reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Już po.
Staś wariuje (a ja czuje tylko czasem), waży już 900 gram i dał sobie zrobić piękne zdjecie 3d buzi. I to niestety koniec dobrych wieści...
Przez 4 tygodnie przytyłam aż 5 kg, dostałam za to opie**ol. Zakaz słodyczy (a ja młodego czuje tylko po monte) i nakaz diety + joga lub basen.
Ciśnienie wariuje. Dostałam dodatkowy lek. Przez 3 dni mam sie mierzyć nowym ciśnieniomierzem(dostałam w przychodni) 3x dziennie. Potem mam zadzwonic do mojej gin, i zapadnie decyzja czy nie kierować mnie na patologie ciaży na świeta.
Zamiast się cieszyć z wizyty mi się chce ryczeć.
A może zwróć uwagę czy to nie woda jest przyczyną tej wagi? Bo u mnie po tym jak lekarz mi o tym powiedział bo przytyłam w 4 tyg 4 kg zaczęłam zwracać na to uwagę i teraz dwa razy więcej pije tyle samo jem a waga jak narazie od 14 stoi. Któraś z dziewczyn też tak miała jak ja. Nie przejmuj się tylko obserwuj swój organizm a jak okaże się potrzebna dieta to na nią przejdziesz a ja razem z Tobą bo u mnie słodycze na pierwszym miejscu. Dlatego się obawiam glukozy... Będzie dobrze kochana [emoji8]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Już po.
Staś wariuje (a ja czuje tylko czasem), waży już 900 gram i dał sobie zrobić piękne zdjecie 3d buzi. I to niestety koniec dobrych wieści...
Przez 4 tygodnie przytyłam aż 5 kg, dostałam za to opie**ol. Zakaz słodyczy (a ja młodego czuje tylko po monte) i nakaz diety + joga lub basen.
Ciśnienie wariuje. Dostałam dodatkowy lek. Przez 3 dni mam sie mierzyć nowym ciśnieniomierzem(dostałam w przychodni) 3x dziennie. Potem mam zadzwonic do mojej gin, i zapadnie decyzja czy nie kierować mnie na patologie ciaży na świeta.
Boze Jola jakiś ciężki czas was dopadł , ale trzymam kciuki żeby się uspokojilo po lekarstwach i diecie . Trzymaj się . P.s pamiętaj mozesz na nas liczyc[emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Już po.

Glowa do gory. Martwilabym sie tylko o twoje cisnienie,ale pamietaj,ze stres je tylko niebezpiecznie podnosi ... pomysl o Stasiu - wszystko dla niego. Nawet jesli konczylo by sie to lezeniem w szpitalu.
Sciskam mocno.
W ktorym juz jestes tygodniu?

Ej od wczoraj tyle napisaliście że nie wiem jak mam nadrobić. Ja byłam dziś u endokrynologa a mama z dziećmi podjechała do siebie na oddział by pediatra je mogła osłuchać i niestety starszego chciała na oddziale zostawic. Ale jest w domu. Mamy robić dalej inhalacje tak jak robię od tygodnia dodatkowo tylko postawić banki, i ćwiczenia oddechowe. Oby w czwartek na kontroli było lepiej. Wracam do nadrabiania

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Glowa do gory. Martwilabym sie tylko o twoje cisnienie,ale pamietaj,ze stres je tylko niebezpiecznie podnosi ... pomysl o Stasiu - wszystko dla niego. Nawet jesli konczylo by sie to lezeniem w szpitalu.
Sciskam mocno.
W ktorym juz jestes tygodniu?
wiek ciąży to 25tygodnie+4dni.
Jeszcze odebralismy wyniki badań krwi Ł i ma ALT i ASP przekroczone 3krotnie. Masakra jakaś.
Wstawiłam pralke, jutro spakuje torbe dla siebie jakby co.
Zaraz śmigam do apteki po melisę i pokrzywę

Jeszcze odebralismy wyniki badań krwi Ł i ma ALT i ASP przekroczone 3krotnie. Masakra jakaś.

Piekna waga Stasia. Duzy i silny chlopczyk!
Moja kolezanka urodzila 28 tydz 5 dzien -1144 g.
Oj Jolu... Niedobrze z tymi wynikami watrobowymi L.
Trzymam za Was kciuki.

Na szczęście wątroba się regeneruje szybciutko. Będzie dobrze choć nawet niewyobrazam sobie co czujesz wszystko naraz

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry