reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja ci zycze by zalozyli pessar i I by moze pomogl do 39

Jrsli jrdnak tu tego nie lubia lub maja cos przeciw tak to wyczytalam to prawda wczesniaki nie zawsze sa opoznione chorobliwe
Moj Kuzyn zdrowy i super prace ma i po studiach a 26tx
I nie tylko on duzo dzieci rodzi sie wczesnie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moja jest z 33 tyg. I rozwijala sie swietnie. Mielismy duzo kontroli ale tylko wnm miala i rehabilitacje. Niestety mamy alergie pokarmowa ale teraz to Norma. Za to Mati z 37 tyg i nie oddychal sam....12h na cepapie byl.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O kurde może posmaruj jakims najprostszym kremem oby zniknęło no i jednak przeszło [emoji4] kurczę to niedobrze z tym zylakiem

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie posmarowalam Oliwi atoperalem,moze pusci. A co do zylaka..

To mam duze ma lydce...teraz sie powiekszaja...takie powiklania po zakrzepicy a ciaza jeszcze te zyly chore obciaza. Powinnam dawno zrobic z tym porzadek ale brak czasu i strach..... Ehhhh

Ślicznie wygladasz [emoji173]️

Jaki ładny brzuszek [emoji173]️

A gdzie pracujesz ?:)

24 ? Wcześnie strasznie , wątpię ,żeby było zdrowe. :( Ja już bym chciała być blisko 30tc. Czuła bym się bezpieczniej..
Jak się czujesz kochana ? Lepiej troszkę ?

Chyba każda z nas przechodzi taki chwilowy nie pokój. Będzie dobrze :*

Nawet nie wiedziałam , że jest aplikacją bb. Cały czas korzystałam na tel przez internet :p
Jest jest w sklep play masz . o wiele lepiej sie korzysta niz z str.

W ciąży to w ciąży, ja już się boję tego co będzie po ciazy[emoji5] jak się dzieciaki rodziły to się dopiero zaczynało[emoji5]
Kobieto.....powiem jedno wspolczuje. Serio ,nie to ze nie lubie gosci. No ale ...... Powinni troche pomyslec ze teraz nie jestes na pelnych obrotach. A po cc musisz dojsc do siebie.

Przeżyłam obiad u teściów. Teraz leżę i walczę z bólem. Za tydzień wizyta i chyba jakieś konkretne decyzje zapadna.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moze dadza ci jakies leki ktore bardziej zwalcza bol. A zimne lub cieple oklady ?moze to troszke ci pomoze. Bidulko trzymaj sie jakos.

Wlasnie posmarowalam Oliwi atoperalem,moze pusci. A co do zylaka..

To mam duze ma lydce...teraz sie powiekszaja...takie powiklania po zakrzepicy a ciaza jeszcze te zyly chore obciaza. Powinnam dawno zrobic z tym porzadek ale brak czasu i strach..... Ehhhh

Mam nadzieję , że po tym Dzidziusiu już o to zadbasz[emoji8]

W końcu Was nadrobiłam :)
K już pojechał o 14:00 i tak smutno, bo nie będzie go 4/5tygodni :( ale mam nadzieję , że zleci. Często czuł malutka pod ręką, widział przez brzuch jak szalała , dlatego pojechał spokojnejszy. A jak wróci to już będę w 28tygodniu :) już co raz bliżej do lipca.

* Od kilku dni mam straszne bóle kręgosłupa, kości ogonowej i nog.
Myślicie , że to nie bezpieczne ? Czy po prostu wszystko co raz bardziej się rozciąga ?
* Jutro w końcu wizyta, miałam nie mówić swojemu lekarzowi o badaniu polowkowym ale przemyślelismy z K , że co nas to obchodzi , że może go tym urazimy czy coś. Ważniejsze jest dla nas zdrowie córki, a on nawet nie zauważył , że coś w serduszku jest nie tak jak powinno. Powiem mu o echu za dwa tygodnie i ciekawa jestem co on na to. Co powie. Może będzie bardziej dokładny. :/ W ogóle mu już nie ufam i pod koniec kwietnia zapisujemy się na trzecie prenatalne w 3d. Chcemy mieć pewność , że jest wszytko dobrze.

* Dlaczego nie wolno pić napoi gazowanych w ciąży ? Skończyła mi się woda smakowa nie gazowana, po sokach chce mi się bardziej pić i tak myślę , czy mogę pić oranżadę ?:)
Przykte, ze K na tak dlugo wyjechal. Oby Ci szybko zlecialo!
Co do boli to mysle, ze po pierwsze wszystko sie rozciaga i luzuje przygotowujac do porodu. Po drugie dzidzie sa coraz wieksze i to tez ma wplyw na kregoslup i nogi.

A co do napoi gazowanych to nie sa zalecane bo: po pierwsze sa po prostu niezdrowe, zawieraja duzo cukru i czesto kofeine. Po drugie moga nasilic wzdecia, ktore i tak sa juz uciazliwe w ciazy.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Mam nadzieję , że po tym Dzidziusiu już o to zadbasz[emoji8]

Tez mam taka nadzieje. Z tym ze po zabiegu bede uwiazana tydzien. A w moim przypadku latwe to nie bedzie . Ale moze zaplanuje tak jak beda miec wolne np w ferie. Teraz oby zakrzepow nie bylo i bedzie ok...... A jak u ciebie samopoczucie?

reklama
Do góry