reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziekuje Ci bardzo[emoji5]
Jednak prawie 20 kg na plusie sie odczowa i widzi.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Nie martw sie, ja wyglądam jak nie powiem co. Wprawdzie przytyłam 4kg, ale przed ciążą miałam już 20 do zrzucenia. Mialam zrzucić chociaż z 10 kilo, miałam już ułożoną dietę od dietetyczki i karnet na silownie. Zaczęłam na początku listopada i szybko musiałam skończyć. Teraz z tym brzuchem jeszcze takim rozlewającym się na boki wyglądam już tragicznie. Wolę nie patrzeć w lustro.

w57v9n73fe3ysoga.png

reklama
I jak po glukozie ? Dobre wyniki ? Ja zaraz będę wiedziała, bo brat już pojechał odebrać. Boje się..

Może i tak :D

Czemu schudłas ? Ja ważyłam ok 3700 i długa byłam.

A no to tak jak Ci mówiłam. Że pewnie tak sobie powiedzial, ale o z zazdrości albo pieron wie. Na polowkowym raczej się nie mylą. A ja czuję , że córeczkę nosisz :)

Znaczy mi chodzi o przebrania typu pielęgniarka, policjant itp haha bo takie zwykłe koronka, cienki materiał sexi itp to były :D ale też nie wszystkie mu się podobają. Bo te bardziej erotyczne nie wchodzą w grę. Jedynie takie delikatne, seksowne, eleganckie :)
No skoro jesteś tego pewna [emoji16] chyba dobre ... Nie umiem tego zinterpretowac a tu nikt nie umiał mi poradzić [emoji16] mam wizytę za 2 tygodnie to się dowiem

f2w39n7303c24ozn.png

Chyba do końca to się nie da niczego przewidzieć czasami niby dziecko rodzi się duże a potem wcale duże nie jest jak mój kuzyn urodził się 5200 i 63 cm a teraz ma ledwo ponad 150 wzrostu i jest szczuply
To serio odwrotność. Heh
Jeszcze trochę i dowiemy się jak to u nas będzie :)

reklama
Do góry