reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Teraz ogólnie jakoś dużo wcześniaków się rodzi moja koleżanka od 26 tyg już bierze sterydy na płuca bo prawdopodobnie urodzi wcześniej tez szyjka się skraca i leży cała ciąże
Od mojego kuzyna żona jest w bliźniaczej ciazy tez leży lekarze wróżą po 34 tyg cc
Ciekawe z czego to wszystko..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na przykład smog ma na to wpływ niestety.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gdzie rolada ta rolada? Swietnie wygladasz ,sama posalas ze bez porownania z 1 ciaza. Pileczka ci wyskoczyla tylko

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

A to napewno zupełnie inaczej niż pierwsza ciąża ale ciężko się oddycha sapie po przejściu 30metrow chciałabym tyle zrobić a normalnie brakuje mi sił

Wy sie znacie???;)))z innej str ? Witaj chlopers[emoji16][emoji16]trzymam kciuki za ciebie i b ci kibicuje

Nie nie znamy się Heheh

Klaudia kość ogonowa kręgosłup normalne bóle nie stresuj się na tym etapie już się zaczynaja czasem są nie do zniesienia ale to pod koniec
O gazowanych rzeczach nic nie wiem ja czasem się napije raz na jakiś czas

Nie nie znamy się Heheh

Klaudia kość ogonowa kręgosłup normalne bóle nie stresuj się na tym etapie już się zaczynaja czasem są nie do zniesienia ale to pod koniec
O gazowanych rzeczach nic nie wiem ja czasem się napije raz na jakiś czas

Tak myślałam :) staram się nie myśleć źle. Jak malutka daje o sobie często znać to jestem spokojna. A bóle też myślałam , że właśnie na tym etapie się zaczną :)
Na wszelki wypadek sobie wygazowalam :)
Ta sukienkę którą masz na sobie , mozna kupić u Ciebie w sklepie ?

Tak były w wieku kolorach chyba ostatnia została biała
Kilka dziewczyn od nas z grupy kupowało [emoji4]

My w maju też startujemy. Tylko , że my mamy tylko ubranka zamowione i cała szafkę nowych. I będziemy jeździć za wszystkim po kolei. Wykreślać tylko z listy. Więc w ciągu kilku dni zamkniemy się całkowicie z wyprawka :) skręcimy łóżeczko i pojeździmy za wózkiem, choć i tak wczoraj rozmawialiśmy , że pewnie zamówimy bebetto :) a wy będziecie zamawiać przez internet wszystko tak ?

To dobrze :) oby tylko lepiej już było :)
Tak my wszystko przez Internet bo nie mamy innej opcji za bardzo w sumie [emoji3]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Przeżyłam obiad u teściów. Teraz leżę i walczę z bólem. Za tydzień wizyta i chyba jakieś konkretne decyzje zapadna.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A to napewno zupełnie inaczej niż pierwsza ciąża ale ciężko się oddycha sapie po przejściu 30metrow chciałabym tyle zrobić a normalnie brakuje mi sił

To normalne ,ja mam mniejszy brzuch a juz mi przeszkadza. Tez nie moge juz biegac jak nastolatka tylko musze zwolnic ruchy. Najsmieszniej jest wieczorem...jak sie ukladam do spania to sapie i stekam. Hahahahah D ma polewke ze mnie tak ze szok.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry