Ja już po, młody leży główką w dole i zasłaniał sobie znowu buźkę. Celebryta
Wszystko u mnie ok, lekarka pytała kiedy pójdę na zwolnienie
Mi położna powiedziała że wystarczy przyjść na czczo, nic nie mówiła o wieczorze dnia przed.
Ty To masz dziewczyno hardkorowe pory pisania
No to ja z Wami
Mam wizytę na 25 kwietnia i pewnie się wtedy odmelduję z roboty... z jednej strony już trochę mi się chce, z drugiej będę tęsknić...
No i te malutkie mega szybko i przyjemnie się prasuje
@Lipcowa mamusia, mój synek miał na jesieni takie przejścia, temperatura, straszny kaszel, też jechaliśmy w nocy do szpitala... a on nie choruje dużo. Teraz miał tydzień samej wysokiej temperatury- nic poza tym. Strasznie dziwne te wirusy... moich rodziców grypa tak rozłożyła że we 2 siedzieli w domu prawie 2 tyg, pierwszy raz odkąd są małżeństwem 38 lat
@Jola92, może faktycznie zadecyduj za mamę... każdy rodzic miałby chyba takie obiekcje, ale kurcze nie ma żartów..... Ściskam Cię mocno :* <3
Ola, zrób sobie sama prezent przedślubny
Możecie też potem razem używać do zabawy
U nas też sex był non stop jak nie mieszkaliśmy razem, a odkąd zamieszkaliśmy rok temu jednak trochę mniej. Taka codzienność na pewno coś tam zmienia... nie martw się... może faktycznie chłop zmęczony, będzie znowu mężem i ojcem i na pewno się cieszy ale jemu też życie się zmienia więc może na swój sposób przeżywa?
Oni też coś tam gdzieś czują