ani_anita
Fanka BB :)
Ja też po świętach idę.Ja tez nie przekładam po świętach [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też po świętach idę.Ja tez nie przekładam po świętach [emoji23]
Wiesz co u Ciebie chyba nie wchodza w gre zadne hormony, tak?Ja nie mogę stosować tabletek anty przez trombofilie i właśnie zastanawiam się jaka antykoncepcja w tym przypadku wchodzi w grę wiadomo prezerwatywy ale im za bardzo nie ufam :/ dziewczyny wiecie coś może na ten temat?
Mnie to czeka za godzinę :/ gdzie robisz? Masz jeszcze miejsce na brzuszku ? :*A tymczasem... Czas na gik....
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dokładnie gdyby działanie tabletek było dlugotrwale to nie trzeba byłoby brać ich codziennieTabletki nie robia takich rzeczy. Wlasnie reguluja cykl i czesto lekarze je przepisuja jak ktos nie moze zajsc w ciaze i od razu po odstawieniu sie starac.
Aniołek[*] 8.08.2017
Po porodzie wszystko wróci do normy [emoji4] ja też całe życie jak tylko trochę odpuściłam to odrazu czułam różnice no tak to już jest jeden chudy i może jeść bez końca a inny od patrzenia tyjeNie no, tego tluszczu tez troche jest. Niestety mam tendencje do tycia i jak nie jestem na diecie to tyje. A do tego jeszcze ta woda no i taki efekt[emoji53] A...no i jeszcze fajki rzucilam wraz z pozytywnym testem, a to yez pewnie ma wplyw.
Aniołek[*] 8.08.2017
Wiesz co, jest o tyle kiepsko, ze jak sie jest cale zycie na diecie to by sie chcialo choc w tej ciazy pozwolic na wiecej[emoji53]Ja przytylam 5kg ... No może 5,5kg... Chciałabym do porodu mieć tak max 12 na plusie dlatego też staram się nie jeść tyle co bym chciała słodkiego... Czasem udaje mi się przez 2tygidnie nie przytyć jak jem zdrowo warzywa, białe twarogi, serki wiejskie, razowe pieczywo a czasem niestety się nie udaje i przez tydzień następny przybieram [emoji23]
Oj mam sporo miejsca zero siniaków i dalej robię w brzuszekMnie to czeka za godzinę :/ gdzie robisz? Masz jeszcze miejsce na brzuszku ? :*
Super widać różnicęJustMe recenzja !!
Efekt taki oczy jeszcze trochę czerwone bo podrażnione ale ogólnie efekt jest
Lifting+kreatyna +henna
Kurcze, a wklejalas gdzies zdjecia swoje? Bo nie przypominam sobie nikogo grubszego ode mnie[emoji6]Nie martw sie, ja wyglądam jak nie powiem co. Wprawdzie przytyłam 4kg, ale przed ciążą miałam już 20 do zrzucenia. Mialam zrzucić chociaż z 10 kilo, miałam już ułożoną dietę od dietetyczki i karnet na silownie. Zaczęłam na początku listopada i szybko musiałam skończyć. Teraz z tym brzuchem jeszcze takim rozlewającym się na boki wyglądam już tragicznie. Wolę nie patrzeć w lustro.