reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Fajny klimacik[emoji5] Nie da sie wylaczyc tej klimy na razie?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Nie da się - w pokojach są panele sterujące w jakimś tam zakresie (tzn tylko temperatura), a to taki hall, bez żadnych ustawień - sterowanie centralne - uroki korpo :|
Ale tym razem krótko byłam, i na szczęście bez strat w zatokach :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Hey a wiesz co.niby zapalenie górnych dróg oddechowych jakieś wirusowe ale tragedia na pogotowiu 1h Lekarz.osluchal dal skierowanie na sor na szpital bo nie jest pediatra tam po 1h przyjęli zmierzyli gorączkę po 1.5h kazali iść nam na oddział pediatryczny tam odsłucha zbadała cukier i do domu i dziś na 16 na kontrol do lekarza i to nie naszej bo do naszej komplet pacjentów kaszel ze dziecko prawie płuca wykrztusza katar gorączka 6 dobę juz mam dość a konkretnych leków nadal brak tylko przeciw gorączkowe i na kaszel syrop który dawałam i mało skuteczny. Oszaleje mała juz wykończona ta choroba.

w4sqgzu395zb6ngs.png
Oj, współczuję bardzo [emoji20]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Jestem tradycjonalistką w tej kwestii - french ;) albo ogólnie jasne, np z białymi wzorkami ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
To myślimy podobnie :) Dzięki za radę :*

Dziewczyny jak to w końcu jest z tą czkawką? Czy mogę uznać za czkawkę takie bąbelki trochę słabsze od kopniaczków w odstępach 4-5 sekund występujące po kilka razy, tak z 5-6? Czy to nie czkawka?

Dzień dobry :)
Przeżyłam wypicie glukozy. Nie było tak źle, ale łzy w oczach miałam. Bo dużo do wypicia, niby nie takie słodkie ale zapach nie bardzo i ta ilość ble. A miałam swój kubek.
Język mnie teraz boli, głowa zaczyna i mnie zmulilo. Mam nadzieję , że wytrzymam do 10 :( ponadrabiam Was i jakoś minie czas. Mała po drugim łyku już się obudzila i taka zmulona szaleje , bo te ruchy takie dziwne hehehe :D na czczo miałam 73. A ile jest granica ?

reklama
Dzień dobry :)
Przeżyłam wypicie glukozy. Nie było tak źle, ale łzy w oczach miałam. Bo dużo do wypicia, niby nie takie słodkie ale zapach nie bardzo i ta ilość ble. A miałam swój kubek.
Język mnie teraz boli, głowa zaczyna i mnie zmulilo. Mam nadzieję , że wytrzymam do 10 :( ponadrabiam Was i jakoś minie czas. Mała po drugim łyku już się obudzila i taka zmulona szaleje , bo te ruchy takie dziwne hehehe :D na czczo miałam 73. A ile jest granica ?
To chyba zależy od laboratorium, na moim wyniku jest przedział od 55 do 100 :)

Do góry