reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie powinno Ci być głupio. To nie jest powód do wstydu, że martwisz się o swoje dziecko. Niech to sprawdzi , a ty będziesz spokojniejsza. :)
Wiesz, mam wrazenie, ze bierze mnie za panikare, a ja na prawde bia nie jestem. Na prawde ciagle cos mi dolega[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Nie powinno Ci być głupio. To nie jest powód do wstydu, że martwisz się o swoje dziecko. Niech to sprawdzi , a ty będziesz spokojniejsza. :)
Hahaha Margana Ty mówisz o narzekaniu? A co ja mam powiedzieć ?Moja lekarka to chyba przestanie wykonywać ten zawód po prowadzeniu mojej ciazy [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Myślę , że dzidzia koło pęcherza gdzieś tam sobie miejscowke znalazła [emoji4] oby [emoji8] [emoji8] masz się oszczędzać więc odpoczywaj a nie na wycieczki Ci się zebrało [emoji2]

Ale ja nigdzie nie chodze bo chce[emoji6] Tylko jak musze, przedszkole, lekarz ze soba czy z mloda i tyle. Po prostu ostatnio sie kilka rzeczy skumulowalo. To tez pewnie mialo wplyw na samopoczucie.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Hahaha Margana Ty mówisz o narzekaniu? A co ja mam powiedzieć ?Moja lekarka to chyba przestanie wykonywać ten zawód po prowadzeniu mojej ciazy [emoji23]

Haha, no coz poradzimy, ze ciagle cos nam dolega. Zreszta chyba nie da sie ukryc, ze Twoje obawy sa uzasadnione!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Haha, no coz poradzimy, ze ciagle cos nam dolega. Zreszta chyba nie da sie ukryc, ze Twoje obawy sa uzasadnione!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No tylko czekam jak znów moja lekarka skomentuje mój pobyt w szpitalu tak jak ostatnim razem ;) tylko tym razem chyba ja pogryze jak coś powie ;)

Nawet najchetniej to bym w ogole nie wychodzila, bo stalo sie to strasznie meczace[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No ja też jestem strasznie zastana w sumie zalezana chyba bo nawet prysznic sprawia że jestem zmęczona [emoji2] a za 3 miesiące będzie trzeba na wysokie obroty wejść [emoji3]

No tylko czekam jak znów moja lekarka skomentuje mój pobyt w szpitalu tak jak ostatnim razem ;) tylko tym razem chyba ja pogryze jak coś powie ;)

Nosz kurcze, chyba gdyby bylo wszystko w porzadku to by Cie nie zostawili w szpitalu. Zwlaszcza na same swieta. A moze gdyby Ci ten pessar zalozyla to by sie tak nie skonczylo, tylko wystarczyly leki wyciszajace.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Klaudia roznica jest taka, ze swietze powietrze dziecku nie zaszkodzi. Pod warunkiem, ze pojdziesz na spacer do parku, w jakies malo uczeszczane miejsce, a nie do tlumow. I nie bedziesz sie po drodze z mnustwem ludzi spotykac[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Tego się nie da właśnie przewidzieć. A mieszkam w centrum miasta.
Zobaczę co będzie po porodzie, wtedy będę myśleć o spacerach :)

Do góry