G
gosc12
Gość
Mi też pochwalił tyłekNa pewno jest apetycznamojemu M moja się teraz bardziej podoba
stwierdził że jest pełniejsza... I co mam zrobić po ciąży
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
"Skromnej karierze" ja mam jeszcze skromniejsza od twojejMyślisz? ...Ja to nie mogę narzekać na wymiary M, w ogóle na początku po pierwszym naszym razie jedyne co przyszło mi do głowy to "jpl nie wiem jak miałabym być z chłopem z takim ..." Największy w mojej skromnej karierze ale można się przyzwyczaić i teraz bym nie zamieniła na mniejszego
![]()
Widać ,że wymęczonyHaha wcaletzn nie przeczytał nagle akurat tej wiadomości
Dziwny zbieg okoliczności
![]()
Mam nadzieję , że nikt z zewnątrz do nas nie zaglądaNo baa i to jaka kochana, któż by tak dbał o niego jak jaCo do pierogów to dopiero mam na nie chcice, więc nie doradzę jakie wybrać
Jeśli chodzi o bravo girl no to cóż dla dobra sprawy oczywiście takie poszukiwania
Łoooo matko!!! że też na to nie wpadłamprzecież jemu na milion procent o to chodziło
A ja tępa baba z ciążowym móżdżkiem nie wpadłam na to i już ciężko myślałam co ja mam mu zrobić słodkiego
Ratujesz mój dzisiejszy sex!
[emoji28]
HahaTakie sex forum zaraz tu będzie [emoji28]
Przez was te bym sobie kupiłaJa mialam wczoraj....hahahah 1 w nocy poszlam siku I co musialam D obudzic a dzis ma nocke ale jak cos to nowe baterie w wibro sa[emoji23]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
A teraz wyobraźcie sobie jak narzeczony Oli wraca z nadzieją na loda, a tutaj, tort, rurki z kremem, ciastka
Spoko, 390 jest o bzykaniu i klukach gejszy![]()
Jak bym wiedziała to bym nadrabiała szybciej