reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Popołudniu było minimalnie lepiej a teraz znów na maxa boli [emoji20]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie a tak mi smakowal z pieczonym mieskiem. I kladlam go sobie sporo. Niestety moj zoladek chyba sobie nie poradzil z iloscia hmmmm ok pol sloiczka.

Kurcze jutro poniedzialek moze wiecej badan,lekarzy bedzie i dowiesz sie konkretnie co ci daja i jakie zalecenia masz.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dokladnie a tak mi smakowal z pieczonym mieskiem. I kladlam go sobie sporo. Niestety moj zoladek chyba sobie nie poradzil z iloscia hmmmm ok pol sloiczka.

Kurcze jutro poniedzialek moze wiecej badan,lekarzy bedzie i dowiesz sie konkretnie co ci daja i jakie zalecenia masz.

Oby w ogóle będę z nimi rozmawiać o tym krążku bo ta moja lekarka to coś niechętna

A czemu nie chetna?

Po ostatniej akcji pytałam czy może byśmy mogly założyć krążek to migala się że to ciało obce że częste są infekcje itd , że jest poprawa i jakieś takie bzdury niewiem czy niepotrafi tego robić czy o co tej kobiecie chodzi

U mnie zaczyna byc mowa o rodzeniu juz po 32 tygodniu. Kiepsko to wygląda.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj, strasznie wcześnie :(

0d1yrjjgtd95fou3.png

Po ostatniej akcji pytałam czy może byśmy mogly założyć krążek to migala się że to ciało obce że częste są infekcje itd , że jest poprawa i jakieś takie bzdury niewiem czy niepotrafi tego robić czy o co tej kobiecie chodzi

No dobrze. Dowiedz się co i jak najwyżej swoją lekarkę poinformujesz po fakcie i tyle

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oczywiście ...mam ja gdzieś

Najważniejsze jest to teraz żeby małe było w brzuszku i żebyś ty miała spokojną głowę. Nie jej widzimisie.. Zresztą są tu dziewczyny które coś o tym wiedzą to pewnie jak już pojedzą to ci powiedzą [emoji39][emoji6]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry