reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja nie mogę stosować tabletek anty przez trombofilie i właśnie zastanawiam się jaka antykoncepcja w tym przypadku wchodzi w grę wiadomo prezerwatywy ale im za bardzo nie ufam :/ dziewczyny wiecie coś może na ten temat?
Wiesz co u Ciebie chyba nie wchodza w gre zadne hormony, tak?
To chyba pozostaje spirala niehormonalna. No poza jakimis kremami i kapturkami.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Nie no, tego tluszczu tez troche jest. Niestety mam tendencje do tycia i jak nie jestem na diecie to tyje. A do tego jeszcze ta woda no i taki efekt[emoji53] A...no i jeszcze fajki rzucilam wraz z pozytywnym testem, a to yez pewnie ma wplyw.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Po porodzie wszystko wróci do normy [emoji4] ja też całe życie jak tylko trochę odpuściłam to odrazu czułam różnice no tak to już jest jeden chudy i może jeść bez końca a inny od patrzenia tyje

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przytylam 5kg ... No może 5,5kg... Chciałabym do porodu mieć tak max 12 na plusie dlatego też staram się nie jeść tyle co bym chciała słodkiego... Czasem udaje mi się przez 2tygidnie nie przytyć jak jem zdrowo :) warzywa, białe twarogi, serki wiejskie, razowe pieczywo :) a czasem niestety się nie udaje i przez tydzień następny przybieram [emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png
Wiesz co, jest o tyle kiepsko, ze jak sie jest cale zycie na diecie to by sie chcialo choc w tej ciazy pozwolic na wiecej[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

A ja byłam na jodze i w niektórych pozycjach młody drapał nóżkami przez środek mojego brzucha, a łapkami w pęcherz, tak to przynajmniej czułam. Śmieszne wrażenie. W ogóle niezle się przy tej jodze wiercił.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie martw sie, ja wyglądam jak nie powiem co. Wprawdzie przytyłam 4kg, ale przed ciążą miałam już 20 do zrzucenia. Mialam zrzucić chociaż z 10 kilo, miałam już ułożoną dietę od dietetyczki i karnet na silownie. Zaczęłam na początku listopada i szybko musiałam skończyć. Teraz z tym brzuchem jeszcze takim rozlewającym się na boki wyglądam już tragicznie. Wolę nie patrzeć w lustro.

w57v9n73fe3ysoga.png
Kurcze, a wklejalas gdzies zdjecia swoje? Bo nie przypominam sobie nikogo grubszego ode mnie[emoji6]
A tak serio, to masz juz chociaz gotowy plan dzialania na po porodzie. Bedziemy sie potem jakos wspierac i motywowac[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry