reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
a pierdo..... ludzie wazne ze dziecko zdrowe ty zdrowa a porod za 3 miesiace potem dostaniesz wycisk i bedziesz laska :D
[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

To nie ma co kupować wyżej jak 68? Kilka 56 i reszta 62-68 ? Trochę już tego mam i jeszcze będę kupować. Poznałam ostatnio taka bardzo fajną dziewczynę z Krakowa. Praktycznie nowe ubranka za grosze. Z najlepszych firm. Tyle, że zamówiłam od niej duża paczkę i od innej dziewczyny druga. Plus od innych kurtki, polarki, kombinezony itp. a dopiero po dokonaniu zamówienia dowiedziałam się od tej pierwszej że kolejna paczkę mi szykuje na początek maja i tak co jakiś czas jeśli będą mi się podobały :D wiec mała jest ubrana , a do tego dużo rzeczy nowych kupowałam i jeszcze będę [emoji14] boje się, żebym nie przesadziła.
Zobacz załącznik 843996 Zobacz załącznik 843997 Zobacz załącznik 843998 Zobacz załącznik 843999 Zobacz załącznik 844000 Zobacz załącznik 844001 Zobacz załącznik 844002
Piękne [emoji5]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Po świętach ma przyjść komoda , potem zamówię pudełka wieszaczki i folie i będę prac i prasować. Może jakoś dojdę z układaniem :)

Ale kochana ty wyglądasz dobrze. Kg sama mówiłaś , że to nie tylko tłuszcz. Oglądałam dopiero twoje zdjęcia i wcale źle nie jest. Wyglądasz na prawdę kobieco, dobrze.

Na mnie dzisiaj zadziałała glukoza. Musiałam taka ucpana iść do łazienki xd.

Ważne , że jesteś zadowolona. A będą wyglądać super :) też mi się to podoba. Myślę czy nie zrobić nad stołem w salonie :) ale da się kupić gotowe i tylko podłączyć ?

A ja tylko kanaoki i czekam na zupę właśnie [emoji14] wieczorami nadrabiam [emoji14]

Na brodawki mi pomaga ten kremikow dla dzieci. Bepanthen :)

Dziękuje :* u Ciebie na pewno tez :):*
Dziekuje Ci bardzo[emoji5]
Jednak prawie 20 kg na plusie sie odczowa i widzi.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
bede robic pierwszy raz dam ci potem recenzje :D

ja 4 lata robilam rzesy sztuczne (kim kardashian mi sie marzyła :D ) od miesiaca nie mam juz i moje sa calkiem ok ale sa proste i ten lifting rzes to taka regeneracja plus na takim waleczku ci je podkreca starcza to na ok miesiac jak potem malujesz sobie tuszem to masz od razu podkrecone

zobacz sobie bo w tlumaczeniu jestem kiepska Link do: lifting rzęs - Szukaj w Google
Ja urzywam zalotki i jest ok[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry