Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Ja tez [emoji4] tylko te klucie bo krew ajj tak.sie boje biedna ale wiem ze musi trochę pocierpiec.Mam nadzieję ze już jestescie na dobrej drodze do wyzdrowienia
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez [emoji4] tylko te klucie bo krew ajj tak.sie boje biedna ale wiem ze musi trochę pocierpiec.Mam nadzieję ze już jestescie na dobrej drodze do wyzdrowienia
Wiem o czym mówisz. Moja rok temu taki cyrk zrobiła że nam z gabinetu uciekła. Ale ti dla ich dobraJa tez [emoji4] tylko te klucie bo krew ajj tak.sie boje biedna ale wiem ze musi trochę pocierpiec.
Jakie by nie były będziemy kochać najmocniej na świecieCiekawe jakie nasze będą [emoji2]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
3mam kciuki [emoji16]Ruszamy powoli na wizytę. Proszę o kciuki
Coś ty jejku ale się stresuje masakra wczoraj ja tylko w paluszek uklula bo badali crp i do teraz mówi boli nie dotykaj tragedia leki ładnie łyka syropy noska daje psikac jest dzielna ale za dobrze bym chciała bo leki dobrze bierze to te kłucia mogłaby tak lekko znosić hehe no nic to dla jej dobra jak mówisz najwyżej poplacze i niestety tak musi być najważniejsze żeby wiedzieli jak.ja leczyć antybiotyk ma to mam nadzieje ze juz do przodu pomalutku.Wiem o czym mówisz. Moja rok temu taki cyrk zrobiła że nam z gabinetu uciekła. Ale ti dla ich dobra
Oczywiście [emoji5]Jakie by nie były będziemy kochać najmocniej na świecie
Miałam dzisiaj atak kolki watrobowej. Pierwszy raz w życiu. Mialam wczoraj dzień jedzenia wszystkiego co popadlo, a najlepiej tłustego i dużo i jak mnie nad ranem zlapalo to mąż chcial mnie na oddział wiezc. Ale no spa i apap pomogły. Zapobiegawczo mam na kilka dni dietę lekka, leżę dziś caly dzień. Oby się nie powtórzyło. Ból okropny.
Też się tego boje. Że K się znudzi, bo ja tylko w jednej pozycji chce i mogę od 4lat. Może kilka razy się zdarzyło w innych, jemu się bardzo podobalo ale ja nie potrafiłam dojść. I tylko mogę na górze, przy czym on się biedny musi męczyć bo ja "nie umiem się zgrabnie ruszać" XDMnie to zawsze wystarcza jego język [emoji16] i wtedy nie mam problemu żeby dojść łechtaczkowo Tylko boję się, że jak będziemy tylko w ten jeden sposób to robić to nigdy nie dojdę inaczej a do naszej sypialni w końcu wkroczy monotonia i rutyna.
Ja się pytałam mojego czy nie dziwnie mu się kochać jak wie, że jestem w ciąży. To na początku powiedział , że korzystajmy bo potem nie będzie mozna. Wytłumaczyłam mu że będzie można . To powiedział ,że noszę w sobie jego dziecko to jak ma mu to przeszkadzać..Zanim mi to powiedział to długi czaa go meczylam zeby mi powiedział jaka przyczyna. Tez zasłanial sie zmęczeniem czy bolem glowy. Ale jak w koncu go oskarżyłam o to ze pewnie ma inna( już nie mialam innych argumentów) to w koncu mi powiedZiał.
To tez jest dla nich trudny okres i rozumiem to wiec nie naciskam[emoji4]
To u nas odwrotnie. K gada o uczuciach itp , ma ochotę na seks i mnie napastuje ja nie tęsknię nawet po 5tygodniach nie wiem co ze mną nie tak ?Czasem mam wrażenie, że on się krępuje gadać o swoich odczuciach i uczuciach, muszę go trochę przycisnąć, trudno Ja to mam tak, że muszę wiedzieć co się dzieje bo potem mi to siedzi w głowie.
No ja to bym tak bardzo chciała A teraz to wygląda wszystko tak, że on jest zmęczony a ja go napastuję
Czyli od dziś więcej lodów [emoji28]
To mamy podobnie Ja to nie wiem, jak przetrwam okres połogu [emoji28] Ale liczę, że może chociaż M zatęskni i będzie tak jak na początku
U nas leki długi czas to był tragedia dobrze, że nie musiała często brać bo jak nie tak smak to od razu wymioty, kaszel był to też od razu wymioty, chore gardło wymioty jednym słowem masakra. Z kłuciem nie było problemu do czasu pobytu w szpitalu na zapalenie pluc, po tych kroplówkach się trochę zrazilaCoś ty jejku ale się stresuje masakra wczoraj ja tylko w paluszek uklula bo badali crp i do teraz mówi boli nie dotykaj tragedia leki ładnie łyka syropy noska daje psikac jest dzielna ale za dobrze bym chciała bo leki dobrze bierze to te kłucia mogłaby tak lekko znosić hehe no nic to dla jej dobra jak mówisz najwyżej poplacze i niestety tak musi być najważniejsze żeby wiedzieli jak.ja leczyć antybiotyk ma to mam nadzieje ze juz do przodu pomalutku.
Ja tęsknię bardzo ale teraz wystarczy, że możemy się przytulićTeż się tego boje. Że K się znudzi, bo ja tylko w jednej pozycji chce i mogę od 4lat. Może kilka razy się zdarzyło w innych, jemu się bardzo podobalo ale ja nie potrafiłam dojść. I tylko mogę na górze, przy czym on się biedny musi męczyć bo ja "nie umiem się zgrabnie ruszać" XD
Ja się pytałam mojego czy nie dziwnie mu się kochać jak wie, że jestem w ciąży. To na początku powiedział , że korzystajmy bo potem nie będzie mozna. Wytłumaczyłam mu że będzie można . To powiedział ,że noszę w sobie jego dziecko to jak ma mu to przeszkadzać..
To u nas odwrotnie. K gada o uczuciach itp , ma ochotę na seks i mnie napastuje ja nie tęsknię nawet po 5tygodniach nie wiem co ze mną nie tak ?