reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja to bym tyle nie wytrzymala☺️ 2 tygodnie to jeszcze idzie 3 już się zaczynam stresowac. Ja byłam u gin 12.03 a teraz 4.04 i już mi się długo wydaje☺️

a powiem ci ja sie nie stresuje mały tak kopie codziennie jakby cwiczyl karate nic nie boli nie ciagnie nie bardzo mam z czym isc do niego chyba tylko zeby na usg sobie obejrzec twarz synka :D

reklama
a powiem ci ja sie nie stresuje mały tak kopie codziennie jakby cwiczyl karate nic nie boli nie ciagnie nie bardzo mam z czym isc do niego chyba tylko zeby na usg sobie obejrzec twarz synka :D
Mam tak samo, zdarzają się dni gdy mały jest mniej aktywny ale i tak codziennie daje o sobie znać, odkąd go czuję to prawie wcale się nie stresuje :)

A jak to jest z kartą Rossnę, przysługują jakieś zniżki na zakupy artykułów dla dzieci i za pierwsze zakupy?

Hej dziewczyny :)
Ja dziś mam usg o 15 tak się ciesze ze zobaczę mała :)

Powodzenia! Trzymam kciuki.

Kinga30 - za 6 dni to kiedy?

Ja ide we wtorek do mojej lekarki o przedluzenie zwolnienia.
A przy okazji bede miala wizyte z pigula,ale to tylko cisnienie ,wazenie i tam takie. U Nas wiecej USG publicznie sie nie wykonuje az do rozwiazania - tylko doppler do sluchania serduszka.
Ale mnie dzisiaj w nocy Filip skopal.
Nie moglam ponownie zasnac tak sie krecil.

Milego dzionka.

Jaką ja miałam dziś do du.. noc.. Masakra :( w ogóle się nie wyspałam..
To synek świrował i kopał raz z jednej strony raz z drugiej..
To się obudziłam na siku
To bolał mnie brzuch to plecy.. Ehhh normalnie jakaś tragedia dziś.. Za to M po remontach śpi jak zabity i jeszcze gada przez sen - mamy wszystko zapisane? :D hahaha

p19u3e3keu1ibtzb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
to nas wiecej bylo w nocy :D

ja sie obudzilam o 2:30 na siku maly tez sie obudzil i kopal nie moglam na zadnym boku spac chyba mu sie nie podobalo ..
jeden pies mi na glowie spal drugi w nogach w domu cieplo jak na majorce łukasz chrapal a ja budzik na 6:30 do pracy ... zasnelam po 3 ale spalam jakby wogole...

Do góry