reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Oj oj maleństwo takie [emoji16][emoji16][emoji7][emoji7] ja też po porodzie czuje, że będę się gapić i glaskac cały czas [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Ja tak samo i ten cudowny zapach maluszki tak pięknie pachną <3

reklama
Ja tak samo i ten cudowny zapach maluszki tak pięknie pachną <3
I takie maja malenkie paluszki i stópki [emoji173][emoji173][emoji173][emoji16][emoji16] cudze to zawsze człowiek czuje, że mimo tego, że by schrupal to nie wypada a moja Kruszynka będzie cala moja i będę mogła w końcu dać upust wszystkim emocjom [emoji173][emoji16][emoji7][emoji7]

f2w39n7303c24ozn.png

I takie maja malenkie paluszki i stópki [emoji173][emoji173][emoji173][emoji16][emoji16] cudze to zawsze człowiek czuje, że mimo tego, że by schrupal to nie wypada a moja Kruszynka będzie cala moja i będę mogła w końcu dać upust wszystkim emocjom [emoji173][emoji16][emoji7][emoji7]

f2w39n7303c24ozn.png
Mi to do dziś nie przeszło, a młody w tym roku będzie miał 8 lat [emoji14] Już trochę narzeka, że go czasem męczę, więc dobrze, że niebawem będzie ktoś inny do "męczenia" :D

w57v9n73fe3ysoga.png

O widzisz nie widziałam Twojego posta dziękuję ze jeszcze raz napisałaś no właśnie żadnej antykoncepcji hormonalnej nie mogę a większość taka jest niestety :/ po porodzie będę rozmawiać o tym z ginekologiem ale wcześniej właśnie sama bym chciała coś o tym wiedzieć czy coś bezpiecznego się znajdzie dla mnie. Właśnie musze o tej spirali poczytać i może o tych kapturkach
Ja też nic hormonalnego nie mogę...

p19u3e3ky6d8emkb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

No bardzo naturalnie wyglada teraz tylko tuszem malować woec będą jeszcze ładniejsze
Ja płaciłam 80,00 i powtórzyć za Ok 1,5-2 miesiące

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wstawisz na zakupowe ? I jak dokładnie się ten zabieg nazywa :) super wyszło :) muszę popytać u mnie w mieście za tym :)
Bodziakow z dl. rekawem mam duzo, z krotkim troche mniej. Spiochow tylko kilka, pajacy po kilka. Spodenek i bluz sporo na 62, na 68 musze dokupic. No i czapeczek i skarpetek dosc. Ale to po corce, na razie kupilam tylko 2 bodziaki.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
A śpiochów myślisz dużo się przyda ? Bo tego mam sporo.
Tak tak potem chuda jak nie wiem bylam 40 cos wazylam ;D a ciaze zaczelam od niecalych 54 kg i 167 cm wzrostu
54 to całkiem przyzwoicie przy twoim wzroście. Nie wiem czy nawet nie za mało ? Czyli chudziutka jesteś :)
Tabletki nie robia takich rzeczy. Wlasnie reguluja cykl i czesto lekarze je przepisuja jak ktos nie moze zajsc w ciaze i od razu po odstawieniu sie starac.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
A mi się wydaje właśnie , że tak. Że @_agnieszka_ ma rację. Jednak to jest sama chemia. Która robi burze w organizmie. A plemnik to mała istota która nie da sobie rady z taką dawka syfu. I lepiej odstawić wcześniej tabletki. Ja sądzę, że ciąży nie utrzymałam bo nie miałam przerwy po tabletkach.

Wstawisz na zakupowe ? I jak dokładnie się ten zabieg nazywa :) super wyszło :) muszę popytać u mnie w mieście za tym :)

A śpiochów myślisz dużo się przyda ? Bo tego mam sporo.

54 to całkiem przyzwoicie przy twoim wzroście. Nie wiem czy nawet nie za mało ? Czyli chudziutka jesteś :)

A mi się wydaje właśnie , że tak. Że @_agnieszka_ ma rację. Jednak to jest sama chemia. Która robi burze w organizmie. A plemnik to mała istota która nie da sobie rady z taką dawka syfu. I lepiej odstawić wcześniej tabletki. Ja sądzę, że ciąży nie utrzymałam bo nie miałam przerwy po tabletkach.
Klaudia nie jest tak na pewno. Branie tabletek nie szkodzi ciaxy i na pewno Ty jej nie stracilas z tego powodu. Ja zrobilam przerwe i tez stracilam. To nie ma znaczenia.

Co do spiochow to zalezy w co bedziesz ubierac. Ja ubietalam na poczatku glownie w spiochy i body. Ale z drugiej strony spiochy tez mozna zalozyc te same 2 dni z rzedu, a tylko body zmienic.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry