Nie martw sie, ja wyglądam jak nie powiem co. Wprawdzie przytyłam 4kg, ale przed ciążą miałam już 20 do zrzucenia. Mialam zrzucić chociaż z 10 kilo, miałam już ułożoną dietę od dietetyczki i karnet na silownie. Zaczęłam na początku listopada i szybko musiałam skończyć. Teraz z tym brzuchem jeszcze takim rozlewającym się na boki wyglądam już tragicznie. Wolę nie patrzeć w lustro.Dziekuje Ci bardzo[emoji5]
Jednak prawie 20 kg na plusie sie odczowa i widzi.
Aniołek[*] 8.08.2017
reklama
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Hahaha chyba, że chłopak lubi mięso to petkiem kiełbasy nie pogardzi [emoji23][emoji16] Klaudia byłaby dla niego idealnym szwedzkim stołem [emoji16] tu slaska a tam zbojnicka [emoji23][emoji16]..no może o ile nie będzie to kostium pracownicy masarni jak wczoraj proponowała @Wronka199
SzczęśliwaCiężarna
No skoro jesteś tego pewna [emoji16] chyba dobre ... Nie umiem tego zinterpretowac a tu nikt nie umiał mi poradzić [emoji16] mam wizytę za 2 tygodnie to się dowiemI jak po glukozie ? Dobre wyniki ? Ja zaraz będę wiedziała, bo brat już pojechał odebrać. Boje się..
Może i tak
Czemu schudłas ? Ja ważyłam ok 3700 i długa byłam.
A no to tak jak Ci mówiłam. Że pewnie tak sobie powiedzial, ale o z zazdrości albo pieron wie. Na polowkowym raczej się nie mylą. A ja czuję , że córeczkę nosisz
Znaczy mi chodzi o przebrania typu pielęgniarka, policjant itp haha bo takie zwykłe koronka, cienki materiał sexi itp to były ale też nie wszystkie mu się podobają. Bo te bardziej erotyczne nie wchodzą w grę. Jedynie takie delikatne, seksowne, eleganckie
G
gosc12
Gość
To serio odwrotność. HehChyba do końca to się nie da niczego przewidzieć czasami niby dziecko rodzi się duże a potem wcale duże nie jest jak mój kuzyn urodził się 5200 i 63 cm a teraz ma ledwo ponad 150 wzrostu i jest szczuply
Jeszcze trochę i dowiemy się jak to u nas będzie
G
gosc12
Gość
DziękujeBardzo ładne [emoji16]
G
gosc12
Gość
Hahahahahah na cyckach salamiHahaha chyba, że chłopak lubi mięso to petkiem kiełbasy nie pogardzi [emoji23][emoji16] Klaudia byłaby dla niego idealnym szwedzkim stołem [emoji16] tu slaska a tam zbojnicka [emoji23][emoji16]
G
gosc12
Gość
Pokazesz ? Bo mi posty uciekająNo skoro jesteś tego pewna [emoji16] chyba dobre ... Nie umiem tego zinterpretowac a tu nikt nie umiał mi poradzić [emoji16] mam wizytę za 2 tygodnie to się dowiem
SzczęśliwaCiężarna
Hahahaha [emoji16][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] padlam... Myślę, że dla prawdziwych koneserow smaku to idealny strój takiej kobitki z miesnego[emoji16][emoji16][emoji16] a nie tam truskawki i bita smietanaHahahahahah na cyckach salami
SzczęśliwaCiężarna
reklama
SzczęśliwaCiężarna
Z tego co przeczytalam to wynik jest ok o ile na czczo nie jest większy niż 92, po godzinie nie jest większy niż 180 a po dwóch nie większy niż 153/199Pokazesz ? Bo mi posty uciekają
Podziel się: