reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Super :):) a ja nadal nie mam pojęcia jak ułożyć ubranka w swojej. Z szufladami :/
Ja i tak dość dobrze zniosłam bo tylko mnie mdlilo i głowa bolała... I ledwo koncowke przelknelam... Myślałam tylko by nie zwymiotować :) a jedna dziewczyna wyladowala na lezacne u nich w pokoju pobran... Była blado zielona... [emoji39]

f2w39n7303c24ozn.png
AA. Nie mogę czytać teraz takich rzeczy. Jeszcze godzina i 10minut a zaraz wyląduje w toalecie chyba :(:(:(
@Jola92, co za pasmo problemów no... :hmm: Może faktycznie jakieś bakterie? Infekcja? No i mam nadzieję że Stachu razem z Tobą będzie jednak resztę ciąży spędzał w domu. Buziaki!

Zapamiętam! :D

Też. Jak je wyćwiczysz masz i ty fajniejszy sex i facet :)

Ni ema co rozkminiać czy lepiej czy gorzej, ale możesz popróbować nowych rzeczy, żeby nie było Wam nudno, a może okaże się że jest jeszcze fajniej :) Co do wibratora to domyślam się że mama mogłaby się zdziwić, ale zaraz się wyprowadzasz a facet chyba byłby zadowolony? Gdybyście bawili się nim razem? :)

@Margana, zaręczam że poczujesz mega przerażenie jak nagle będziesz musiała iść na pierwszą WYWIADÓWKĘ. Dla mnie to był szok! :D Że jestem naprawdę mamą... i poczułam się STARO ;)

@Marika92, idziecie piorunem!!

Kochana, żebyś tylko dała radę wyjść :-D:-D:-D

Ja umieram. Rano młody do szkoły, potem lekarz, praca, paznokcie... nie mam już chyba energii na taki tryb życia :dry:
To trzeba te mięśnie zaciskać w trakcie ? K by się nie ucieszył jak by zobaczyl u mnie taki sprzęt :D musiałabym przed nim też chować :D

reklama
U mnie się pojawiły dodatkowo popękane naczynka i nie wiem co z tym zrobić. już wcześniej przed ciążą miałam ale nie aż tyle. No i cellulit też się pogłębił. Myślicie, że to woda się zatrzymuje i po porodzie się zmniejszy?
Na pewno, a na naczynka wit C pomaga

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ale pomyśl jaki ogór może być duży :D [emoji28] Ej mnie dzisiaj coś odwala chyba :D Oj biedny M ...
Za duży tez bywa problemem [emoji23]
A serio, to O ma bardzo dużego, normalnej gumki założyć się nie da, a i często komplikuje sprawę, bo w niektórych pozycjach albo nie może włożyć do końca, albo ja potem poobcierana, zdążyły mi się już takie otarcia dosłownie do krwi, choć na brak wilgoci nie narzekałam....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Haha :D A właśnie, wielkość przyrodzenia tzn może bardziej jego szerokość ma wpływ na późniejszy łatwiejszy poród? Jak myślicie? W końcu ma się jakąś tam wprawę w rozciąganiu :p
Ja trochę liczę w drugą stronę, że po porodzie trochę się rozciągnę, i zacznie się mieścić [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Cześć dziewczyny :)
Kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji106] [emoji106] [emoji106]

Wczoraj był aktywny dzień - u przyjaciółki, w towarzystwie dwójki dzieciaków (7mcy i niecałe 3...), wróciłam z paroma workami ubranek po młodszej, i mam mega zaległości... Coś mi mówi, że co najmniej 100 stron albo i więcej... Ale z grubsza muszę nadrobić... [emoji15] [emoji23]
Z góry przepraszam za odpisywanie na stare posty, i to tylko pojedyncze... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Pochwal się później co ładnego masz :):)
Na pewno nie [emoji5] ja mogłam jeść normalnie przed co prawda trochę inaczej wyglądało to badanie ale docelowym punktem jest to żeby zbadać cukier i czy nie ma cukrzycy także myślę ,że nie ma to takiego znaczenia. Zresztą ktoś już tu pisal że powinno jeść sie normalnie dzien wcześniej bo przecież nie codziennie się tak człowiek " dietuje " a wynik ma wyjść wiarygodny a nie naciągany. Oczywiście że lepiej nie zjeść 2 czekolad i 5 ciastek przed bo to normalne że może zakłócić wynik ale normalne jedzenie myślę że nie ma znaczenia ...Zresztą tak jak tu ktoś napisał jak zje za mało to momentalnie ma wysoki cukier rano .. moja mama w cukrzycy to samo tylko nie byłam pewna , czy ta normalna a ciążowa cukrzycą czymś się różnią , ale nie bo wczoraj jakaś dziewczyna pisała właśnie o tym żeby zjeść lekka kolację ale później wtedy cukry wychodzą ok .

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Może zapytaj czy możesz na chwilkę wyjść na świeże powietrze

Właśnie nie chce się ruszać. Bo nawet jak odwrócę głowę po chusteczkę to jest jeszcze gorzej. Świat mi wiruje , mdłości się nasilają a jeszcze godzina aaa :( popłacze się zaraz.
Teraz w sobotę jest z powrotem na Święta po Świętach wyjeżdża ale wraca po 4 dniach na tydzień ☺️
To opłaca mu się jechać na te 4 dni ? Mój w piątek będzie . W poniedziałek wyjeżdża i jedzie na 4 tygodnie ;( ale w maju będzie 2/3 lub 4 tygodnie :):)

Właśnie nie chce się ruszać. Bo nawet jak odwrócę głowę po chusteczkę to jest jeszcze gorzej. Świat mi wiruje , mdłości się nasilają a jeszcze godzina aaa :( popłacze się zaraz.

To opłaca mu się jechać na te 4 dni ? Mój w piątek będzie . W poniedziałek wyjeżdża i jedzie na 4 tygodnie ;( ale w maju będzie 2/3 lub 4 tygodnie :):)
Oni z firmy maja busa i firma im zapewnia transport do domu. Ale mój ogolnie jak przedtem pracował w innej firmie to potrafił do mnie z Czech na stopa przyjechac na dwa dni domu☺️

reklama

Kurde pewnie przez to że ostatnio tak mało słodkiego jesz m trzymaj się bidulko

Do góry