malina_11
Fanka BB :)
A może zwróć uwagę czy to nie woda jest przyczyną tej wagi? Bo u mnie po tym jak lekarz mi o tym powiedział bo przytyłam w 4 tyg 4 kg zaczęłam zwracać na to uwagę i teraz dwa razy więcej pije tyle samo jem a waga jak narazie od 14 stoi. Któraś z dziewczyn też tak miała jak ja. Nie przejmuj się tylko obserwuj swój organizm a jak okaże się potrzebna dieta to na nią przejdziesz a ja razem z Tobą bo u mnie słodycze na pierwszym miejscu. Dlatego się obawiam glukozy... Będzie dobrze kochana [emoji8]Już po.
Staś wariuje (a ja czuje tylko czasem), waży już 900 gram i dał sobie zrobić piękne zdjecie 3d buzi. I to niestety koniec dobrych wieści...
Przez 4 tygodnie przytyłam aż 5 kg, dostałam za to opie**ol. Zakaz słodyczy (a ja młodego czuje tylko po monte) i nakaz diety + joga lub basen.
Ciśnienie wariuje. Dostałam dodatkowy lek. Przez 3 dni mam sie mierzyć nowym ciśnieniomierzem(dostałam w przychodni) 3x dziennie. Potem mam zadzwonic do mojej gin, i zapadnie decyzja czy nie kierować mnie na patologie ciaży na świeta.
Zamiast się cieszyć z wizyty mi się chce ryczeć.
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom