reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Na pewno jest apetyczna :D mojemu M moja się teraz bardziej podoba :o stwierdził że jest pełniejsza... I co mam zrobić po ciąży :D

p19u3e3kr4rhq7vv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mi też pochwalił tyłek :D
Myślisz? ... :D Ja to nie mogę narzekać na wymiary M, w ogóle na początku po pierwszym naszym razie jedyne co przyszło mi do głowy to "jpl nie wiem jak miałabym być z chłopem z takim ..." Największy w mojej skromnej karierze ale można się przyzwyczaić i teraz bym nie zamieniła na mniejszego :D
"Skromnej karierze" ja mam jeszcze skromniejsza od twojej :D pierwszy facet K i tak jest do tej pory :D nie wiem czy cieszyć się czy żałować :D
Haha wcale :D tzn nie przeczytał nagle akurat tej wiadomości :p Dziwny zbieg okoliczności :p
Widać ,że wymęczony :D biedny :D jak by mój odczytał takiego smsa to by się chyba zwolnił z pracy i już czekał na busa do Polski :D albo prędzej , pomyślałby , że ktoś mi ukradł telefon i robi sobie jaja :D
No baa i to jaka kochana, któż by tak dbał o niego jak ja :D Co do pierogów to dopiero mam na nie chcice, więc nie doradzę jakie wybrać :D Jeśli chodzi o bravo girl no to cóż dla dobra sprawy oczywiście takie poszukiwania :D

Łoooo matko!!! że też na to nie wpadłam :D przecież jemu na milion procent o to chodziło :D A ja tępa baba z ciążowym móżdżkiem nie wpadłam na to i już ciężko myślałam co ja mam mu zrobić słodkiego :D Ratujesz mój dzisiejszy sex! :D [emoji28]

Haha :D Takie sex forum zaraz tu będzie [emoji28]
Mam nadzieję , że nikt z zewnątrz do nas nie zagląda :D hahah
Ja mialam wczoraj....hahahah 1 w nocy poszlam siku I co musialam D obudzic a dzis ma nocke ale jak cos to nowe baterie w wibro sa[emoji23]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Przez was te bym sobie kupiła :D ale gdzie ja bym go schowała :D jak by mama zobaczyła albo K to by się zdziwili hahaha
A teraz wyobraźcie sobie jak narzeczony Oli wraca z nadzieją na loda, a tutaj, tort, rurki z kremem, ciastka :-D:-D:-D

Spoko, 390 jest o bzykaniu i klukach gejszy ;)

Jak bym wiedziała to bym nadrabiała szybciej :D hahah

reklama
Niby pisze zeby przyjść 8godz od ostatniego posiłku. A ja będę 10. Bo o 22 zjadłam dwie tabliczki. Jutro najwyzej zapytam przed pobraniem. Jak powiedzą że nie to tylko mocz , krew i toxo chociaż zrobię..
Ja pobierałam o 7:45 a dzień wcześniej o 22 byłam taka głodna że zjadłam sałatkę złożona z ryżu kukurydzy, ogórka konserwowego, i drobiowej wędliny. Oczywiście z majonezem. A chleb z masłem. Było pyszne a cukier 89. Jak teściu miał badania do pracy robione też mu kazali ostatni posiłek o 18 a pobranie miał po 8 wynik: cukier 107. To mu powiedziałam że za długo nie jadł i organizm gloduje. Jak poszedł jeszcze raz i zjadł normalnie kolację koło 20-21 to cukier mial 78.
[emoji106]
Foteliki są niebezpieczne... Tzn są fajne, ale podnoszą środek ciężkości, więc zwiększają ryzyko przewrotki...
Kumpel tak na prostej drodze się wywalił z synem, dobrze, że młody miał kask itd, więc bez uszczerbku, ale w ciąży to byłby głupi pomysł...
Przyczepka jest stabilniejsza, nie wpływa na rower poza dodatkowym obciążeniem, no i w razie przewrotki przyczepka zostaje stabilnie stać - dla dziecka bezpieczniej, a dla rodzica łatwiej opanować rower ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Zależy jakie dziecko masz w foteliku. Bo mój 2 latek spokojnie siedzi i mogę z nim teraz jeździć. Ale jakbraaz chciałam szybko po 4,5 latka podjechać to tak się wiercil że on nic nie widzi to rzeczywiście byłby strach.
A na jakim poziomie powinien być cukier po obciążeniu glukozą żeby wynik wskazywał na brak cukrzycy?
Na czczo nie więcej niż 92, po godzinie max 180 a po 2h nie więcej niż 140( tak gdzieś wyczytałam)

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Piekna waga Stasia. Duzy i silny chlopczyk!
Moja kolezanka urodzila 28 tydz 5 dzien -1144 g.
Oj Jolu... Niedobrze z tymi wynikami watrobowymi L.
Trzymam za Was kciuki.
Orientujesz sie może, czy te wyniki wątrobowe mogą być tak złe przez ciśnienie? Ł zaczął mierzyc i ma gorsze nić moje od paru dni

Orientujesz sie może, czy te wyniki wątrobowe mogą być tak złe przez ciśnienie? Ł zaczął mierzyc i ma gorsze nić moje od paru dni

Kochana, bardzie obstawialabym jakies wirusowe zapalenie przy podwyzszonych probach watrobowych.
Przez cisnienie nie, chociaz jakies choroby serca juz bardziej...
A jak jego dieta?
Wiemy, ze ma bardzo odpowiedzialna I stresujaca prace.

Kochana, bardzie obstawialabym jakies wirusowe zapalenie przy podwyzszonych probach watrobowych.
Przez cisnienie nie, chociaz jakies choroby serca juz bardziej...
A jak jego dieta?
Wiemy, ze ma bardzo odpowiedzialna I stresujaca prace.
Dieta, powiedziałabym że zdrowa. Nie używamy soli, rzadko smażymy, pije bardzo dużo koktajli warzywno owocowych (sam robi), od alkoholu i jakichkolwiek używek trzyma sie daleko. 2 miesiace temu miał badania w pracy(badają wszysko co sie da) i wszystko miał super. Ja takie złe próby miałam gdy chorowałam na mononukleozę, ale on też to przeszedł już.... NO nic jutro zapisuje się do lekarza, będziemy działać.
Dziękuje za wsparcie i informacje :)

reklama
Kurde to chyba wszystko zależy od tej glukozy bo moja wczoraj niezrobila żadnego wrażenia , a smak miała jak ferwex czyli całkiem znosny [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Tu insczej maja hak w pl;)) mi tez smakowala dojsc huh

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry