reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Na pewno jest apetyczna :D mojemu M moja się teraz bardziej podoba :o stwierdził że jest pełniejsza... I co mam zrobić po ciąży :D

p19u3e3kr4rhq7vv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mi też pochwalił tyłek :D
Myślisz? ... :D Ja to nie mogę narzekać na wymiary M, w ogóle na początku po pierwszym naszym razie jedyne co przyszło mi do głowy to "jpl nie wiem jak miałabym być z chłopem z takim ..." Największy w mojej skromnej karierze ale można się przyzwyczaić i teraz bym nie zamieniła na mniejszego :D
"Skromnej karierze" ja mam jeszcze skromniejsza od twojej :D pierwszy facet K i tak jest do tej pory :D nie wiem czy cieszyć się czy żałować :D
Haha wcale :D tzn nie przeczytał nagle akurat tej wiadomości :p Dziwny zbieg okoliczności :p
Widać ,że wymęczony :D biedny :D jak by mój odczytał takiego smsa to by się chyba zwolnił z pracy i już czekał na busa do Polski :D albo prędzej , pomyślałby , że ktoś mi ukradł telefon i robi sobie jaja :D
No baa i to jaka kochana, któż by tak dbał o niego jak ja :D Co do pierogów to dopiero mam na nie chcice, więc nie doradzę jakie wybrać :D Jeśli chodzi o bravo girl no to cóż dla dobra sprawy oczywiście takie poszukiwania :D

Łoooo matko!!! że też na to nie wpadłam :D przecież jemu na milion procent o to chodziło :D A ja tępa baba z ciążowym móżdżkiem nie wpadłam na to i już ciężko myślałam co ja mam mu zrobić słodkiego :D Ratujesz mój dzisiejszy sex! :D [emoji28]

Haha :D Takie sex forum zaraz tu będzie [emoji28]
Mam nadzieję , że nikt z zewnątrz do nas nie zagląda :D hahah
Ja mialam wczoraj....hahahah 1 w nocy poszlam siku I co musialam D obudzic a dzis ma nocke ale jak cos to nowe baterie w wibro sa[emoji23]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Przez was te bym sobie kupiła :D ale gdzie ja bym go schowała :D jak by mama zobaczyła albo K to by się zdziwili hahaha
A teraz wyobraźcie sobie jak narzeczony Oli wraca z nadzieją na loda, a tutaj, tort, rurki z kremem, ciastka :-D:-D:-D

Spoko, 390 jest o bzykaniu i klukach gejszy ;)

Jak bym wiedziała to bym nadrabiała szybciej :D hahah

reklama
Niby pisze zeby przyjść 8godz od ostatniego posiłku. A ja będę 10. Bo o 22 zjadłam dwie tabliczki. Jutro najwyzej zapytam przed pobraniem. Jak powiedzą że nie to tylko mocz , krew i toxo chociaż zrobię..
Ja pobierałam o 7:45 a dzień wcześniej o 22 byłam taka głodna że zjadłam sałatkę złożona z ryżu kukurydzy, ogórka konserwowego, i drobiowej wędliny. Oczywiście z majonezem. A chleb z masłem. Było pyszne a cukier 89. Jak teściu miał badania do pracy robione też mu kazali ostatni posiłek o 18 a pobranie miał po 8 wynik: cukier 107. To mu powiedziałam że za długo nie jadł i organizm gloduje. Jak poszedł jeszcze raz i zjadł normalnie kolację koło 20-21 to cukier mial 78.
[emoji106]
Foteliki są niebezpieczne... Tzn są fajne, ale podnoszą środek ciężkości, więc zwiększają ryzyko przewrotki...
Kumpel tak na prostej drodze się wywalił z synem, dobrze, że młody miał kask itd, więc bez uszczerbku, ale w ciąży to byłby głupi pomysł...
Przyczepka jest stabilniejsza, nie wpływa na rower poza dodatkowym obciążeniem, no i w razie przewrotki przyczepka zostaje stabilnie stać - dla dziecka bezpieczniej, a dla rodzica łatwiej opanować rower ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Zależy jakie dziecko masz w foteliku. Bo mój 2 latek spokojnie siedzi i mogę z nim teraz jeździć. Ale jakbraaz chciałam szybko po 4,5 latka podjechać to tak się wiercil że on nic nie widzi to rzeczywiście byłby strach.
A na jakim poziomie powinien być cukier po obciążeniu glukozą żeby wynik wskazywał na brak cukrzycy?
Na czczo nie więcej niż 92, po godzinie max 180 a po 2h nie więcej niż 140( tak gdzieś wyczytałam)

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Piekna waga Stasia. Duzy i silny chlopczyk!
Moja kolezanka urodzila 28 tydz 5 dzien -1144 g.
Oj Jolu... Niedobrze z tymi wynikami watrobowymi L.
Trzymam za Was kciuki.
Orientujesz sie może, czy te wyniki wątrobowe mogą być tak złe przez ciśnienie? Ł zaczął mierzyc i ma gorsze nić moje od paru dni

Orientujesz sie może, czy te wyniki wątrobowe mogą być tak złe przez ciśnienie? Ł zaczął mierzyc i ma gorsze nić moje od paru dni

Kochana, bardzie obstawialabym jakies wirusowe zapalenie przy podwyzszonych probach watrobowych.
Przez cisnienie nie, chociaz jakies choroby serca juz bardziej...
A jak jego dieta?
Wiemy, ze ma bardzo odpowiedzialna I stresujaca prace.

Kochana, bardzie obstawialabym jakies wirusowe zapalenie przy podwyzszonych probach watrobowych.
Przez cisnienie nie, chociaz jakies choroby serca juz bardziej...
A jak jego dieta?
Wiemy, ze ma bardzo odpowiedzialna I stresujaca prace.
Dieta, powiedziałabym że zdrowa. Nie używamy soli, rzadko smażymy, pije bardzo dużo koktajli warzywno owocowych (sam robi), od alkoholu i jakichkolwiek używek trzyma sie daleko. 2 miesiace temu miał badania w pracy(badają wszysko co sie da) i wszystko miał super. Ja takie złe próby miałam gdy chorowałam na mononukleozę, ale on też to przeszedł już.... NO nic jutro zapisuje się do lekarza, będziemy działać.
Dziękuje za wsparcie i informacje :)

reklama
Kurde to chyba wszystko zależy od tej glukozy bo moja wczoraj niezrobila żadnego wrażenia , a smak miała jak ferwex czyli całkiem znosny [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Tu insczej maja hak w pl;)) mi tez smakowala dojsc huh

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry