reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Widze ze duzo mamusiek z malymi dziecmi !dacie rade kochane! Ja mam w domu prawie "dorosle"dzieci bo 10 9 i 7 lat. Pamietam jak dzis corka sie urodzila w 33 .ciezka cesarka. Leki powiklania. A trzy mc później zaszlam w ciaze. Oliwia miala 11 mc jak urodzil sie Bartek. A teraz sa jak bliźniaki i chodza do jednej klasy.
Wow, Ty to dopiero bedziesz miec gromadke [emoji5]

Ja to w ogole podziwiam te z Was, ktore beda miec wiecej niz dwojke dzieci i te z mala roznica wieku. Ja to bym chyba nie dala rady. Teraz nawet mam obawy [emoji6]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oliwka podziwiam. Bedziesz miec fajna gromadke. Ja jak dojde szczesliwie do konca bede miec 3 cesarke. Synek urodzony jako wczesniak w 35 tygodniu

Widze ze duzo mamusiek z malymi dziecmi !dacie rade kochane! Ja mam w domu prawie "dorosle"dzieci bo 10 9 i 7 lat. Pamietam jak dzis corka sie urodzila w 33 .ciezka cesarka. Leki powiklania. A trzy mc później zaszlam w ciaze. Oliwia miala 11 mc jak urodzil sie Bartek. A teraz sa jak bliźniaki i chodza do jednej klasy.

Wlasbie Sue boje no ...corka 7 a Ja msc ciazy;)
Ale To cud ze tak szybko Sue udalo wiec jestesmy bardzo happy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oliwka podziwiam. Bedziesz miec fajna gromadke. Ja jak dojde szczesliwie do konca bede miec 3 cesarke. Synek urodzony jako wczesniak w 35 tygodniu
U mnie bedzie 4 cesarka! Troche sie boje . Najgorsza byla 1 bo mialam po noej zakrzepice. Wiec czekam na wizyte teraz jak na zbawienie i decyzje czy brac zastrzyki na rozdzedzenie krwi. Bedzie dobrze. Ja cc w 33 37 i 38 tyg.

U mnie bedzie 4 cesarka! Troche sie boje . Najgorsza byla 1 bo mialam po noej zakrzepice. Wiec czekam na wizyte teraz jak na zbawienie i decyzje czy brac zastrzyki na rozdzedzenie krwi. Bedzie dobrze. Ja cc w 33 37 i 38 tyg.
Musi byc dobrze. U mnie pierwsza w 40 tyg skpnczonym mialam termin na 22 lipca I popoludniu zaczelam rodzic a 8 23 zrobili mi cesarke, tetno spadalo. Synek mial sie urodzic koniec maja a jest kwietniowy☺

Cześć dziewczyny!

Jak miło mi do Was dołączyć!
Rok temu w bardzo zbliżonym czasie zaszłam w ciążę, którą poroniłam początkiem grudnia.... Teraz po pół roku starań znowu się udało. OM 2.10, cykle 28dni, termin na 9.07.2018. Jutro zaczynam 6tydzien, a we wtorek mam pierwsza wizytę. Jestem pełna nadziei, że tym razem doczekam porodu i poznam upragnione maleństwo. Wszystkim życzę dużo zdrówka i spokoju na te ciążowe miesiące

Cześć dziewczyny!

Rok temu w bardzo zbliżonym czasie zaszłam w ciążę, którą poroniłam początkiem grudnia.... Teraz po pół roku starań znowu się udało. OM 2.10, cykle 28dni, termin na 9.07.2018. Jutro zaczynam 6tydzien, a we wtorek mam pierwsza wizytę. Jestem pełna nadziei, że tym razem doczekam porodu i poznam upragnione maleństwo. Wszystkim życzę dużo zdrówka i spokoju na te ciążowe miesiące
Witaj!

[emoji173] Styczniówka 2013 [emoji173] Lipcóweczka 2018 [emoji173]

Cześć dziewczyny!

Witaj

reklama
Jak czytam Wasze posty to jesteście zaprawione w bojach i macie już pociechy U mnie wszystko będzie nowe! Jak urodzę to będę miała 30lat i mam nadzieje, ze uda nam się jeszcze jedno więcej zmajstrować zanim skończę 35 a może i poszczęści się więcej jak wasze samopoczucie na początku ciąży? Mnie dopadło wszechogarniające zmęczenie i niepohamowany apetyt, który pasuje okiełznać, bo już 1kg więcej na wadze i brzuch zaokrąglony...

Do góry