reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No właśnie ja i tak 2 razy w tygodniu muszę te globulki brać więc żadnej rozn8cy mi to niezrobi jak będę musiała.dziennie je zaaplikowac a czy z passarem czy bez to infekcja może każdej dotknąć więc to takie pieprzenie za przeproszeniem ż jej strony , a to dziecko najważniejsze

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja stosuje globulki co drugi dzien, bo moj lekarz mowi ze nie ma co przesadzac. W pierwszej ciazy stosowalam codziennie przez 2 tygodnie, a potem 2 tygodnie przetwa i tak w kolko. Nie ma potrzeby non stop stosowac jak sie nic nie dzieje. A skoro Ty i tak stosujesz to nic nie zmieni. A czemu stosujesz globulki?

A co do infekcji to tak jak mowisz, kazdej moze sie przytrafic, ciaza ogolnie zwieksza sklonnosc. A przy pessarze wlasnie maleje ryzyko, bo stosujesz profilaktyke[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Po ostatniej akcji pytałam czy może byśmy mogly założyć krążek to migala się że to ciało obce że częste są infekcje itd , że jest poprawa i jakieś takie bzdury niewiem czy niepotrafi tego robić czy o co tej kobiecie chodzi

U nas w szpitalu, a nawet na prywatnej wizycie tak samo mi powtarzano. Wiecej problemow niz pozytku.
A szwu pewnie ci nie zaloza, dopoki szyjka sie nie bedzie otwierala.
Glupia ta polityka, ale stosowana w wiekszosci panstw europejskich.

Trzymaj sie Mamuska dzielnie!!!

No ta szyjka ewidentnie nieumie tego ogarnac i trzeba ja wspomóc jakoś . Zrobię wszystko co w mojej mocy , żeby mały wytrzymał jak najdłużej w brzuszku

A my z całego serduszka wierzymy że tak będzie mimo przeciwności[emoji9][emoji6]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Lekkie ale były

Doczytalam bidulko kurcze znow 2.5 szyjka

Oby zalozyli paaser I juz
Moja kumpela w Uk tak od 19 tc wiecNie ip szyjka bole I zalozyli I porod sn 4o+3;)) rowiesnica mojej Nicole tylko ze Ona 16/4 a Nicole 14/3 a mialy ten sam termin

Trzymam by wszy dobrze sie potoczylo[emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Co mi po tym że mi powie nazwę jak i tak się na tym nie znam i to jeszcze obcy język mimo wszystko .

Damy rade ogarnac[emoji6] A poza tym mozesz po prostu zapytac co dostajesz i na co to jest. Przeciez masz prawo wiedziec. Chyba, ze nie chcesz dopytywac to ja nie nalegam[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Doczytalam bidulko kurcze znow 2.5 szyjka

Oby zalozyli paaser I juz
Moja kumpela w Uk tak od 19 tc wiecNie ip szyjka bole I zalozyli I porod sn 4o+3;)) rowiesnica mojej Nicole tylko ze Ona 16/4 a Nicole 14/3 a mialy ten sam termin

Trzymam by wszy dobrze sie potoczylo[emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Musi być wszystko ok , właśnie dziś rozmawiałam z taka pielęgniarka i mówiła że często kobiety które mają zatrzymywane porody itd to często rodzą po terminie

Musi być wszystko ok , właśnie dziś rozmawiałam z taka pielęgniarka i mówiła że często kobiety które mają zatrzymywane porody itd to często rodzą po terminie

No yez tak slyszalam. I u mnie pessar w 18tc, skurcze w 25tc, a porod 40t0d[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Damy rade ogarnac[emoji6] A poza tym mozesz po prostu zapytac co dostajesz i na co to jest. Przeciez masz prawo wiedziec. Chyba, ze nie chcesz dopytywac to ja nie nalegam[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Przeciwbolowe tyle wiem co poprzednio pytałam jak przyjdzie zastrzyk dac to zapytam co to za zastrzyk [emoji4]

reklama
Do góry