reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hahahaha [emoji16][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] padlam... Myślę, że dla prawdziwych koneserow smaku to idealny strój takiej kobitki z miesnego[emoji16][emoji16][emoji16] a nie tam truskawki i bita smietana

f2w39n7303c24ozn.png
Haha fu :D i polana takim tłuszczem z bigosu :D hahahahahah w pępku keczup i sobie macza kiełbaski :D

reklama
Pisalyscie o rozmiarach dla dzieci.
Ja wiem tylko, ze moi chlopcy byli lakomczuchami I w wieku 5miesiecy wazyli prawie 10 kg, wiec u mnie rozmiarowka 74 cm w swieta .
W ogole te kupcie mniej mniejszych ubranek, bo malenstwo smiga jak sie urodzi I ja duzo rzeczy nawet nie zdazylam im zalozyc, bo wyrosli.

Ja wiem tylko, ze moi chlopcy byli lakomczuchami I w wieku 5miesiecy wazyli prawie 10 kg, wiec u mnie rozmiarowka 74 cm w swieta .
W ogole te kupcie mniej mniejszych ubranek, bo malenstwo smiga jak sie urodzi I ja duzo rzeczy nawet nie zdazylam im zalozyc, bo wyrosli.
No mi np do roku te rozmiary bardzo uciekały potem jak koło roku zaczął nosić 92 to tak mi się trochę zatrzymał i do 1.5 bylismy na 92

reklama
Jak przyjdą paczki w kwietniu to podlicze ile czego mam w jakich rozmiarach. I zastanowię się co dokupić. Bo pewnie od tej koleżanki jeszcze coś kupię i w sklepach jak się nam coś spodoba to też :) ale już większe najwyżej :)

Do góry