reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Toż to wieczność! A kiedy teraz miałaś wizytę?

Hej. To czemu tyle czekania?

wizyty mam co miesiąc teraz mialam 19/03
moj lekarz przy ciazy "ksiazkowej" nie widzi potrzeby sie spotykac szybciej chyba ze cos sie dzieje to jest pod tel i moge zawsze przyjechac i tak mam od poczatku wizyty raz na miesiac teraz jak pojde to bedzie 29 tydz

reklama
@malina_11 - i jak kolor wyszedł?

Ja właśnie zrobiłam deser (o dziwo nie w nocy [emoji23])

Czestujcie się :)
efc6fdbc713cd1b7e186a483d07306e0.jpg

Hania bardzo lubi, szaleje po nich, a czasem nawet już chwilę przed - ostatnio pytałam przed zjedzenie, czy chce ciasteczko, i dostałam takiego kopa, że wzięłam od razu dwa [emoji23]
Zdrowe, bez cukru itd. więc można jeść do woli [emoji6][emoji16]

0d1yrjjgtd95fou3.png

wizyty mam co miesiąc teraz mialam 19/03
moj lekarz przy ciazy "ksiazkowej" nie widzi potrzeby sie spotykac szybciej chyba ze cos sie dzieje to jest pod tel i moge zawsze przyjechac i tak mam od poczatku wizyty raz na miesiac teraz jak pojde to bedzie 29 tydz
Ja to bym tyle nie wytrzymala☺️ 2 tygodnie to jeszcze idzie 3 już się zaczynam stresowac. Ja byłam u gin 12.03 a teraz 4.04 i już mi się długo wydaje☺️

Ja to bym tyle nie wytrzymala☺️ 2 tygodnie to jeszcze idzie 3 już się zaczynam stresowac. Ja byłam u gin 12.03 a teraz 4.04 i już mi się długo wydaje☺️
Ja przez ostatni czas miałam co miesiąc wizyty ale na szczęście od kwietnia wraca już mój lekarz i wizyty będą co 3 tygodnie a potem co 2. W sumie muszę dopytać od kiedy co 2 :)

Ja kupuję tylko cos do pupy i do kąpieli i to wszystko jeszcze zastanawiam się co bo koedys bardzo położne zachwalały linomag dla noworodków a teraz widzę, że jest moda na alantan
Kupiłam póki co z Ziajki krem, krem na odparzenia i do kąpieli ale jak teraz czytam o nich to bym ich nie wybrała. Kupię jeszcze w Rossmanie wszystko z Babydream bo ma dużo lepszy skład.

reklama
Do góry