reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Kinia moze cie blozna tak ciagnac. To normalne na tym etapie macica sie sporo rozciaga idzie do gory. Ale w twoim przypadku wskazany jest odpoczynek.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie aż ciezko mi się wyprostować .w drugiej ciazy tego nie miałam i tak do końca nie mogę wyczuć co to

reklama
A my wrocilysmy od rodzicow,juz leze......boze przesadzilam z chrzanem w domu zjadlam kawalek ciasta i moj zoladek sie zbuntowal. Mam wypalony przelyk....chrzan ostry splus przytulanie kibla nic przyjemnego....... Bede miala na dlugo do niego wstret. Bleeee

O jejku no szybko chrzanu pewnie nietkniesz

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie aż ciezko mi się wyprostować .w drugiej ciazy tego nie miałam i tak do końca nie mogę wyczuć co to
Kinia ja jak sie nachle lub cos robie w kucki i mam wtedy twardnienie brzucha to taka zlamana wstaje ,wlasnie blizna mnie ciagnie i powoli musze sie prostowac bo bol jak cholera.

reklama
Niewiem co to ale kręgosłup boli tak że szok [emoji20] i brzuch do tego się też znów odzywa [emoji20]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Jejku kochana jak mi Ciebie szkoda. I każdej z nas którą coś boli ciągnie i dokucza. Bo mi dokuczają plecy jak za długo posiedzę na krześle to co wy musicie czuć.... Mam nadzieję, że przynajmniej dzidzie wam to wynagrodzą i po porodzie będą grzeczne i dadzą wam trochę wypocząć [emoji9][emoji9][emoji9][emoji9]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry