[emoji15][emoji15][emoji15]Aga Ty to jestes wszechstronna. No na prawde[emoji3]
Aniołek[*] 8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji15][emoji15][emoji15]Aga Ty to jestes wszechstronna. No na prawde[emoji3]
Aniołek[*] 8.08.2017
To chyba nie ma znaczenia. Wazne zeby norm nie przekroczyc.Dziękuję bo zastanawiało mnie to, że po dwóch jeszcze troszkę było wyższe niż po godzinie
Tez na to licze![emoji3]Z brzuszkiem wklejalam jedno niewyraźne. Może uda się zrobić jakieś jeszcze to Ci pokażę. Po porodzie to najpierw zdrowe odżywianie, karmienie i codzienne spacery. Potem zobaczę jak sytuacja będzie wyglądać. Przy karmieniu niestety dieta w grę nie wchodzi a chciałabym karmić ok 8-9 miesięcy tak jak syna. Po porodzie będziemy się wspierać i na roczku naszych maluchów będziemy laseczki
Super, ze wszystko ok i juz wyszli do domku[emoji5]Moja siostra dziś wyszła ze szpitala byłam oglądać małego nazywa się Oskar i jest taki piękny malusi waży 3100 i ma 53 cm byłam tam aż do 20 i wiecie że cały czas spał taki grzeczny nic nie plakal teraz jeszcze bardzłej nie mogę się doczekać mojej coreczki
@Nowaja16 widzialas mojego posta? Nie mozesz zadnych hormonow?Wiesz co u Ciebie chyba nie wchodza w gre zadne hormony, tak?
To chyba pozostaje spirala niehormonalna. No poza jakimis kremami i kapturkami.
Aniołek[*] 8.08.2017
O widzisz nie widziałam Twojego posta dziękuję ze jeszcze raz napisałaś no właśnie żadnej antykoncepcji hormonalnej nie mogę a większość taka jest niestety :/ po porodzie będę rozmawiać o tym z ginekologiem ale wcześniej właśnie sama bym chciała coś o tym wiedzieć czy coś bezpiecznego się znajdzie dla mnie. Właśnie musze o tej spirali poczytać i może o tych kapturkach@Nowaja16 widzialas mojego posta? Nie mozesz zadnych hormonow?
Aniołek[*] 8.08.2017
Jedyne co jest fajne w 3 trymestrze to to, że dzieciątko już ma bardzo duże szanse [emoji16][emoji16][emoji16]i myśl, że już lada moment będzie z nami [emoji16] dla mnie najgorszy był pierwszy trymestr choć obawiam się upalow i zaawansowanej ciąży [emoji16] jak to będzie...Dziewczyny
1 trymestr stres żeby nie krwawić, nie poronic
2 trymestr właśnie tak wyglada brzuch boli wszystko się rozciąga zaczynaja się skurcze bol kręgosłupa itd
3 trymestr jest jeszcze gorszy [emoji23] będziemy liczyć skurcze i panikować czy już się zaczęło
Więcej śluzu czy to czop
Dziecko mniej aktywne czy wszystko Ok
Niestety tak to wyglada ja się nawet w to nie wgłębiam bo bym zwariowała wole tylko odliczać tygodnie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to poczytaj sobie. Spirala jest na pewno i takie kapturki, cos jak prezerwatywa damska. Ja sie blizej nie interesowalam, bo ja lubie tabletki[emoji6]O widzisz nie widziałam Twojego posta dziękuję ze jeszcze raz napisałaś no właśnie żadnej antykoncepcji hormonalnej nie mogę a większość taka jest niestety :/ po porodzie będę rozmawiać o tym z ginekologiem ale wcześniej właśnie sama bym chciała coś o tym wiedzieć czy coś bezpiecznego się znajdzie dla mnie. Właśnie musze o tej spirali poczytać i może o tych kapturkach
Oj oj maleństwo takie [emoji16][emoji16][emoji7][emoji7] ja też po porodzie czuje, że będę się gapić i glaskac cały czas [emoji16]Moja siostra dziś wyszła ze szpitala byłam oglądać małego nazywa się Oskar i jest taki piękny malusi waży 3100 i ma 53 cm byłam tam aż do 20 i wiecie że cały czas spał taki grzeczny nic nie plakal teraz jeszcze bardzłej nie mogę się doczekać mojej coreczki
Dziękuję zaraz sobie poczytam :* tez bym wolała tabletki no ale niestety :/No to poczytaj sobie. Spirala jest na pewno i takie kapturki, cos jak prezerwatywa damska. Ja sie blizej nie interesowalam, bo ja lubie tabletki[emoji6]
Aniołek[*] 8.08.2017