reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Po wizycie, wszystko ok, Hania 780g :D
Napiszę później, i będę miała pewnie duuużo nadrabiania ;)
Kciuki za inne wizytujące [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Super!!!![emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam 25 stron do nadrobienia, zaraz postaram sie to zrobic[emoji6]
Widze, ze dzis macie erotyczne nastroje[emoji3]

Ja po intensywnym dniu i cos mnie dziwnie brzuszek boli[emoji53]
Najwazniejsze, ze u laryngologa ok. Tzn. mloda po roznych wczesniejsxych przebojach zdrowa, wszystko ok[emoji3] Ja zapisana w kolejke na zabieg[emoji6]
Na dnou otwartym w szkole sporo sie dowiedzialam i pozwiedzalysmy sobie. Fajnie, ze takie dni organizuja. Ale dotarlo do mnie, ze to juz tak niedlugo[emoji33]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja i tak dość dobrze zniosłam bo tylko mnie mdlilo i głowa bolała... I ledwo koncowke przelknelam... Myślałam tylko by nie zwymiotować :) a jedna dziewczyna wyladowala na lezacne u nich w pokoju pobran... Była blado zielona... [emoji39]

f2w39n7303c24ozn.png

Ozzzz to ja bylam sama z cora na badaniu glucosy moj nie mogl mial wazny dzdb z pracy ,gdybym miaka mdlec to jaja kto by ja sie zajal [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]

Dzień owocny :) przeróbki hydrauliczne w WC trwają :) sypialnia pomalowana, teraz położyć tam tylko panele i już jeden pokój będzie do zamieszkania hehehe :D jedna ze ścian zburzona :) jeszcze została jedna do usunięcia :) w każdym razie dzieje się spoko ;) i nie mam czasu aż tyle dla was... :(

p19u3e3kr4rhq7vv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Dzień owocny :) przeróbki hydrauliczne w WC trwają :) sypialnia pomalowana, teraz położyć tam tylko panele i już jeden pokój będzie do zamieszkania hehehe :D jedna ze ścian zburzona :) jeszcze została jedna do usunięcia :) w każdym razie dzieje się spoko ;) i nie mam czasu aż tyle dla was... :(

p19u3e3kr4rhq7vv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Super! Fajnie, że wam tak dobrze idzie [emoji6]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jola będzie dobrze a ciśnienie może faktycznie z nerwow i tych wszystkich sytuacji jakie się wam trafiają
Trzymam kciuki za męża będzie dobrze !!!’

Marika suoer ze tak wam to sprawnie idzie czekam uporem na zdj

Ja już w lozku wykezalalm się w wannie wlałam oliwkę wiec jestem nawilżona i śliska jak lodowisko [emoji23]

Do góry