reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry :) Jeszcze tydzień do wizyty :) U mnie leje od wczoraj :(

Ale słodkie :) Też bym się nie mogła doczekać :)

Wy zboczuchy jedne [emoji16]

Śliczne, niestety z moich obserwacji to w pepco jest więcej fajnych rzeczy dla dziewczynek :(
Oj tam od razu zboczuchy [emoji23][emoji23] kiedyś uznano by nas za wiedźmy a dziś mówi się wyzwolone kobiety [emoji16][emoji16] u mnie w nocy śnieg a teraz też deszcz [emoji12]

f2w39n7303c24ozn.png

@olaaa7 fajna ta bluza polarowa jak chcesz na jesien to obstawialambym 62/68
68 zawsze mozesz podwinac i pod to dac jeszcze jakis inny sweterek a ta bluza zamiast kurtki jesiennej
62 to masz taki rozmiar wrzesien/paziernik max

w sumie w tabelce jest tylko 2 cm roznicy miedzy jednym a drugim rozmiarem bralabym 68

Dziewczyny nie wiem czy mam się śmiać czy płakać w momencie gdy nałożyłam farbę na włosy zgasło światło. Wyłączyli prąd i tak przy latarce i wodzie bez ciśnienia myłam głowę. Farba była w kolorze "truskawkowe brązu" a mi wyszło coś rudego. Matko Bosko zobaczymy jak to będzie jutro wyglądać. Żegnam się z wami bo mam 8%bateri. Miłej nocki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
I jak efekt? [emoji16][emoji16][emoji16] ładnie Cię załatwili...

f2w39n7303c24ozn.png

@olaaa7 fajna ta bluza polarowa jak chcesz na jesien to obstawialambym 62/68
68 zawsze mozesz podwinac i pod to dac jeszcze jakis inny sweterek a ta bluza zamiast kurtki jesiennej
62 to masz taki rozmiar wrzesien/paziernik max

w sumie w tabelce jest tylko 2 cm roznicy miedzy jednym a drugim rozmiarem bralabym 68
Dziękuję :*

Jaką ja miałam dziś do du.. noc.. Masakra :( w ogóle się nie wyspałam..
To synek świrował i kopał raz z jednej strony raz z drugiej..
To się obudziłam na siku
To bolał mnie brzuch to plecy.. Ehhh normalnie jakaś tragedia dziś.. Za to M po remontach śpi jak zabity i jeszcze gada przez sen - mamy wszystko zapisane? :D hahaha

p19u3e3keu1ibtzb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Przejął się nowa rola [emoji16] czuje, że Maluszek niedługo będzie z Wami [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Przejął się nowa rola [emoji16] czuje, że Maluszek niedługo będzie z Wami [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Nie wiem czego tyczył się ten tekst ale obstawiam że jakoś sprzętów na budowę :D po czym mi się śniło że meble skręcałam do kuchni hahahahaha zryty beret już mam :D

p19u3e3keu1ibtzb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry