G
gosc12
Gość
Mi też pochwalił tyłekNa pewno jest apetyczna mojemu M moja się teraz bardziej podoba stwierdził że jest pełniejsza... I co mam zrobić po ciąży
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
"Skromnej karierze" ja mam jeszcze skromniejsza od twojej pierwszy facet K i tak jest do tej pory nie wiem czy cieszyć się czy żałowaćMyślisz? ... Ja to nie mogę narzekać na wymiary M, w ogóle na początku po pierwszym naszym razie jedyne co przyszło mi do głowy to "jpl nie wiem jak miałabym być z chłopem z takim ..." Największy w mojej skromnej karierze ale można się przyzwyczaić i teraz bym nie zamieniła na mniejszego
Widać ,że wymęczony biedny jak by mój odczytał takiego smsa to by się chyba zwolnił z pracy i już czekał na busa do Polski albo prędzej , pomyślałby , że ktoś mi ukradł telefon i robi sobie jajaHaha wcale tzn nie przeczytał nagle akurat tej wiadomości Dziwny zbieg okoliczności
Mam nadzieję , że nikt z zewnątrz do nas nie zagląda hahahNo baa i to jaka kochana, któż by tak dbał o niego jak ja Co do pierogów to dopiero mam na nie chcice, więc nie doradzę jakie wybrać Jeśli chodzi o bravo girl no to cóż dla dobra sprawy oczywiście takie poszukiwania
Łoooo matko!!! że też na to nie wpadłam przecież jemu na milion procent o to chodziło A ja tępa baba z ciążowym móżdżkiem nie wpadłam na to i już ciężko myślałam co ja mam mu zrobić słodkiego Ratujesz mój dzisiejszy sex! [emoji28]
Haha Takie sex forum zaraz tu będzie [emoji28]
Przez was te bym sobie kupiła ale gdzie ja bym go schowała jak by mama zobaczyła albo K to by się zdziwili hahahaJa mialam wczoraj....hahahah 1 w nocy poszlam siku I co musialam D obudzic a dzis ma nocke ale jak cos to nowe baterie w wibro sa[emoji23]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
A teraz wyobraźcie sobie jak narzeczony Oli wraca z nadzieją na loda, a tutaj, tort, rurki z kremem, ciastka
Spoko, 390 jest o bzykaniu i klukach gejszy
Jak bym wiedziała to bym nadrabiała szybciej hahah