reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja to bym tyle nie wytrzymala☺️ 2 tygodnie to jeszcze idzie 3 już się zaczynam stresowac. Ja byłam u gin 12.03 a teraz 4.04 i już mi się długo wydaje☺️

a powiem ci ja sie nie stresuje mały tak kopie codziennie jakby cwiczyl karate nic nie boli nie ciagnie nie bardzo mam z czym isc do niego chyba tylko zeby na usg sobie obejrzec twarz synka :D

reklama
a powiem ci ja sie nie stresuje mały tak kopie codziennie jakby cwiczyl karate nic nie boli nie ciagnie nie bardzo mam z czym isc do niego chyba tylko zeby na usg sobie obejrzec twarz synka :D
Mam tak samo, zdarzają się dni gdy mały jest mniej aktywny ale i tak codziennie daje o sobie znać, odkąd go czuję to prawie wcale się nie stresuje :)

A jak to jest z kartą Rossnę, przysługują jakieś zniżki na zakupy artykułów dla dzieci i za pierwsze zakupy?

Hej dziewczyny :)
Ja dziś mam usg o 15 tak się ciesze ze zobaczę mała :)

Powodzenia! Trzymam kciuki.

Kinga30 - za 6 dni to kiedy?

Ja ide we wtorek do mojej lekarki o przedluzenie zwolnienia.
A przy okazji bede miala wizyte z pigula,ale to tylko cisnienie ,wazenie i tam takie. U Nas wiecej USG publicznie sie nie wykonuje az do rozwiazania - tylko doppler do sluchania serduszka.
Ale mnie dzisiaj w nocy Filip skopal.
Nie moglam ponownie zasnac tak sie krecil.

Milego dzionka.

Jaką ja miałam dziś do du.. noc.. Masakra :( w ogóle się nie wyspałam..
To synek świrował i kopał raz z jednej strony raz z drugiej..
To się obudziłam na siku
To bolał mnie brzuch to plecy.. Ehhh normalnie jakaś tragedia dziś.. Za to M po remontach śpi jak zabity i jeszcze gada przez sen - mamy wszystko zapisane? :D hahaha

p19u3e3keu1ibtzb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
to nas wiecej bylo w nocy :D

ja sie obudzilam o 2:30 na siku maly tez sie obudzil i kopal nie moglam na zadnym boku spac chyba mu sie nie podobalo ..
jeden pies mi na glowie spal drugi w nogach w domu cieplo jak na majorce łukasz chrapal a ja budzik na 6:30 do pracy ... zasnelam po 3 ale spalam jakby wogole...

Do góry