reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Kuzwa dziewczyny czytam u nas dziewczyna w 32 tyg ciąży trafiła z przypadkiem świńskiej grypy odrazu cesarke jej zrobili ona i maluszek są w ciężkim stanie tragedia aż boję się z domu wychodzić.

w4sqgzu395zb6ngs.png

reklama
Jola92 - powodzenia ma wizycie. Daj znac po.

Nie moge Was czytac. U mnie celibat z musu i nawet podniecac sie nie moge.

Mialam wracac do pracy 23 kwietnia,ale teraz tak sobie mysle,ze wroce po majowce.
Przeraza mnie mysl,ze moglabym urodzic wczesniej . Tyle teraz widze ogloszen z malenstwami,ktore urodzily sie w 23-25-27 tyg i sa nieuleczalnie chore. Straaaszne.

W moich poprzednich związkach tak było, że faceci nie robili kompletnie nic, albo robili to nieudolnie. Najlepiej jakby się im udostępnić i oni robi swoje i mieli mnie w dupie. Mój ex to nawet nigdy nie robił mi dobrze ustami bo jego to obrzydzało. Pozostawiam to bez komentarza.
To mój częściej chce ode mnie tam zejść niżej :p to ty swojemu też nie rób dobrze ustami. Też powiedz , że cię to brzydzi :)
Mój np. bardzo szanuję , że ja tego nie robię i , że nigdy nie będzie analu u nas
Czego by bardzo bardzo chciał spróbować i doczekać się nie moze kiedy byśmy spróbowali. To nie ma szans nawet , żeby spytał bo zna mają reakcje :D
Kijowo było :p Średnie uczucie tak zatrzymać mocz :p

Właśnie mnie też dlatego jak już to skupię się na mięśniach kegla.
Nie wolno w trakcie siusiania :no2:
Mięśnie kegla jeszcze podczas sexu się przydają, więc ćwiczcie babeczki..! ;)

Podczas siusiania to nawet chyba nie jest polecane- jedynie można spróbować, żeby wiedzieć o jakie mięśnie chodzi. ALE są takie kulki intymne i można ćwiczyć zaciskanie tych mięśni, żeby kulka nie wypadła jak się chodzi np :tak:
Gratuluję udanej wizyty !:)

Jola92 - powodzenia ma wizycie. Daj znac po.

Nie moge Was czytac. U mnie celibat z musu i nawet podniecac sie nie moge.

Mialam wracac do pracy 23 kwietnia,ale teraz tak sobie mysle,ze wroce po majowce.
Przeraza mnie mysl,ze moglabym urodzic wczesniej . Tyle teraz widze ogloszen z malenstwami,ktore urodzily sie w 23-25-27 tyg i sa nieuleczalnie chore. Straaaszne.
Mnie tez staram się oszczędzać jak moge żeby spokojnie donosić

Już po.
Staś wariuje (a ja czuje tylko czasem), waży już 900 gram i dał sobie zrobić piękne zdjecie 3d buzi. I to niestety koniec dobrych wieści...
Przez 4 tygodnie przytyłam aż 5 kg, dostałam za to opie**ol. Zakaz słodyczy (a ja młodego czuje tylko po monte) i nakaz diety + joga lub basen.
Ciśnienie wariuje. Dostałam dodatkowy lek. Przez 3 dni mam sie mierzyć nowym ciśnieniomierzem(dostałam w przychodni) 3x dziennie. Potem mam zadzwonic do mojej gin, i zapadnie decyzja czy nie kierować mnie na patologie ciaży na świeta.
Zamiast się cieszyć z wizyty mi się chce ryczeć.

To jest właśnie chyba to co miałam w piątek... współczuje Ci, ja byłam naprawdę wystraszona. Espumisan tez myśle
Ze trochę pomaga...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja raz się połasiłam na takie gumy cukierkowe i zachłannie je zamiast pocmukać to je pogryzłam a później dostałam skórczów żołądka.. I absolutnie nie mogę pić wody gazowane na noc bo to samo mam..

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Już po.
Staś wariuje (a ja czuje tylko czasem), waży już 900 gram i dał sobie zrobić piękne zdjecie 3d buzi. I to niestety koniec dobrych wieści...
Przez 4 tygodnie przytyłam aż 5 kg, dostałam za to opie**ol. Zakaz słodyczy (a ja młodego czuje tylko po monte) i nakaz diety + joga lub basen.
Ciśnienie wariuje. Dostałam dodatkowy lek. Przez 3 dni mam sie mierzyć nowym ciśnieniomierzem(dostałam w przychodni) 3x dziennie. Potem mam zadzwonic do mojej gin, i zapadnie decyzja czy nie kierować mnie na patologie ciaży na świeta.
Zamiast się cieszyć z wizyty mi się chce ryczeć.
Spokojnie Słońce. Dieta, eliminacja soli i troszkę ruchu szybko obniżą ciśnienie. Nie bez znaczenia są też Twoje stresy. Napar z pokrzywy też obniza ciśnienie.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Też się tego boje. Że K się znudzi, bo ja tylko w jednej pozycji chce i mogę od 4lat. Może kilka razy się zdarzyło w innych, jemu się bardzo podobalo ale ja nie potrafiłam dojść. I tylko mogę na górze, przy czym on się biedny musi męczyć bo ja "nie umiem się zgrabnie ruszać" XD

Ja się pytałam mojego czy nie dziwnie mu się kochać jak wie, że jestem w ciąży. To na początku powiedział , że korzystajmy bo potem nie będzie mozna. Wytłumaczyłam mu że będzie można . To powiedział ,że noszę w sobie jego dziecko to jak ma mu to przeszkadzać.. :)

To u nas odwrotnie. K gada o uczuciach itp , ma ochotę na seks i mnie napastuje :D ja nie tęsknię nawet po 5tygodniach :o nie wiem co ze mną nie tak ?
Wszystko z Tobą okej Klaudia [emoji4] ja na początku ochotę miałam straszna mój K nie mógł mnie od siebie odgonić. A teraz to może i mam ochotę a zaraz sobie pomyślę że tu brzuch i już nie można aż tak poszaleć i źle się z tym czuję i mi przechodzi...

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie żebym zmieniała temat aleeeeeeee jak ktoś chętny [emoji23]
1522147998-26fba5c8c8fd7084-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Już zawsze będziesz mi się kojarzyła z HM i promocjami :D jak @kinga30 z jedzeniem :D
Jak zakupisz te kulki i będziesz starała się trzymać żeby nie wypadły, to ogarniesz :))))
One są tak w ogóle po co ? Żeby trzymać siku pod koniec ciąży ?
Orgazmowi pochwowemu czasem też trzeba pomóc, ja miewałam nie od razu, a teraz nie zawsze. Mnie na przykład palce na łechtaczce podczas seksu, własne albo partnera, bardzo pomagają nie tylko przy łechtaczkowym, ale i pochwowym... ale szczerze mówiąc wolę łechtaczkowy, bez pochwowego mogłabym żyć.
To ja nie wiem jaki mam. Bo jak mi robi dobrze palcami to czuje to samo dobrze jak przy seksie , ale podczas stosunku też muszę sobie pomóc palcami na łechtaczce.. to nie wiem:/ a bez pomocy nie czuję kompletnie nic :(
Matko Ola :D oddaj trochę tej chcicy :D bo ja to jestem totalnym dnem :D dam jak mu się chce hahahaha ale samej to mi do głowy nie przyjdzie :D wolę spać hahahah

p19u3e3kr4rhq7vv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
To jeszcze ze mną się podzielcie. :D bo ja nawet po 5 tygodniach przerwy wolę się odwrócić tyłkiem i iść spać :D

Do góry