reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Margana ludzie i tak będą zawsze gadać jak mama za chuda to mówią że anorektyczka nie je nie dba i jest na pewno na diecie ... jak ktoś chce będzie gadać to i tak znajdzie zawsze powód także...olej To co i kto myśli Ty wiesz sama najlepiej jak jest a reszta... miej to w nosie [emoji5] tym bardziej , że nie masz na ta wodę wpływu poprostu taka Twoja uroda

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje Ci bardzo!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Hospitalizacja z powodu cukrzycy? Czy coś jeszcze się dzieje?
Ja miałam przekroczony cukier tylko w pomiarze po 2h. Dostałam glukometr i mierze w domu pilnujac diety. Do tego jestem mocno przeziębiona więc cukry skaczą. O żadnym szpitalu nie było mowy.
Widzisz kurde a prosiłam mojego lekarza że załatwię to wszystko prywatnie to się uparl że tontrzeba dietę 1800 specjalna i wogole ,przecież dietetyk by mi wszystko ułożył ech....

To nie ma co kupować wyżej jak 68? Kilka 56 i reszta 62-68 ? Trochę już tego mam i jeszcze będę kupować. Poznałam ostatnio taka bardzo fajną dziewczynę z Krakowa. Praktycznie nowe ubranka za grosze. Z najlepszych firm. Tyle, że zamówiłam od niej duża paczkę i od innej dziewczyny druga. Plus od innych kurtki, polarki, kombinezony itp. a dopiero po dokonaniu zamówienia dowiedziałam się od tej pierwszej że kolejna paczkę mi szykuje na początek maja i tak co jakiś czas jeśli będą mi się podobały :D wiec mała jest ubrana , a do tego dużo rzeczy nowych kupowałam i jeszcze będę :p boje się, żebym nie przesadziła.
Zobacz załącznik 843996 Zobacz załącznik 843997 Zobacz załącznik 843998 Zobacz załącznik 843999 Zobacz załącznik 844000 Zobacz załącznik 844001 Zobacz załącznik 844002
Matko ale piekne <3

reklama
Do góry