reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Po wizycie, wszystko ok, Hania 780g :D
Napiszę później, i będę miała pewnie duuużo nadrabiania ;)
Kciuki za inne wizytujące [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Super!!!![emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam 25 stron do nadrobienia, zaraz postaram sie to zrobic[emoji6]
Widze, ze dzis macie erotyczne nastroje[emoji3]

Ja po intensywnym dniu i cos mnie dziwnie brzuszek boli[emoji53]
Najwazniejsze, ze u laryngologa ok. Tzn. mloda po roznych wczesniejsxych przebojach zdrowa, wszystko ok[emoji3] Ja zapisana w kolejke na zabieg[emoji6]
Na dnou otwartym w szkole sporo sie dowiedzialam i pozwiedzalysmy sobie. Fajnie, ze takie dni organizuja. Ale dotarlo do mnie, ze to juz tak niedlugo[emoji33]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja i tak dość dobrze zniosłam bo tylko mnie mdlilo i głowa bolała... I ledwo koncowke przelknelam... Myślałam tylko by nie zwymiotować :) a jedna dziewczyna wyladowala na lezacne u nich w pokoju pobran... Była blado zielona... [emoji39]

f2w39n7303c24ozn.png

Ozzzz to ja bylam sama z cora na badaniu glucosy moj nie mogl mial wazny dzdb z pracy ,gdybym miaka mdlec to jaja kto by ja sie zajal [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]

Dzień owocny :) przeróbki hydrauliczne w WC trwają :) sypialnia pomalowana, teraz położyć tam tylko panele i już jeden pokój będzie do zamieszkania hehehe :D jedna ze ścian zburzona :) jeszcze została jedna do usunięcia :) w każdym razie dzieje się spoko ;) i nie mam czasu aż tyle dla was... :(

p19u3e3kr4rhq7vv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Dzień owocny :) przeróbki hydrauliczne w WC trwają :) sypialnia pomalowana, teraz położyć tam tylko panele i już jeden pokój będzie do zamieszkania hehehe :D jedna ze ścian zburzona :) jeszcze została jedna do usunięcia :) w każdym razie dzieje się spoko ;) i nie mam czasu aż tyle dla was... :(

p19u3e3kr4rhq7vv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Super! Fajnie, że wam tak dobrze idzie [emoji6]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jola będzie dobrze a ciśnienie może faktycznie z nerwow i tych wszystkich sytuacji jakie się wam trafiają
Trzymam kciuki za męża będzie dobrze !!!’

Marika suoer ze tak wam to sprawnie idzie czekam uporem na zdj

Ja już w lozku wykezalalm się w wannie wlałam oliwkę wiec jestem nawilżona i śliska jak lodowisko [emoji23]

Do góry