reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny ja tutaj tylko goscinnie, przeskakiwalam wlasnie na swoj watek, gdy pojawilo mi sie powyzsze zdj [emoji4] @Karla88 przepieknie wygladasz [emoji7] pozazdroscic ogolnie urody a teraz super sylwetki w ciazy! [emoji5] styloweczka tez calkiem calkiem [emoji6] Brawo Kochana [emoji122]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Wy sie znacie???;)))z innej str ? Witaj chlopers[emoji16][emoji16]trzymam kciuki za ciebie i b ci kibicuje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wy sie znacie???;)))z innej str ? Witaj chlopers[emoji16][emoji16]trzymam kciuki za ciebie i b ci kibicuje

Nie, nie znamy sie, moj wpis to taka spontaniczna reakcja na zdj Karli [emoji7] dziekuje za kciukasy Kochana [emoji8] oczywiscie z wzajemnoscia [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ah, no rozumiem. W ciazy to wiele sie dzieje w naszych glowach. Ale postaraj sie troszke wyluzowac, bo to nie pomaga.
Ja za to widze w wielu sytuacjach realne zagrozenie, tak gzie inni nie widza. To tez nie pomaga na psychike, a nie wszystkiego da sie uniknac.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

No nie pomaga nie
Ja mam schizy ze poltora tyg i 29tc a to wtedy zaczwlam krwawic z Nicole ufffaa

I mam taki horror ze juz blisko ten tydz ale musi byc dobrze przeciez ta ciaza inna [emoji85][emoji38]

Dokładnie [emoji4] hehe ja po powrocie do domu też ruszam z wyprawka [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
My w maju też startujemy. Tylko , że my mamy tylko ubranka zamowione i cała szafkę nowych. I będziemy jeździć za wszystkim po kolei. Wykreślać tylko z listy. Więc w ciągu kilku dni zamkniemy się całkowicie z wyprawka :) skręcimy łóżeczko i pojeździmy za wózkiem, choć i tak wczoraj rozmawialiśmy , że pewnie zamówimy bebetto :) a wy będziecie zamawiać przez internet wszystko tak ?
Troszkę lepiej :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
To dobrze :) oby tylko lepiej już było :)

No tak prawie zaraz. Z Marysią jak wyszlam, we wtorek ze szpitala to w weekend już byli goscie żeby zobaczyć dzieciątko
Nie no, to jest nie do przyjecia. Na prawde powinnas sie nie zgodzic. Ze dwa tygodnie dziecko i matka powinni miec spokoju. Niektorzy to mawet czekaja do pierwszych szczepien.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry