reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jakby była znana odpowiedź, to pewnie większość by jej nie miała, bo by można było uniknąć... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
W sumie tak.. zjem czekoladę jeszcze i brat przywiezie wyniki. Czekoladę na wszelki wypadek jak bym już miała nie zjeść przez 4miesiace :(

reklama
Jona no co Ty? 10 kg i dieta?!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ja przytylam 5kg ... No może 5,5kg... Chciałabym do porodu mieć tak max 12 na plusie dlatego też staram się nie jeść tyle co bym chciała słodkiego... Czasem udaje mi się przez 2tygidnie nie przytyć jak jem zdrowo :) warzywa, białe twarogi, serki wiejskie, razowe pieczywo :) a czasem niestety się nie udaje i przez tydzień następny przybieram [emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png

Nie nadążam za wami [emoji14] chwilę mnie nie na i ile postów :D

Wzięłam się za rosołek i galarety drobiowe :) jakoś mnie na nie naszło :D

Macie jakieś sprawdzone sposoby na zaparcia... - Sorki za temat ale męczy mnie już jakiś czas :/

p19u3e3ky6d8emkb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
5 kiwi na raz i jutro powinnaś mieć wizytę w toalecie [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Myślę że ogólnie taki, który jest od 1 dnia. Ja chyba kupię ogólnie kosmetyki z Dermy.

Właśnie. Jak to jest- jak za pierwszym razem był git, zero problemów z karmieniem, brodawkami itp. to teraz też tak będzie czy może urodzić mi się jakiś inny gatunek ssaka i też mam szansę na masakrę sutków? Ja kupilam wcześniej lansinoh, nie używałam ale bardzo chwalony.

@Agatka29, biedna.... współczuję :-( :( A jakie ogólnie zalecenia? Ile będą Cię tam trzymać?
Ja też planuje z Dermy kupić :)

f2w39n7303c24ozn.png

To widocznie nie da się przewidzieć. Nawet po rodzicach wagi .. ważne ,żeby zdrowe a 2.5 czy 4 to już nie ważne :)
Chyba do końca to się nie da niczego przewidzieć czasami niby dziecko rodzi się duże a potem wcale duże nie jest jak mój kuzyn urodził się 5200 i 63 cm a teraz ma ledwo ponad 150 wzrostu i jest szczuply

reklama
To nie ma co kupować wyżej jak 68? Kilka 56 i reszta 62-68 ? Trochę już tego mam i jeszcze będę kupować. Poznałam ostatnio taka bardzo fajną dziewczynę z Krakowa. Praktycznie nowe ubranka za grosze. Z najlepszych firm. Tyle, że zamówiłam od niej duża paczkę i od innej dziewczyny druga. Plus od innych kurtki, polarki, kombinezony itp. a dopiero po dokonaniu zamówienia dowiedziałam się od tej pierwszej że kolejna paczkę mi szykuje na początek maja i tak co jakiś czas jeśli będą mi się podobały :D wiec mała jest ubrana , a do tego dużo rzeczy nowych kupowałam i jeszcze będę [emoji14] boje się, żebym nie przesadziła.
Zobacz załącznik 843996 Zobacz załącznik 843997 Zobacz załącznik 843998 Zobacz załącznik 843999 Zobacz załącznik 844000 Zobacz załącznik 844001 Zobacz załącznik 844002
Bardzo ładne [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry