G
gosc12
Gość
Super a ja nadal nie mam pojęcia jak ułożyć ubranka w swojej. Z szufladami :/Zobacz załącznik 843928 tak wyglada juz komoda
AA. Nie mogę czytać teraz takich rzeczy. Jeszcze godzina i 10minut a zaraz wyląduje w toalecie chybaJa i tak dość dobrze zniosłam bo tylko mnie mdlilo i głowa bolała... I ledwo koncowke przelknelam... Myślałam tylko by nie zwymiotować a jedna dziewczyna wyladowala na lezacne u nich w pokoju pobran... Była blado zielona... [emoji39]
To trzeba te mięśnie zaciskać w trakcie ? K by się nie ucieszył jak by zobaczyl u mnie taki sprzęt musiałabym przed nim też chować@Jola92, co za pasmo problemów no... Może faktycznie jakieś bakterie? Infekcja? No i mam nadzieję że Stachu razem z Tobą będzie jednak resztę ciąży spędzał w domu. Buziaki!
Zapamiętam!
Też. Jak je wyćwiczysz masz i ty fajniejszy sex i facet
Ni ema co rozkminiać czy lepiej czy gorzej, ale możesz popróbować nowych rzeczy, żeby nie było Wam nudno, a może okaże się że jest jeszcze fajniej Co do wibratora to domyślam się że mama mogłaby się zdziwić, ale zaraz się wyprowadzasz a facet chyba byłby zadowolony? Gdybyście bawili się nim razem?
@Margana, zaręczam że poczujesz mega przerażenie jak nagle będziesz musiała iść na pierwszą WYWIADÓWKĘ. Dla mnie to był szok! Że jestem naprawdę mamą... i poczułam się STARO
@Marika92, idziecie piorunem!!
Kochana, żebyś tylko dała radę wyjść
Ja umieram. Rano młody do szkoły, potem lekarz, praca, paznokcie... nie mam już chyba energii na taki tryb życia