Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Mam nadziejęSkurcze są przeciwwskazaniem do założenia pessara. Oby się udało je wyciszyć lekami.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadziejęSkurcze są przeciwwskazaniem do założenia pessara. Oby się udało je wyciszyć lekami.
Co chwilę coś wstrzykuja do werflonu i podłączaja kroplowki więc pewnie rozkurczowe i przeciwbolowe [emoji4]
Nie no jasne kochana. Pogadaj w szpitalu na ten temat, jak tam ci nie założą to jak już wyjdziecie do domku poszukaj jakiegoś lekarza który Ci to zrobi. Mały będzie bardziej bezpieczny a ty będziesz miała mniej stresu co będzie dobre dla was obojgaOczywiście synuś najważniejszy a nie lekarka mam to gdzieś czy znów jakieś jazdy będzie miała czy nie
No właśnie ja i tak 2 razy w tygodniu muszę te globulki brać więc żadnej rozn8cy mi to niezrobi jak będę musiała.dziennie je zaaplikowac a czy z passarem czy bez to infekcja może każdej dotknąć więc to takie pieprzenie za przeproszeniem ż jej strony , a to dziecko najważniejszeWiesz, pewnie co lekarz to opinia. Wiadomo, ze to cialo obce i nic w tym dobrego. Ale jednak lepiej zeby dzidzia sie za wczesnie nie urodzila. A na infekcje sie stosuje profilaktyke. Ja przez cala poprzednia ciaze nie mialam ani razu infekcji, a pessar od 18tc.
Aniołek[*] 8.08.2017
Lekkie ale wychodzą
Sluchaj, a Ty nie mozesz sie dowiedziec jakie leki dostajesz?No tak a nie co chwilę w szpitalu już wtedy mogli to zrobić za pierwszym razem kurczę. Kroplowke dostałam ale narazie nie czuje żadnej ulgi może za chwilkę
Tak tak będę im tu truć bo ta moja to przestaje mi się podobać a nie będę ryzykowaćDokladnie, porozmawiaj o tym z lekarzami w szpitalu. Skurcze mozna wyciszyc a na infekcje mozna brac globulki dopochwowe. Tak jak dziewczyny piszą napewno czula bys sie pewniej. Ja bym walkowala ten temat wlasnie z lekarzami w szpitalu
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Najważniejsze żeby było dobrze i żeby siedzial w brzuszku jak najdłużejOj kochana przykro mi ze stres szpital bole ;///
Trzymam mocno[emoji110][emoji110][emoji8]oby do przodu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No ta szyjka ewidentnie nieumie tego ogarnac i trzeba ja wspomóc jakoś . Zrobię wszystko co w mojej mocy , żeby mały wytrzymał jak najdłużej w brzuszkuNie no jasne kochana. Pogadaj w szpitalu na ten temat, jak tam ci nie założą to jak już wyjdziecie do domku poszukaj jakiegoś lekarza który Ci to zrobi. Mały będzie bardziej bezpieczny a ty będziesz miała mniej stresu co będzie dobre dla was obojga
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Lekkie ale byłyA mialas widocNe skurcze na ktg monitorze???
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom