reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale przez internet też fajnie, we dwójkę polezycie, pooglądacie na stronach a później fajny czas oczekiwania na paczki [emoji173]️
No większość w sumie już upatrzona tylko trzeba to dopracować takie sprawy jak np fotelik bo chcemy ż tym systemem isofix i muszę napisać też meila do tego sklepu jak to wygląda itd [emoji2] także będzie trochę zajęc przynajmniej [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja ci zycze by zalozyli pessar i I by moze pomogl do 39

Jrsli jrdnak tu tego nie lubia lub maja cos przeciw tak to wyczytalam to prawda wczesniaki nie zawsze sa opoznione chorobliwe
Moj Kuzyn zdrowy i super prace ma i po studiach a 26tx
I nie tylko on duzo dzieci rodzi sie wczesnie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale pewnie na zachodzie tez inaczej wyglada opieka nad wczesniakami. W Pilsce tez jest na wysokim poziomie, ale ta opieka okoloporodowa. Pozniej juz kiepsko jest z pomoca.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Tez mam taka nadzieje. Z tym ze po zabiegu bede uwiazana tydzien. A w moim przypadku latwe to nie bedzie . Ale moze zaplanuje tak jak beda miec wolne np w ferie. Teraz oby zakrzepow nie bylo i bedzie ok...... A jak u ciebie samopoczucie?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No już ja tego dopilnuje będę Ci tak truć że aż pójdziesz i to zrobisz dla swietego spokoju[emoji2] niezwijam się z bolu także już lepiej skurcze się wyciszyly szyjka znów troszkę wydłużyla także dziś same pozytywne informacje i oby już tak zostało do porodu [emoji4]

Ale pewnie na zachodzie tez inaczej wyglada opieka nad wczesniakami. W Pilsce tez jest na wysokim poziomie, ale ta opieka okoloporodowa. Pozniej juz kiepsko jest z pomoca.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Oby żadna z nas niemusiala doświadczać i korzystać z pomocy dla wcześniaków [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Przykte, ze K na tak dlugo wyjechal. Oby Ci szybko zlecialo!
Co do boli to mysle, ze po pierwsze wszystko sie rozciaga i luzuje przygotowujac do porodu. Po drugie dzidzie sa coraz wieksze i to tez ma wplyw na kregoslup i nogi.

A co do napoi gazowanych to nie sa zalecane bo: po pierwsze sa po prostu niezdrowe, zawieraja duzo cukru i czesto kofeine. Po drugie moga nasilic wzdecia, ktore i tak sa juz uciazliwe w ciazy.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Dziękuje :)
A jak u Ciebie ? Coś boli ? Jakieś zmartwienia ? Trzy dni i mam troszkę zaległości co u Was słychać :)

No nie pomaga nie
Ja mam schizy ze poltora tyg i 29tc a to wtedy zaczwlam krwawic z Nicole ufffaa

I mam taki horror ze juz blisko ten tydz ale musi byc dobrze przeciez ta ciaza inna [emoji85][emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No zawsze te krytyczne momenty z poprzednich ciaz sa stresujace. Ale tym razem musi byc dobrze!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

No większość w sumie już upatrzona tylko trzeba to dopracować takie sprawy jak np fotelik bo chcemy ż tym systemem isofix i muszę napisać też meila do tego sklepu jak to wygląda itd [emoji2] także będzie trochę zajęc przynajmniej [emoji4]

No pewnie :) będziesz miała trochę miłego zajęcia, szybciej będą dni lecialy :)
A fotelik u Was najważniejszy, daleko macie do Polski. Ja upatrzylam do fotelika coś takiego :
Screenshot_2018-03-30-09-57-29-911_com.facebook.lite.png
Screenshot_2018-03-30-10-01-14-654_com.facebook.lite.png
ale to tylko dodatek wyglądu :)
A do wózka coś w tym stylu :
Screenshot_2018-03-30-10-01-10-083_com.facebook.lite.png
FB_IMG_15226810898529198.jpg

Ślicznie to wygląda ❤️❤️

Załączniki

• FB_IMG_15226810898529198.jpg
    FB_IMG_15226810898529198.jpg
    115,2 KB · Wyświetleń: 258
  • Screenshot_2018-03-30-10-01-10-083_com.facebook.lite.png
    Screenshot_2018-03-30-10-01-10-083_com.facebook.lite.png
    198,7 KB · Wyświetleń: 270
  • Screenshot_2018-03-30-09-57-29-911_com.facebook.lite.png
    Screenshot_2018-03-30-09-57-29-911_com.facebook.lite.png
    223,5 KB · Wyświetleń: 265
  • Screenshot_2018-03-30-10-01-14-654_com.facebook.lite.png
    Screenshot_2018-03-30-10-01-14-654_com.facebook.lite.png
    111,3 KB · Wyświetleń: 269
No pewnie :) będziesz miała trochę miłego zajęcia, szybciej będą dni lecialy :)
A fotelik u Was najważniejszy, daleko macie do Polski. Ja upatrzylam do fotelika coś takiego : Zobacz załącznik 844415 Zobacz załącznik 844416 ale to tylko dodatek wyglądu :)
A do wózka coś w tym stylu : Zobacz załącznik 844414 Zobacz załącznik 844413
Ślicznie to wygląda [emoji173]️[emoji173]️
O jejku ale w zimę będzie Twojej laluni cieplutko[emoji7]

reklama
Do góry