reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Oj oj maleństwo takie [emoji16][emoji16][emoji7][emoji7] ja też po porodzie czuje, że będę się gapić i glaskac cały czas [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Ja tak samo i ten cudowny zapach maluszki tak pięknie pachną <3

reklama
Ja tak samo i ten cudowny zapach maluszki tak pięknie pachną <3
I takie maja malenkie paluszki i stópki [emoji173][emoji173][emoji173][emoji16][emoji16] cudze to zawsze człowiek czuje, że mimo tego, że by schrupal to nie wypada a moja Kruszynka będzie cala moja i będę mogła w końcu dać upust wszystkim emocjom [emoji173][emoji16][emoji7][emoji7]

f2w39n7303c24ozn.png

I takie maja malenkie paluszki i stópki [emoji173][emoji173][emoji173][emoji16][emoji16] cudze to zawsze człowiek czuje, że mimo tego, że by schrupal to nie wypada a moja Kruszynka będzie cala moja i będę mogła w końcu dać upust wszystkim emocjom [emoji173][emoji16][emoji7][emoji7]

f2w39n7303c24ozn.png
Mi to do dziś nie przeszło, a młody w tym roku będzie miał 8 lat [emoji14] Już trochę narzeka, że go czasem męczę, więc dobrze, że niebawem będzie ktoś inny do "męczenia" :D

w57v9n73fe3ysoga.png

O widzisz nie widziałam Twojego posta dziękuję ze jeszcze raz napisałaś no właśnie żadnej antykoncepcji hormonalnej nie mogę a większość taka jest niestety :/ po porodzie będę rozmawiać o tym z ginekologiem ale wcześniej właśnie sama bym chciała coś o tym wiedzieć czy coś bezpiecznego się znajdzie dla mnie. Właśnie musze o tej spirali poczytać i może o tych kapturkach
Ja też nic hormonalnego nie mogę...

p19u3e3ky6d8emkb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

No bardzo naturalnie wyglada teraz tylko tuszem malować woec będą jeszcze ładniejsze
Ja płaciłam 80,00 i powtórzyć za Ok 1,5-2 miesiące

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wstawisz na zakupowe ? I jak dokładnie się ten zabieg nazywa :) super wyszło :) muszę popytać u mnie w mieście za tym :)
Bodziakow z dl. rekawem mam duzo, z krotkim troche mniej. Spiochow tylko kilka, pajacy po kilka. Spodenek i bluz sporo na 62, na 68 musze dokupic. No i czapeczek i skarpetek dosc. Ale to po corce, na razie kupilam tylko 2 bodziaki.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
A śpiochów myślisz dużo się przyda ? Bo tego mam sporo.
Tak tak potem chuda jak nie wiem bylam 40 cos wazylam ;D a ciaze zaczelam od niecalych 54 kg i 167 cm wzrostu
54 to całkiem przyzwoicie przy twoim wzroście. Nie wiem czy nawet nie za mało ? Czyli chudziutka jesteś :)
Tabletki nie robia takich rzeczy. Wlasnie reguluja cykl i czesto lekarze je przepisuja jak ktos nie moze zajsc w ciaze i od razu po odstawieniu sie starac.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
A mi się wydaje właśnie , że tak. Że @_agnieszka_ ma rację. Jednak to jest sama chemia. Która robi burze w organizmie. A plemnik to mała istota która nie da sobie rady z taką dawka syfu. I lepiej odstawić wcześniej tabletki. Ja sądzę, że ciąży nie utrzymałam bo nie miałam przerwy po tabletkach.

Wstawisz na zakupowe ? I jak dokładnie się ten zabieg nazywa :) super wyszło :) muszę popytać u mnie w mieście za tym :)

A śpiochów myślisz dużo się przyda ? Bo tego mam sporo.

54 to całkiem przyzwoicie przy twoim wzroście. Nie wiem czy nawet nie za mało ? Czyli chudziutka jesteś :)

A mi się wydaje właśnie , że tak. Że @_agnieszka_ ma rację. Jednak to jest sama chemia. Która robi burze w organizmie. A plemnik to mała istota która nie da sobie rady z taką dawka syfu. I lepiej odstawić wcześniej tabletki. Ja sądzę, że ciąży nie utrzymałam bo nie miałam przerwy po tabletkach.
Klaudia nie jest tak na pewno. Branie tabletek nie szkodzi ciaxy i na pewno Ty jej nie stracilas z tego powodu. Ja zrobilam przerwe i tez stracilam. To nie ma znaczenia.

Co do spiochow to zalezy w co bedziesz ubierac. Ja ubietalam na poczatku glownie w spiochy i body. Ale z drugiej strony spiochy tez mozna zalozyc te same 2 dni z rzedu, a tylko body zmienic.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry