reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry :) Jeszcze tydzień do wizyty :) U mnie leje od wczoraj :(

Ale słodkie :) Też bym się nie mogła doczekać :)

Wy zboczuchy jedne [emoji16]

Śliczne, niestety z moich obserwacji to w pepco jest więcej fajnych rzeczy dla dziewczynek :(
Oj tam od razu zboczuchy [emoji23][emoji23] kiedyś uznano by nas za wiedźmy a dziś mówi się wyzwolone kobiety [emoji16][emoji16] u mnie w nocy śnieg a teraz też deszcz [emoji12]

f2w39n7303c24ozn.png

@olaaa7 fajna ta bluza polarowa jak chcesz na jesien to obstawialambym 62/68
68 zawsze mozesz podwinac i pod to dac jeszcze jakis inny sweterek a ta bluza zamiast kurtki jesiennej
62 to masz taki rozmiar wrzesien/paziernik max

w sumie w tabelce jest tylko 2 cm roznicy miedzy jednym a drugim rozmiarem bralabym 68

Dziewczyny nie wiem czy mam się śmiać czy płakać w momencie gdy nałożyłam farbę na włosy zgasło światło. Wyłączyli prąd i tak przy latarce i wodzie bez ciśnienia myłam głowę. Farba była w kolorze "truskawkowe brązu" a mi wyszło coś rudego. Matko Bosko zobaczymy jak to będzie jutro wyglądać. Żegnam się z wami bo mam 8%bateri. Miłej nocki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
I jak efekt? [emoji16][emoji16][emoji16] ładnie Cię załatwili...

f2w39n7303c24ozn.png

@olaaa7 fajna ta bluza polarowa jak chcesz na jesien to obstawialambym 62/68
68 zawsze mozesz podwinac i pod to dac jeszcze jakis inny sweterek a ta bluza zamiast kurtki jesiennej
62 to masz taki rozmiar wrzesien/paziernik max

w sumie w tabelce jest tylko 2 cm roznicy miedzy jednym a drugim rozmiarem bralabym 68
Dziękuję :*

Jaką ja miałam dziś do du.. noc.. Masakra :( w ogóle się nie wyspałam..
To synek świrował i kopał raz z jednej strony raz z drugiej..
To się obudziłam na siku
To bolał mnie brzuch to plecy.. Ehhh normalnie jakaś tragedia dziś.. Za to M po remontach śpi jak zabity i jeszcze gada przez sen - mamy wszystko zapisane? :D hahaha

p19u3e3keu1ibtzb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Przejął się nowa rola [emoji16] czuje, że Maluszek niedługo będzie z Wami [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Przejął się nowa rola [emoji16] czuje, że Maluszek niedługo będzie z Wami [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Nie wiem czego tyczył się ten tekst ale obstawiam że jakoś sprzętów na budowę :D po czym mi się śniło że meble skręcałam do kuchni hahahahaha zryty beret już mam :D

p19u3e3keu1ibtzb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry