reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

W piatek[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
A no to dobrze mam nadzieję , że się niepogorszy nic ostatnio tyle się nabiegalas i narobilas może dlatego

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam mieszany styl zycia.Samo Leżenie sprawia też ból. Oszczedzam się mocno ale sama pozycja leżąca mi nie służy. W domu np. czesto siedzę na piłce. Definitywnie nie wolno mi nic dźwigać, wykonywać gwaltownych ruchów.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Biedna.. i wszytko w ciąży się nasiliło pewnie. Za tydzień masz wizytę i czekasz na decyzję lekarza kiedy bedziesz musiała mieć CC tak ?

Ja w przyszłą środę. Czekam już niecierpliwie. Dotychczas mialam co 4 tygodnie. Teraz od tej wizyty będę miala juz co 2.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja mam normalnie co dwa od samego początku praktycznie a o tak mi się dłuży zawsze [emoji2]

Wizyta już w piątek tak ?to powiedz co Cię nie pokoi. A masz zaparcia ? Mam nadzieję , że to nic groźnego. A po nospie lub magnesie, czy po odpoczynku nie przechodzi ? Nie robi się miękki ?
Wlasnie tak nie bardzo przechodzi[emoji53] A zaparcia juz takie niewielkie sie zaczynaja. I wzdecia znow sie nasilily. Mam wrazenie, ze to to. Oczywiscie lekarzowi powiem, ale tez juz mi glupio, bo za kazdym razem na cos narzekam[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Tutaj też przychodzą gromadki do tych noworodkow i aż mi słabo jak widzę te biedne kobiety ledwo siedzące u mnie też będzie sprawa prosto postawiona kolezanki itd to dopiero jak do siebie dojdę i jak chcą to niech się obrazaja

Dokładnie ja też nie zamierzam zaprosić nikogo wcześniej jak dwa tygodnie. I dlatego też pisałam, że tydzień/dwa bym chciała być w domu im dopiero spacer. To większość się oburzyła , że w lato tyle nie wytrzymam i , że dwa/trzy dni po planują wyjść już na powietrze. No a co za różnica , czy wyjdę wcześniej czy zaproszę kogoś na odwiedziny.. więc wolę wyjść pozniej i tym samym nie przyspieszać spotkań z rodziną/znajomymi.

A no to dobrze mam nadzieję , że się niepogorszy nic ostatnio tyle się nabiegalas i narobilas może dlatego

Wiesz, najbardziej mnie martwi to napiecie w brzuchu. Ciagle mi sie chce siku, czuje taki ucisk na pecherz i w dole brzucha. Juz sie normalnie boje wychodzic z domu, bo nigdzie nie moge dojsc. Mam nadzieje, ze to nic zlego, ale jest strasznie uciazliwe.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Wlasnie tak nie bardzo przechodzi[emoji53] A zaparcia juz takie niewielkie sie zaczynaja. I wzdecia znow sie nasilily. Mam wrazenie, ze to to. Oczywiscie lekarzowi powiem, ale tez juz mi glupio, bo za kazdym razem na cos narzekam[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Nie powinno Ci być głupio. To nie jest powód do wstydu, że martwisz się o swoje dziecko. Niech to sprawdzi , a ty będziesz spokojniejsza. :)

Wiesz, najbardziej mnie martwi to napiecie w brzuchu. Ciagle mi sie chce siku, czuje taki ucisk na pecherz i w dole brzucha. Juz sie normalnie boje wychodzic z domu, bo nigdzie nie moge dojsc. Mam nadzieje, ze to nic zlego, ale jest strasznie uciazliwe.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ja tak czasem mam, ale to chyba Alicja tam wtedy leży. Bo po jakimś czasie czuje , że się przesuwa gdzie indziej i nie mam tego ucisku.

Dokładnie ja też nie zamierzam zaprosić nikogo wcześniej jak dwa tygodnie. I dlatego też pisałam, że tydzień/dwa bym chciała być w domu im dopiero spacer. To większość się oburzyła , że w lato tyle nie wytrzymam i , że dwa/trzy dni po planują wyjść już na powietrze. No a co za różnica , czy wyjdę wcześniej czy zaproszę kogoś na odwiedziny.. więc wolę wyjść pozniej i tym samym nie przyspieszać spotkań z rodziną/znajomymi.
Klaudia roznica jest taka, ze swietze powietrze dziecku nie zaszkodzi. Pod warunkiem, ze pojdziesz na spacer do parku, w jakies malo uczeszczane miejsce, a nie do tlumow. I nie bedziesz sie po drodze z mnustwem ludzi spotykac[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Myślę , że dzidzia koło pęcherza gdzieś tam sobie miejscowke znalazła [emoji4] oby [emoji8] [emoji8] masz się oszczędzać więc odpoczywaj a nie na wycieczki Ci się zebrało [emoji2]

Do góry