reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Miłego dnia :) cos czuje ze ten dzien nie bedzie nalezal do najlepszych ... nogi mnie cosbola od wczoraj wieczora ... i sprawdzalam status wysylki tych ubranek no i za przeproszeniem cholera jasna jakim cudem one wracaja do wlasciciela :( przeciez caly czas w domu bylam no super ;(

reklama
Witajcie[emoji5]

Zycze dzis milego dnia i powodzenia na wizytach!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Miłego dnia :) cos czuje ze ten dzien nie bedzie nalezal do najlepszych ... nogi mnie cosbola od wczoraj wieczora ... i sprawdzalam status wysylki tych ubranek no i za przeproszeniem cholera jasna jakim cudem one wracaja do wlasciciela :( przeciez caly czas w domu bylam no super ;(
No dziwne, ze tak od razu wraca. Przeciez nawet jesli by Cie nie bylo to avizo powinno byc w skrzynce. A to poczta wyslane?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Helllooo ja już nie śpię dziś obudziłam się już o 5:40 mały mnie tak kopał a teraz chyba poszedł spac [emoji23] a ja musze wstawać do pracy

JustMe ja idę jutro robić pazurki tez taki bardzo delikatne

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To mój częściej chce ode mnie tam zejść niżej :p to ty swojemu też nie rób dobrze ustami. Też powiedz , że cię to brzydzi :)
Mój np. bardzo szanuję , że ja tego nie robię i , że nigdy nie będzie analu u nas
Czego by bardzo bardzo chciał spróbować i doczekać się nie moze kiedy byśmy spróbowali. To nie ma szans nawet , żeby spytał bo zna mają reakcje :D

Nie wolno w trakcie siusiania :no2:

Gratuluję udanej wizyty !:)
Chodziło o poprzednich facetów :) ten się nie brzydzi :p

I jak tak emocje przed meczem ola [emoji4]
Deser był [emoji41]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O dziwo meczu nie oglądał :D ale co miało być to było :D Jestem zaspokojona myślę max do jutra [emoji28]

Tak w ogóle to się witam z rana :) Jeszcze 2 razy wstać i weekend :) Ostatnie dni trochę mnie stresowały bo mały już tak ładnie mocno i często kopał i nagle to ustało i czułam tylko takie pojedyncze delikatne bąbelki, ale dziś koło 5 znowu dostałam mocniejsze kopniaczki i wiercenie :) Mam nadzieję, że już teraz tak zostanie na stałe :)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :)
Kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji106] [emoji106] [emoji106]

Wczoraj był aktywny dzień - u przyjaciółki, w towarzystwie dwójki dzieciaków (7mcy i niecałe 3...), wróciłam z paroma workami ubranek po młodszej, i mam mega zaległości... Coś mi mówi, że co najmniej 100 stron albo i więcej... Ale z grubsza muszę nadrobić... [emoji15] [emoji23]
Z góry przepraszam za odpisywanie na stare posty, i to tylko pojedyncze... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry