reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

A myślisz, że w ciąży można zacząć te zabawy z wibratorem czy lepiej poczekać i po porodzie?

Olu, nic nie tracisz nie przechodzac orgazmu pochwowego.
Lechtaczkowy jest rownie dobry.
Czasami trzeba sie nauczyc zeby tam dojsc. Moja kolezanka mogla dojsc tylko bedac na gorze, niektorzy potrzebuja pomocy faceta ( np jezyczek i palec w pochwie)zeby dojsc.
Nie stresuj sie tym i korzystaj jesli mozesz :happy2:

reklama
Mi maz od razu powiedział ze jestem malo pociągająca ale to dlatego ze wie ze w środku jest synus i go to przeraza.. Wiec musze poczekać z 4 mce i wszystko wroci do normy

0d1ysek2x78z4252.png
Gdyby mój mi tak powiedział to przynajmniej wiedziałabym na czym stoję :p a tak to zastanawiam się czemu zrobił się zmęczony (bo wierzę mu, że mówi mi prawdę) i to w sumie tak nagle, jedyne co przychodzi mi do głowy to, to że może jesień i zima na niego tak działają :)

Gdyby mój mi tak powiedział to przynajmniej wiedziałabym na czym stoję :p a tak to zastanawiam się czemu zrobił się zmęczony (bo wierzę mu, że mówi mi prawdę) i to w sumie tak nagle, jedyne co przychodzi mi do głowy to, to że może jesień i zima na niego tak działają :)
a pewnie znając mnie bym sie popłakała he

Olu, nic nie tracisz nie przechodzac orgazmu pochwowego.
Lechtaczkowy jest rownie dobry.
Czasami trzeba sie nauczyc zeby tam dojsc. Moja kolezanka mogla dojsc tylko bedac na gorze, niektorzy potrzebuja pomocy faceta ( np jezyczek i palec w pochwie)zeby dojsc.
Nie stresuj sie tym i korzystaj jesli mozesz :happy2:
Mnie to zawsze wystarcza jego język [emoji16] i wtedy nie mam problemu żeby dojść łechtaczkowo :) Tylko boję się, że jak będziemy tylko w ten jeden sposób to robić to nigdy nie dojdę inaczej a do naszej sypialni w końcu wkroczy monotonia i rutyna.

Gdyby mój mi tak powiedział to przynajmniej wiedziałabym na czym stoję [emoji14] a tak to zastanawiam się czemu zrobił się zmęczony (bo wierzę mu, że mówi mi prawdę) i to w sumie tak nagle, jedyne co przychodzi mi do głowy to, to że może jesień i zima na niego tak działają :)
Zanim mi to powiedział to długi czaa go meczylam zeby mi powiedział jaka przyczyna. Tez zasłanial sie zmęczeniem czy bolem glowy. Ale jak w koncu go oskarżyłam o to ze pewnie ma inna( już nie mialam innych argumentów) to w koncu mi powiedZiał.
To tez jest dla nich trudny okres i rozumiem to wiec nie naciskam[emoji4]

0d1ysek2x78z4252.png

hej dziewczyy

czy ktoras z was tez ma bakterie:streptococcus agalactiae
odebralam dzisis wynii wymazu, wynik:
streptococcus agalactiae b.liczne
grzyby b. liczne
jestem przerazona naczytalam sie ******* w Internecie, dzwonilam do swojej lekarki powiedziala ze tej bakteri sie nie leczy dopiero przed porodem podaje sie antybiotyk , natomiast o grzybach ktore tez mam i ktpre mialam juz leczone dwa razy nystatyna ani słowa, obecnie nie czuje swiadu ani poeczenia (tylko czasami i umoarkowanie) stad moje pytanie czy według was isc od razu do lekarki czy poczekac na wizyte za tydzien, bo nie mam jakichs obkawow meczacych

reklama
Słyszałam ze w 5 6 miesiącu powinien być największy popęd he a u mnie chyba odwrotnie jak mój M coś chce to ona kopie w tedy a mi sie głupio jakoś robi i nie mogę sie skupić hee

u mnie od poczatku -10 popedu nie chce mi sie nie czuje nic jak juz kiedys napisałam nawet Gray mnie nie rusza :D
z córką miałam odrotnie mialam ochote nonstop

Ja na popęd narzekać nie mogę :p Mnie to bardziej M stopuje, nie wiem czemu ale odkąd jestem w ciąży to jakoś on jest mniej aktywny w tej sferze. Nie wiem o co chodzi. Pytam nie raz ale mówi, że jest ok i się śmieje, że się chyba zrobił stary :p Ja tam czasem tęsknie za tym jak było np w październiku jak się staraliśmy o maluszka, seks średnio 3-4 razy w tygodniu i to on sam inicjował w dużej mierze stosunki. Teraz to ja zawsze mu mówię, że chce, albo zaczynam to jakoś inicjować bo sam z siebie jakby nagle nie miał potrzeb. Miałyście taką sytuację?
My to jesteśmy ze sobą dopiero od lipca, więc ciągle była między nami duża chemia, do końca listopada mieszkaliśmy osobno, może to też miało znaczenie bo on miał czas żeby odpocząć itp a teraz to jest ciągle mną "osaczony" [emoji16] Ja to bym chciała czasem się uspokoić i dać mu spokój, nie całować i przytulać co chwilę ale normalnie nie umiem.

ola faceci maja inne podejscie w czasie ciazy do seksu moj teraz ma ochote i nie ma dla niego problemu a z córką jak bylam to byl tak przerazony ze nawet dotknąc nie chciał mnie do tego moja waga masakryczna a bylismy nie cały rok po slubie wiec nie przejmuj sie nawet jak 3 raz przechodzi ciąze

Do góry