reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ufff juz to wole co noc niz gorsczke 41 i piana z ust; syn kumpeli bidulek i pogotowie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O matko[emoji33] To moja tylko sie bardziej slinila.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Dzień owocny :) przeróbki hydrauliczne w WC trwają :) sypialnia pomalowana, teraz położyć tam tylko panele i już jeden pokój będzie do zamieszkania hehehe :D jedna ze ścian zburzona :) jeszcze została jedna do usunięcia :) w każdym razie dzieje się spoko ;) i nie mam czasu aż tyle dla was... :(

p19u3e3kr4rhq7vv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Marika idziecie jak burza[emoji3] Twoj sam remont robi?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

@Jola92, co za pasmo problemów no... :hmm: Może faktycznie jakieś bakterie? Infekcja? No i mam nadzieję że Stachu razem z Tobą będzie jednak resztę ciąży spędzał w domu. Buziaki!

Zapamiętam! :D

Też. Jak je wyćwiczysz masz i ty fajniejszy sex i facet :)

Ni ema co rozkminiać czy lepiej czy gorzej, ale możesz popróbować nowych rzeczy, żeby nie było Wam nudno, a może okaże się że jest jeszcze fajniej :) Co do wibratora to domyślam się że mama mogłaby się zdziwić, ale zaraz się wyprowadzasz a facet chyba byłby zadowolony? Gdybyście bawili się nim razem? :)

@Margana, zaręczam że poczujesz mega przerażenie jak nagle będziesz musiała iść na pierwszą WYWIADÓWKĘ. Dla mnie to był szok! :D Że jestem naprawdę mamą... i poczułam się STARO ;)

@Marika92, idziecie piorunem!!

Kochana, żebyś tylko dała radę wyjść :-D:-D:-D

Ja umieram. Rano młody do szkoły, potem lekarz, praca, paznokcie... nie mam już chyba energii na taki tryb życia :dry:
No domyslam sie, ze bedzie dziwnie[emoji6] Ale w ogole jakos przeraza mnie ogarniecie tego wszystkiego i mlodej w tym wszystkim. Jeszvze z niemiwlakiem przy cycku.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

A co jej wyszlo? Na co antybiotyk? Z krwi zlecila crp?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Tak dokładnie to już sama nie wiem bo niby płuca ok w szpitalu ze te zapalenie górnych dróg oddechowych ale mała spi cala noc po antybiotyku nie kaszle i narazie nie ma goraczki od 16 bo u lekarza miała 38.8 temperatury a narazie tfu odpukac jakbym miała zdrowe dziecko cala noc spi ładnie mam nadzieje ze bd coraz lepiej. Jeszcze tylko dziś na wyniki mocz i krew ale damy rade [emoji2]. Cieszy mnie fakt ze widzę poprawę a już byłam podlamana tyle dni się bidulka męczyła.

w4sqgzu395zb6ngs.png

reklama
Do góry