reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Faceci tacy są ;) Generalnie oni tego tak nie czują jak my. To my nosimy dzieciątka w sobie i czujemy ich ruchy. Ostatnio pytam mojego czy ma ochotę iść kiedyś na USG, a on że po co jak już był na takim badaniu (8 lat temu :D ). Oni stają się ojcami dopiero jak dziecko się urodzi i mają przed sobą człowieka, a nie jakaś abstrakcje w brzuchu ;)

w57v9n73fe3ysoga.png
Dokladnie. A najbardziej to jak juz dziecko staje sie komunikatywne ruchiwo i werbalnie. Bo z takim lezacym i placzacym to nie bardzo wiadomo co robic[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Dzień owocny :) przeróbki hydrauliczne w WC trwają :) sypialnia pomalowana, teraz położyć tam tylko panele i już jeden pokój będzie do zamieszkania hehehe :D jedna ze ścian zburzona :) jeszcze została jedna do usunięcia :) w każdym razie dzieje się spoko ;) i nie mam czasu aż tyle dla was... :(

p19u3e3kr4rhq7vv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja już mam remont za sobą, jeszcze tylko czekam na szafę i zostały drobne wykończenia. Cieszę się, że to przetrwałam i teraz mogę spokojnie w czystym pięknym domu czekać na dzidzię :)

w57v9n73fe3ysoga.png

Miałam dzisiaj atak kolki watrobowej. Pierwszy raz w życiu. Mialam wczoraj dzień jedzenia wszystkiego co popadlo, a najlepiej tłustego i dużo i jak mnie nad ranem zlapalo to mąż chcial mnie na oddział wiezc. Ale no spa i apap pomogły. Zapobiegawczo mam na kilka dni dietę lekka, leżę dziś caly dzień. Oby się nie powtórzyło. Ból okropny.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej, wspilczuje. Dobrze, ze przeszlo i oby nie wrocilo!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Coś ty jejku ale się stresuje masakra wczoraj ja tylko w paluszek uklula bo badali crp i do teraz mówi boli nie dotykaj tragedia leki ładnie łyka syropy noska daje psikac jest dzielna ale za dobrze bym chciała bo leki dobrze bierze to te kłucia mogłaby tak lekko znosić hehe no nic to dla jej dobra jak mówisz najwyżej poplacze i niestety tak musi być najważniejsze żeby wiedzieli jak.ja leczyć antybiotyk ma to mam nadzieje ze juz do przodu pomalutku.

w4sqgzu395zb6ngs.png
Najwazniejsze zebys Ty nie panikowala, bo jej sie jeszcze bardziej udzieli.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

U nas leki długi czas to był tragedia dobrze, że nie musiała często brać bo jak nie tak smak to od razu wymioty, kaszel był to też od razu wymioty, chore gardło wymioty jednym słowem masakra. Z kłuciem nie było problemu do czasu pobytu w szpitalu na zapalenie pluc, po tych kroplówkach się trochę zrazila
Haha, to ja sie smieje, ze moja to lekomanka. Kiefys zapytala kiefy bedzie znow brala flegamine truskawkowa, bo ja uwielbia[emoji23] A tantum verde to by chciala zeby jej psikac zamiast cukierkow[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Już po.
Staś wariuje (a ja czuje tylko czasem), waży już 900 gram i dał sobie zrobić piękne zdjecie 3d buzi. I to niestety koniec dobrych wieści...
Przez 4 tygodnie przytyłam aż 5 kg, dostałam za to opie**ol. Zakaz słodyczy (a ja młodego czuje tylko po monte) i nakaz diety + joga lub basen.
Ciśnienie wariuje. Dostałam dodatkowy lek. Przez 3 dni mam sie mierzyć nowym ciśnieniomierzem(dostałam w przychodni) 3x dziennie. Potem mam zadzwonic do mojej gin, i zapadnie decyzja czy nie kierować mnie na patologie ciaży na świeta.
Zamiast się cieszyć z wizyty mi się chce ryczeć.
Jolcia super, ze mlody zdrowy i taki juz duzy[emoji3]
Z ta waga to ja nawet nie bede pisac ile ja w takim czasie przytylam i nikt mi na diete nie kaze isc.
Szkoda, ze cisnienie szwankuje. Mam nadzieje, ze sie ustabilizuje na nowym leku. Trzymam kciuki!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ej od wczoraj tyle napisaliście że nie wiem jak mam nadrobić. Ja byłam dziś u endokrynologa a mama z dziećmi podjechała do siebie na oddział by pediatra je mogła osłuchać i niestety starszego chciała na oddziale zostawic. Ale jest w domu. Mamy robić dalej inhalacje tak jak robię od tygodnia dodatkowo tylko postawić banki, i ćwiczenia oddechowe. Oby w czwartek na kontroli było lepiej. Wracam do nadrabiania

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze wspolczuje i zycze zdrowka dla synka!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry