reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziekuje Ci bardzo[emoji5]
Jednak prawie 20 kg na plusie sie odczowa i widzi.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Nie martw sie, ja wyglądam jak nie powiem co. Wprawdzie przytyłam 4kg, ale przed ciążą miałam już 20 do zrzucenia. Mialam zrzucić chociaż z 10 kilo, miałam już ułożoną dietę od dietetyczki i karnet na silownie. Zaczęłam na początku listopada i szybko musiałam skończyć. Teraz z tym brzuchem jeszcze takim rozlewającym się na boki wyglądam już tragicznie. Wolę nie patrzeć w lustro.

w57v9n73fe3ysoga.png

reklama
I jak po glukozie ? Dobre wyniki ? Ja zaraz będę wiedziała, bo brat już pojechał odebrać. Boje się..

Może i tak :D

Czemu schudłas ? Ja ważyłam ok 3700 i długa byłam.

A no to tak jak Ci mówiłam. Że pewnie tak sobie powiedzial, ale o z zazdrości albo pieron wie. Na polowkowym raczej się nie mylą. A ja czuję , że córeczkę nosisz :)

Znaczy mi chodzi o przebrania typu pielęgniarka, policjant itp haha bo takie zwykłe koronka, cienki materiał sexi itp to były :D ale też nie wszystkie mu się podobają. Bo te bardziej erotyczne nie wchodzą w grę. Jedynie takie delikatne, seksowne, eleganckie :)
No skoro jesteś tego pewna [emoji16] chyba dobre ... Nie umiem tego zinterpretowac a tu nikt nie umiał mi poradzić [emoji16] mam wizytę za 2 tygodnie to się dowiem

f2w39n7303c24ozn.png

Chyba do końca to się nie da niczego przewidzieć czasami niby dziecko rodzi się duże a potem wcale duże nie jest jak mój kuzyn urodził się 5200 i 63 cm a teraz ma ledwo ponad 150 wzrostu i jest szczuply
To serio odwrotność. Heh
Jeszcze trochę i dowiemy się jak to u nas będzie :)

reklama
Do góry