reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
To nie ma co kupować wyżej jak 68? Kilka 56 i reszta 62-68 ? Trochę już tego mam i jeszcze będę kupować. Poznałam ostatnio taka bardzo fajną dziewczynę z Krakowa. Praktycznie nowe ubranka za grosze. Z najlepszych firm. Tyle, że zamówiłam od niej duża paczkę i od innej dziewczyny druga. Plus od innych kurtki, polarki, kombinezony itp. a dopiero po dokonaniu zamówienia dowiedziałam się od tej pierwszej że kolejna paczkę mi szykuje na początek maja i tak co jakiś czas jeśli będą mi się podobały :D wiec mała jest ubrana , a do tego dużo rzeczy nowych kupowałam i jeszcze będę :p boje się, żebym nie przesadziła. Zobacz załącznik 843996 Zobacz załącznik 843997 Zobacz załącznik 843998 Zobacz załącznik 843998 Zobacz załącznik 843999 Zobacz załącznik 843998 Zobacz załącznik 844000 Zobacz załącznik 844001 Zobacz załącznik 844002
Ale sliczne

Hej nie nadrobię Wasz;)
@Nowaja16 jedz na agatowa ja byłam w pierwszej ciąży tam i bardzo polecam świetni specjaliści dr Dangel !!poczytaj ile już nagród odebrała. Będzie dobrze ;)
Dziewczyny ja od wczoraj w szpitalu wyszła mi cukrzyca na czczo super po godzinie super a po dwóch dupa...
Zaplakalam się za synkiem ;(
Mierze cukry podłączyli mi gratis magnez
O kurcze, przykro mi[emoji20] Ale z powodu cukrzycy w szpitalu czy cos jeszcze sie dzieje?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Masakra... To ja już nie wiem jak kupować i ile. Żeby nie było za mało, albo , że w większości nie pochodzi nawet raz :( będę zmienić kilka razy dziennie :D na wszelki wypadek :D haha
Ja to na poczatek kupuje po 4 sztuki kaftaniki i spioszki i polspiochy na 56 i 62 body kupuje na 68 bo jak już kiedyś pisałam u nas położne nie kazały zakladac od razu ze względu na pępek a potem co bedzie trzeba to dokupie

reklama
Do góry