reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ozzzz to ja bylam sama z cora na badaniu glucosy moj nie mogl mial wazny dzdb z pracy ,gdybym miaka mdlec to jaja kto by ja sie zajal [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Musiały by Cię ocucic a później zapytać do kogo zadzwonić :) na pewno ktoś by się dzieckiem zajął

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
@Jola92, co za pasmo problemów no... :hmm: Może faktycznie jakieś bakterie? Infekcja? No i mam nadzieję że Stachu razem z Tobą będzie jednak resztę ciąży spędzał w domu. Buziaki!

Ja raz się połasiłam na takie gumy cukierkowe i zachłannie je zamiast pocmukać to je pogryzłam a później dostałam skórczów żołądka.. I absolutnie nie mogę pić wody gazowane na noc bo to samo mam..

Zapamiętam! :D

One są tak w ogóle po co ? Żeby trzymać siku pod koniec ciąży ?

Też. Jak je wyćwiczysz masz i ty fajniejszy sex i facet :)

"Skromnej karierze" ja mam jeszcze skromniejsza od twojej :D pierwszy facet K i tak jest do tej pory :D nie wiem czy cieszyć się czy żałować :D

Ni ema co rozkminiać czy lepiej czy gorzej, ale możesz popróbować nowych rzeczy, żeby nie było Wam nudno, a może okaże się że jest jeszcze fajniej :) Co do wibratora to domyślam się że mama mogłaby się zdziwić, ale zaraz się wyprowadzasz a facet chyba byłby zadowolony? Gdybyście bawili się nim razem? :)

@Margana, zaręczam że poczujesz mega przerażenie jak nagle będziesz musiała iść na pierwszą WYWIADÓWKĘ. Dla mnie to był szok! :D Że jestem naprawdę mamą... i poczułam się STARO ;)

@Marika92, idziecie piorunem!!

Ja już w lozku wykezalalm się w wannie wlałam oliwkę wiec jestem nawilżona i śliska jak lodowisko [emoji23]

Kochana, żebyś tylko dała radę wyjść :-D:-D:-D

Ja umieram. Rano młody do szkoły, potem lekarz, praca, paznokcie... nie mam już chyba energii na taki tryb życia :dry:

Margana a jak u Ciebie ? Pozalatwialas sobie wszystko?[emoji5]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj dzieki, ze pytasz. Niedawno usiadlam[emoji6] Tak, mloda na szczescie ok. Ja mam twrmin na zabieg na marzec 2023[emoji6] Ale lekarka mowi, ze zawsze to sie porzesowa na wczesniej. Poza tym mam pezyjsc jak skoncze karmic to bedziemy probowac przyspiesxyc termin. Nahwazniwjsze, ze juz kolejka zaklepana.
No i szkola poogladana[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

@Jola92, co za pasmo problemów no... :hmm: Może faktycznie jakieś bakterie? Infekcja? No i mam nadzieję że Stachu razem z Tobą będzie jednak resztę ciąży spędzał w domu. Buziaki!

Zapamiętam! :D

Też. Jak je wyćwiczysz masz i ty fajniejszy sex i facet :)

Ni ema co rozkminiać czy lepiej czy gorzej, ale możesz popróbować nowych rzeczy, żeby nie było Wam nudno, a może okaże się że jest jeszcze fajniej :) Co do wibratora to domyślam się że mama mogłaby się zdziwić, ale zaraz się wyprowadzasz a facet chyba byłby zadowolony? Gdybyście bawili się nim razem? :)

@Margana, zaręczam że poczujesz mega przerażenie jak nagle będziesz musiała iść na pierwszą WYWIADÓWKĘ. Dla mnie to był szok! :D Że jestem naprawdę mamą... i poczułam się STARO ;)

@Marika92, idziecie piorunem!!

Kochana, żebyś tylko dała radę wyjść :-D:-D:-D

Ja umieram. Rano młody do szkoły, potem lekarz, praca, paznokcie... nie mam już chyba energii na taki tryb życia :dry:
A zdjęcie paznokci gdzie?

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja myślę [emoji28] takie wyróżnienie :D

Haha :D żebyś wiedziała że byłby zachwycony, pewnie bardziej niż lodem :D

No nie przeceniaj mnie :D Pytał się mnie to co dostanie słodkiego to mu powiedzialam że loda to stwierdził że to nie jest słodkie, więc żeby nie było że nie dostał słodkiego to kupiłam mu batonika :D inaczej to by mi jeszcze wieczorem nie użyczył sprzętu haha

Zerknijcie na moje wyniki, są ok? Zdziwiło mnie tylko że na czczo było wiecej niż po 2 godzinachZobacz załącznik 843915
Ok. Ja tak mialam w pierwszej ciazy i bylo ok.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry