reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Toksoplazmozy nie mam.
Glukoza na czczo 73.
Po 120minutach 88. :)
Chwała Bogu :)
Ty już po glukozie, ja nadal niee

p19u3e3ky6d8emkb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Ja idę na glukozę za tydzień i na samą myśl mi słabo. Wam też lekarze każą nie jeść i nie pić nawet wody przez 12h przed badaniem?
Co do seksu,to my mamy od początku zakaz, ja nawet nie mam ochoty,bo ciągle jakieś stresy...
Męczyłam się jakieś 3 tygodnie temu z jelitami (bóle,częste wypróżnienia, ciągle parcie), od wczoraj znowu to samo, tyle że na dodatek jest to biegunka. Bardzo martwią mnie twardnienia macicy...w nocy się wczoraj obudziłam i dwa razy macica jak kamień. Przeszło po siusiu i dwójce. Dziś w ciągu dnia znowu dwa razy twardnienia. Martwię się tym bardzo. Często też rano po przebudzeniu macica twarda..dopiero 24tc. Nie za wcześnie na skurcze? Biorę dużo magnezu, luteiny i nospe forte. Jutro idę do lekarki..boję się :(

Ja idę na glukozę za tydzień i na samą myśl mi słabo. Wam też lekarze każą nie jeść i nie pić nawet wody przez 12h przed badaniem?
Co do seksu,to my mamy od początku zakaz, ja nawet nie mam ochoty,bo ciągle jakieś stresy...
Męczyłam się jakieś 3 tygodnie temu z jelitami (bóle,częste wypróżnienia, ciągle parcie), od wczoraj znowu to samo, tyle że na dodatek jest to biegunka. Bardzo martwią mnie twardnienia macicy...w nocy się wczoraj obudziłam i dwa razy macica jak kamień. Przeszło po siusiu i dwójce. Dziś w ciągu dnia znowu dwa razy twardnienia. Martwię się tym bardzo. Często też rano po przebudzeniu macica twarda..dopiero 24tc. Nie za wcześnie na skurcze? Biorę dużo magnezu, luteiny i nospe forte. Jutro idę do lekarki..boję się :(
Ja też często czuje twardzieli macicy... Ale staram się nie schizować, masz jutro lekarza więc będzie dobrze :* wszystko mu powiedz :)

p19u3e3ky6d8emkb.png

27.06.17 Anastazja [*]

@Marika92 , bierzesz coś na te twardnienia? Ja oczywiście przez biegunkę i twardnienia schizuje,żeby to nie było jakieś oczyszczanie przed porodem :/ Dziewczyny, macie czasem biegunki?

@Marika92 , bierzesz coś na te twardnienia? Ja oczywiście przez biegunkę i twardnienia schizuje,żeby to nie było jakieś oczyszczanie przed porodem :/ Dziewczyny, macie czasem biegunki?
Ja biegunkę niedawno miałam. Przeszło po jednym dniu. Nic nie biorę, tzn biorę ogólnie magnez, a nospe czasami jeśli faktycznie bardzo boli mnie brzuch :) będzie dobrze i jutro na pewno lekarz cie w tym upewni :)

p19u3e3ky6d8emkb.png

27.06.17 Anastazja [*]

Nie wiem czy Cię to pocieszy ale mi jak się mocno chce siusiu to też mnie brzuch boli, jak zrobię już jest dobrze. Jak się wiecej poruszam to brzuch się twardy robi, na dzień to tak może z 5 6 razy wczoraj miałam twardy i ból jak na @. Dzisiaj rano mnie też bolesny złapał. Dzisiaj mam skonczony 24 tydzień

reklama
Do góry