reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja ci zycze by zalozyli pessar i I by moze pomogl do 39

Jrsli jrdnak tu tego nie lubia lub maja cos przeciw tak to wyczytalam to prawda wczesniaki nie zawsze sa opoznione chorobliwe
Moj Kuzyn zdrowy i super prace ma i po studiach a 26tx
I nie tylko on duzo dzieci rodzi sie wczesnie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moja jest z 33 tyg. I rozwijala sie swietnie. Mielismy duzo kontroli ale tylko wnm miala i rehabilitacje. Niestety mamy alergie pokarmowa ale teraz to Norma. Za to Mati z 37 tyg i nie oddychal sam....12h na cepapie byl.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O kurde może posmaruj jakims najprostszym kremem oby zniknęło no i jednak przeszło [emoji4] kurczę to niedobrze z tym zylakiem

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie posmarowalam Oliwi atoperalem,moze pusci. A co do zylaka..

To mam duze ma lydce...teraz sie powiekszaja...takie powiklania po zakrzepicy a ciaza jeszcze te zyly chore obciaza. Powinnam dawno zrobic z tym porzadek ale brak czasu i strach..... Ehhhh

Ślicznie wygladasz [emoji173]️

Jaki ładny brzuszek [emoji173]️

A gdzie pracujesz ?:)

24 ? Wcześnie strasznie , wątpię ,żeby było zdrowe. :( Ja już bym chciała być blisko 30tc. Czuła bym się bezpieczniej..
Jak się czujesz kochana ? Lepiej troszkę ?

Chyba każda z nas przechodzi taki chwilowy nie pokój. Będzie dobrze :*

Nawet nie wiedziałam , że jest aplikacją bb. Cały czas korzystałam na tel przez internet :p
Jest jest w sklep play masz . o wiele lepiej sie korzysta niz z str.

W ciąży to w ciąży, ja już się boję tego co będzie po ciazy[emoji5] jak się dzieciaki rodziły to się dopiero zaczynało[emoji5]
Kobieto.....powiem jedno wspolczuje. Serio ,nie to ze nie lubie gosci. No ale ...... Powinni troche pomyslec ze teraz nie jestes na pelnych obrotach. A po cc musisz dojsc do siebie.

Przeżyłam obiad u teściów. Teraz leżę i walczę z bólem. Za tydzień wizyta i chyba jakieś konkretne decyzje zapadna.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moze dadza ci jakies leki ktore bardziej zwalcza bol. A zimne lub cieple oklady ?moze to troszke ci pomoze. Bidulko trzymaj sie jakos.

Wlasnie posmarowalam Oliwi atoperalem,moze pusci. A co do zylaka..

To mam duze ma lydce...teraz sie powiekszaja...takie powiklania po zakrzepicy a ciaza jeszcze te zyly chore obciaza. Powinnam dawno zrobic z tym porzadek ale brak czasu i strach..... Ehhhh

Mam nadzieję , że po tym Dzidziusiu już o to zadbasz[emoji8]

W końcu Was nadrobiłam :)
K już pojechał o 14:00 i tak smutno, bo nie będzie go 4/5tygodni :( ale mam nadzieję , że zleci. Często czuł malutka pod ręką, widział przez brzuch jak szalała , dlatego pojechał spokojnejszy. A jak wróci to już będę w 28tygodniu :) już co raz bliżej do lipca.

* Od kilku dni mam straszne bóle kręgosłupa, kości ogonowej i nog.
Myślicie , że to nie bezpieczne ? Czy po prostu wszystko co raz bardziej się rozciąga ?
* Jutro w końcu wizyta, miałam nie mówić swojemu lekarzowi o badaniu polowkowym ale przemyślelismy z K , że co nas to obchodzi , że może go tym urazimy czy coś. Ważniejsze jest dla nas zdrowie córki, a on nawet nie zauważył , że coś w serduszku jest nie tak jak powinno. Powiem mu o echu za dwa tygodnie i ciekawa jestem co on na to. Co powie. Może będzie bardziej dokładny. :/ W ogóle mu już nie ufam i pod koniec kwietnia zapisujemy się na trzecie prenatalne w 3d. Chcemy mieć pewność , że jest wszytko dobrze.

* Dlaczego nie wolno pić napoi gazowanych w ciąży ? Skończyła mi się woda smakowa nie gazowana, po sokach chce mi się bardziej pić i tak myślę , czy mogę pić oranżadę ?:)
Przykte, ze K na tak dlugo wyjechal. Oby Ci szybko zlecialo!
Co do boli to mysle, ze po pierwsze wszystko sie rozciaga i luzuje przygotowujac do porodu. Po drugie dzidzie sa coraz wieksze i to tez ma wplyw na kregoslup i nogi.

A co do napoi gazowanych to nie sa zalecane bo: po pierwsze sa po prostu niezdrowe, zawieraja duzo cukru i czesto kofeine. Po drugie moga nasilic wzdecia, ktore i tak sa juz uciazliwe w ciazy.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Mam nadzieję , że po tym Dzidziusiu już o to zadbasz[emoji8]

Tez mam taka nadzieje. Z tym ze po zabiegu bede uwiazana tydzien. A w moim przypadku latwe to nie bedzie . Ale moze zaplanuje tak jak beda miec wolne np w ferie. Teraz oby zakrzepow nie bylo i bedzie ok...... A jak u ciebie samopoczucie?

reklama
Do góry