, chociaż czuła, że jest coś nie tak. I jeśli też masz jakie kolwiek obawy to nie powinnaś się powstrzymywać przed powiedzeniem o tym lekarzowi. Od tego jest, żeby sprawdzil i uspokoił :)
Nie, nie. Ja nie powiedzialam, ze mu nic nie powiem. Glupio mi juz, ale o wszystkim mowie oczywiscie. Dzidzia najwazniejsza, a on niech wie co dokladniej sprawdzic[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

No tylko czekam jak znów moja lekarka skomentuje mój pobyt w szpitalu tak jak ostatnim razem ;) tylko tym razem chyba ja pogryze jak coś powie ;)

Nawet się nią nie przejmuj. Powinna być zadowolona i jeszcze Cię poprzeć, że dobrze zrobiłas. Ważniejsze zdrowie twojego synka niż zdanie tej baby. :*

Nosz kurcze, chyba gdyby bylo wszystko w porzadku to by Cie nie zostawili w szpitalu. Zwlaszcza na same swieta. A moze gdyby Ci ten pessar zalozyla to by sie tak nie skonczylo, tylko wystarczyly leki wyciszajace.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Niestety myślę , że zaniedbala to i jakby odrazu zainterweniowala to by tak nie było bo już pierwsze ostrzeżenie że szyjka słaba było 3 tygodnie temu a średnia mam ochotę co parę tyg w szpitalu lądować z bólami i strachem w oczach wystarczająco się stresuje , a ten temat jest do ogarnięcia tylko jej odwagi brakuje albo ma jakieś chore przekonania , że to samo zlo :/ nie no będę jutro tutaj z nimi poważnie o tym rozmawiać, a jak nie to z nią na wizycie bo oczywiście jakby trzeba było to bym lezala do samego lipca tutaj , ale jak ktoś konkretny ogarnie temat że tak powiem to niewidze koniecznosci

No to jest najgorsze po takim lezeniu wydobyc z siebie taki wysilek zeby urodzic, a potem jeszcze sie dzieckiem zajmowac[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No myślę , że będzie to wyczyn [emoji3] i będę trochę czasu potrzebowała żeby znów wskoczyć na swoje tory no ale cóż dla maluszka wszystko [emoji2]

No pewnie, zobaczysz jak bedzie. Ja np musialam opoznic pietwszy spacer, bo tak mnie biodro bolalo, ze nie bylam w stanie prowadzic wozka.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No właśnie. Takich rzeczy nie ma co planować 3miesiace przed porodem :) żadna z nas nie wie, czy wyjdzie na pierwszy spacer za 3dni czy za 10. :p

Oczywiście , czasami lepiej wyjść na Panikare niż jakby niedaj Bóg miało się okazać , że można było coś zrobić A się nie zrobilo . Chociaż czasami sama walczę sama z myślami czy o czymś powiedzieć czy nie , czy jechać czy nie , ale myślę że intuicja kobiety jest poprostu niezawodna i instynkt wygrywa [emoji4]

reklama
Nie, nie. Ja nie powiedzialam, ze mu nic nie powiem. Glupio mi juz, ale o wszystkim mowie oczywiscie. Dzidzia najwazniejsza, a on niech wie co dokladniej sprawdzic[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Dokladnie. Ja też do wczoraj miałam nic jutro nie mówić na wizycie i dodatkowym polowkowym. Ale doszłam do wniosku , że mimo tego, że poczuje się urazony , będzie mógł być później chamski. To powiem, chce zobaczyć jego minę. Bo słowem nie wspomniał o możliwości wykonania takiego badania. A tez nie sprawdził dokładnie wszystkiego.

Do góry