reklama
kinga30
Fanka BB :)
Ale sliczneTo nie ma co kupować wyżej jak 68? Kilka 56 i reszta 62-68 ? Trochę już tego mam i jeszcze będę kupować. Poznałam ostatnio taka bardzo fajną dziewczynę z Krakowa. Praktycznie nowe ubranka za grosze. Z najlepszych firm. Tyle, że zamówiłam od niej duża paczkę i od innej dziewczyny druga. Plus od innych kurtki, polarki, kombinezony itp. a dopiero po dokonaniu zamówienia dowiedziałam się od tej pierwszej że kolejna paczkę mi szykuje na początek maja i tak co jakiś czas jeśli będą mi się podobały wiec mała jest ubrana , a do tego dużo rzeczy nowych kupowałam i jeszcze będę boje się, żebym nie przesadziła. Zobacz załącznik 843996 Zobacz załącznik 843997 Zobacz załącznik 843998 Zobacz załącznik 843998 Zobacz załącznik 843999 Zobacz załącznik 843998 Zobacz załącznik 844000 Zobacz załącznik 844001 Zobacz załącznik 844002
G
gosc12
Gość
Masakra... To ja już nie wiem jak kupować i ile. Żeby nie było za mało, albo , że w większości nie pochodzi nawet raz będę zmienić kilka razy dziennie na wszelki wypadek hahaMoje na 5 miesiecy to już 74 nosiły wiec z tym to nigdy nie wiadomo. Do roku to te rozmiary tak szły, że nie wiedziałam kiedy
Margana
O kurcze, przykro mi[emoji20] Ale z powodu cukrzycy w szpitalu czy cos jeszcze sie dzieje?Hej nie nadrobię Wasz
@Nowaja16 jedz na agatowa ja byłam w pierwszej ciąży tam i bardzo polecam świetni specjaliści dr Dangel !!poczytaj ile już nagród odebrała. Będzie dobrze
Dziewczyny ja od wczoraj w szpitalu wyszła mi cukrzyca na czczo super po godzinie super a po dwóch dupa...
Zaplakalam się za synkiem ;(
Mierze cukry podłączyli mi gratis magnez
Aniołek[*] 8.08.2017
G
gosc12
Gość
Będą dwie modeleczki ty masz córkę jedną ? Czy jeszcze synka ? Bo się chyba pogubiłamNo zachwycona jest jeszcze ona taki typ, że sukienki, spódniczki to muszą być a mnie tak kusi zeby kupować hahaha ciekawe czy druga tez taka będzie
Margana
Sliczna!Link do: Sukienka dla dziewczynki na komunię, dress for the girl, sklep online i jest na zywo jeszcze piekniejsza[emoji5]
Aniołek[*] 8.08.2017
kinga30
Ja to na poczatek kupuje po 4 sztuki kaftaniki i spioszki i polspiochy na 56 i 62 body kupuje na 68 bo jak już kiedyś pisałam u nas położne nie kazały zakladac od razu ze względu na pępek a potem co bedzie trzeba to dokupieMasakra... To ja już nie wiem jak kupować i ile. Żeby nie było za mało, albo , że w większości nie pochodzi nawet raz będę zmienić kilka razy dziennie na wszelki wypadek haha
kinga30
Corke 23 lipca 8 lat skończy i synka 29 kwietnia bedzie miał 3 ale moj synus też się lubi ubrać jak Marysi kupiłam sukienkę to on musiał dostac koszule i spodnieBędą dwie modeleczki ty masz córkę jedną ? Czy jeszcze synka ? Bo się chyba pogubiłam
G
gosc12
Gość
A to tylko mniejsza część. I jakie ceny..Ale sliczne
Aż nie dowierzałam.
reklama
Masakra... To ja już nie wiem jak kupować i ile. Żeby nie było za mało, albo , że w większości nie pochodzi nawet raz będę zmienić kilka razy dziennie na wszelki wypadek haha
Klaudia i tak będziesz przynajmniej nie będziesz na szybko ogarniac prania, suszenia itp. Fajne ubranka
Podziel się: