reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Po ostatniej akcji pytałam czy może byśmy mogly założyć krążek to migala się że to ciało obce że częste są infekcje itd , że jest poprawa i jakieś takie bzdury niewiem czy niepotrafi tego robić czy o co tej kobiecie chodzi

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz, pewnie co lekarz to opinia. Wiadomo, ze to cialo obce i nic w tym dobrego. Ale jednak lepiej zeby dzidzia sie za wczesnie nie urodzila. A na infekcje sie stosuje profilaktyke. Ja przez cala poprzednia ciaze nie mialam ani razu infekcji, a pessar od 18tc.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Oczywiście ...mam ja gdzieś

Dokladnie, porozmawiaj o tym z lekarzami w szpitalu. Skurcze mozna wyciszyc a na infekcje mozna brac globulki dopochwowe. Tak jak dziewczyny piszą napewno czula bys sie pewniej. Ja bym walkowala ten temat wlasnie z lekarzami w szpitalu

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

No tak nikt z gory niezaklada , ze bedzie cos nie tak . Ja myslalam ze jak przetrwamy 1 trymwstr to juz bedzie z gorki a to jakos nie tak jak ma byc Właśnie z moim dziś też na ten temat rozmawialiśmy że jak wyjdę ze szpitala to ogarniamy kompletowanie wyprawki.

Oj kochana przykro mi ze stres szpital bole ;///
Trzymam mocno[emoji110][emoji110][emoji8]oby do przodu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Najważniejsze jest to teraz żeby małe było w brzuszku i żebyś ty miała spokojną głowę. Nie jej widzimisie.. Zresztą są tu dziewczyny które coś o tym wiedzą to pewnie jak już pojedzą to ci powiedzą [emoji39][emoji6]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiście synuś najważniejszy a nie lekarka mam to gdzieś czy znów jakieś jazdy będzie miała czy nie

reklama
Hahahahah o kurde! Szalejesz kochana :D a serio to nie mam pojęcia jak oni to liczą... może chcą Ci przywieźć osobiście, Taxi?? [emoji23]

A ty w rzymie masz czas na net ;))? Ja trzy dni znajomi z daleka I nie umialam tu zajrzec

Do góry