reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hahaha to dobra jesteś [emoji14] normalnie piszesz o tym jakby to przyjemność była :D

p19u3e3ky6d8emkb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Bo z tej strony igły to może być nawet fajnie ;)
Dużo gorzej jest z "ostrej" strony igły [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
To dobrze :) kupuję pół na pół. A później będę dokupywać większe rozmiary po kolei :) a dużo już masz ?
Bodziakow z dl. rekawem mam duzo, z krotkim troche mniej. Spiochow tylko kilka, pajacy po kilka. Spodenek i bluz sporo na 62, na 68 musze dokupic. No i czapeczek i skarpetek dosc. Ale to po corce, na razie kupilam tylko 2 bodziaki.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Tym bardziej że to woda robi cuda z Tobą, a nie tłuszcz co masz poradzić. Nie masz na to wpływu. Przecież niejesz 1kg cukierkow ,tortów i 3 obiadów kochana także nic się nieprzejmuj przynajmniej sie staraj[emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie no, tego tluszczu tez troche jest. Niestety mam tendencje do tycia i jak nie jestem na diecie to tyje. A do tego jeszcze ta woda no i taki efekt[emoji53] A...no i jeszcze fajki rzucilam wraz z pozytywnym testem, a to yez pewnie ma wplyw.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Ja zawsze chciałam bliźniaki, ale bałam się innych skutków ubocznych, jakiś wad wrodzonych itd., że organizm po tabletkach może dziwnie reagować itd... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Tabletki nie robia takich rzeczy. Wlasnie reguluja cykl i czesto lekarze je przepisuja jak ktos nie moze zajsc w ciaze i od razu po odstawieniu sie starac.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry