reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Już po.
Staś wariuje (a ja czuje tylko czasem), waży już 900 gram i dał sobie zrobić piękne zdjecie 3d buzi. I to niestety koniec dobrych wieści...
Przez 4 tygodnie przytyłam aż 5 kg, dostałam za to opie**ol. Zakaz słodyczy (a ja młodego czuje tylko po monte) i nakaz diety + joga lub basen.
Ciśnienie wariuje. Dostałam dodatkowy lek. Przez 3 dni mam sie mierzyć nowym ciśnieniomierzem(dostałam w przychodni) 3x dziennie. Potem mam zadzwonic do mojej gin, i zapadnie decyzja czy nie kierować mnie na patologie ciaży na świeta.
Zamiast się cieszyć z wizyty mi się chce ryczeć.
A może zwróć uwagę czy to nie woda jest przyczyną tej wagi? Bo u mnie po tym jak lekarz mi o tym powiedział bo przytyłam w 4 tyg 4 kg zaczęłam zwracać na to uwagę i teraz dwa razy więcej pije tyle samo jem a waga jak narazie od 14 stoi. Któraś z dziewczyn też tak miała jak ja. Nie przejmuj się tylko obserwuj swój organizm a jak okaże się potrzebna dieta to na nią przejdziesz a ja razem z Tobą bo u mnie słodycze na pierwszym miejscu. Dlatego się obawiam glukozy... Będzie dobrze kochana [emoji8]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Już po.
Staś wariuje (a ja czuje tylko czasem), waży już 900 gram i dał sobie zrobić piękne zdjecie 3d buzi. I to niestety koniec dobrych wieści...
Przez 4 tygodnie przytyłam aż 5 kg, dostałam za to opie**ol. Zakaz słodyczy (a ja młodego czuje tylko po monte) i nakaz diety + joga lub basen.
Ciśnienie wariuje. Dostałam dodatkowy lek. Przez 3 dni mam sie mierzyć nowym ciśnieniomierzem(dostałam w przychodni) 3x dziennie. Potem mam zadzwonic do mojej gin, i zapadnie decyzja czy nie kierować mnie na patologie ciaży na świeta.
Boze Jola jakiś ciężki czas was dopadł , ale trzymam kciuki żeby się uspokojilo po lekarstwach i diecie . Trzymaj się . P.s pamiętaj mozesz na nas liczyc[emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Już po.

Glowa do gory. Martwilabym sie tylko o twoje cisnienie,ale pamietaj,ze stres je tylko niebezpiecznie podnosi ... pomysl o Stasiu - wszystko dla niego. Nawet jesli konczylo by sie to lezeniem w szpitalu.
Sciskam mocno.
W ktorym juz jestes tygodniu?

Ej od wczoraj tyle napisaliście że nie wiem jak mam nadrobić. Ja byłam dziś u endokrynologa a mama z dziećmi podjechała do siebie na oddział by pediatra je mogła osłuchać i niestety starszego chciała na oddziale zostawic. Ale jest w domu. Mamy robić dalej inhalacje tak jak robię od tygodnia dodatkowo tylko postawić banki, i ćwiczenia oddechowe. Oby w czwartek na kontroli było lepiej. Wracam do nadrabiania

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Glowa do gory. Martwilabym sie tylko o twoje cisnienie,ale pamietaj,ze stres je tylko niebezpiecznie podnosi ... pomysl o Stasiu - wszystko dla niego. Nawet jesli konczylo by sie to lezeniem w szpitalu.
Sciskam mocno.
W ktorym juz jestes tygodniu?
wiek ciąży to 25tygodnie+4dni.
Jeszcze odebralismy wyniki badań krwi Ł i ma ALT i ASP przekroczone 3krotnie. Masakra jakaś.
Wstawiłam pralke, jutro spakuje torbe dla siebie jakby co.
Zaraz śmigam do apteki po melisę i pokrzywę

Jeszcze odebralismy wyniki badań krwi Ł i ma ALT i ASP przekroczone 3krotnie. Masakra jakaś.

Piekna waga Stasia. Duzy i silny chlopczyk!
Moja kolezanka urodzila 28 tydz 5 dzien -1144 g.
Oj Jolu... Niedobrze z tymi wynikami watrobowymi L.
Trzymam za Was kciuki.

Na szczęście wątroba się regeneruje szybciutko. Będzie dobrze choć nawet niewyobrazam sobie co czujesz wszystko naraz

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry