reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mnie to zawsze wystarcza jego język [emoji16] i wtedy nie mam problemu żeby dojść łechtaczkowo :) Tylko boję się, że jak będziemy tylko w ten jeden sposób to robić to nigdy nie dojdę inaczej a do naszej sypialni w końcu wkroczy monotonia i rutyna.

Nie wkradnie jesli bedziecie o siebie zabiegac, bedziecie chcieli byc dla siebie atrakcyjni,
My razem 10 lat , po slubie 8 lat i nasz seks z roku na rok jest coraz lepszy :laugh2:

reklama
FB_IMG_1522143767887.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1522143767887.jpg
    FB_IMG_1522143767887.jpg
    69,1 KB · Wyświetleń: 267
Zanim mi to powiedział to długi czaa go meczylam zeby mi powiedział jaka przyczyna. Tez zasłanial sie zmęczeniem czy bolem glowy. Ale jak w koncu go oskarżyłam o to ze pewnie ma inna( już nie mialam innych argumentów) to w koncu mi powiedZiał.
To tez jest dla nich trudny okres i rozumiem to wiec nie naciskam[emoji4]

0d1ysek2x78z4252.png
No ja to nie mam nawet podstaw, żeby go oskarżyć o inną :D Z jego inicjatywy wyszedł nasz wcześniejszy ślub, który miał być początkowo w sierpniu/wrześniu, więc chyba musi mnie kochać skoro chce taką żonę i to szybciej niż planowaliśmy no i chyba jakby miał inną to też by z tą inicjatywą nie wychodził. Poza tym on biedny nawet nie miałby kiedy jakąś inną babę poznać [emoji28] Wracając z pracy wstępuje od razu po mnie bo jak ja kończę to on akurat jest praktycznie pod moją pracą, potem wracamy do domu i siedzi ze mną w domu, ewentualnie popołudnia spędza z dziećmi ale to też u nas w domu albo gdzieś wychodzimy razem.

Kurcze no Wlasnie nicole zabkuje wstaje co dwie h bidulka w nocy

Noszenie placz

Tak sobie mysle dac ich obydwu...z nami bo frania to na bank z nami

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie pytanie, jak to zdobić, żeby się nie budziły nawzajem.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już po, młody leży główką w dole i zasłaniał sobie znowu buźkę. Celebryta ;) Wszystko u mnie ok, lekarka pytała kiedy pójdę na zwolnienie :)

Niby pisze zeby przyjść 8godz od ostatniego posiłku. A ja będę 10. Bo o 22 zjadłam dwie tabliczki. Jutro najwyzej zapytam przed pobraniem. Jak powiedzą że nie to tylko mocz , krew i toxo chociaż zrobię..

Mi położna powiedziała że wystarczy przyjść na czczo, nic nie mówiła o wieczorze dnia przed.

Ja będę przenosić starszego do własnego pokoju, a młody, zależy jak będzie spał. Jak się trafi promocyjny egzemplarz, przestawimy łóżeczko do dziecięcego, jak nie, będzie w sypialni, pewnie trafi do naszego łóżka. A w dziecięcym położę dodatkowy materac, żeby móc przysnąć przy uspianiu.

:D :D :D

Ty To masz dziewczyno hardkorowe pory pisania :D

ja chce do konca kwietnia ale tez mi wolne wypada juz licze
eeee mi 22 dni :/

taki mam plan zobaczymy jak sie potyoczą losy w firmie i moje stanowisko kto przejmie zeby nie bylo tak ze na porodówke pojadę służbowym :D

No to ja z Wami :) Mam wizytę na 25 kwietnia i pewnie się wtedy odmelduję z roboty... z jednej strony już trochę mi się chce, z drugiej będę tęsknić...

Ja zacznę prać i prasować pod koniec kwietnia jak będę już na l4 :) W sumie tyle o tym się mówi, że takie ilości itp a to jak na moje oko wcale nie tak dużo bo przecież prać będę tylko rozmiar 56 i 62 a tych ciuszków mam po kilka sztuk, głównie body.

No i te malutkie mega szybko i przyjemnie się prasuje :tak:

@Lipcowa mamusia, mój synek miał na jesieni takie przejścia, temperatura, straszny kaszel, też jechaliśmy w nocy do szpitala... a on nie choruje dużo. Teraz miał tydzień samej wysokiej temperatury- nic poza tym. Strasznie dziwne te wirusy... moich rodziców grypa tak rozłożyła że we 2 siedzieli w domu prawie 2 tyg, pierwszy raz odkąd są małżeństwem 38 lat :D

@Jola92, może faktycznie zadecyduj za mamę... każdy rodzic miałby chyba takie obiekcje, ale kurcze nie ma żartów..... Ściskam Cię mocno :* <3

Hmm nigdy wibratora nie miała, może czas pomyśleć :D A to nie jest tak, że niektórzy po prostu nie mają pochwowego i już?

Ola, zrób sobie sama prezent przedślubny :D Możecie też potem razem używać do zabawy ;)

U nas też sex był non stop jak nie mieszkaliśmy razem, a odkąd zamieszkaliśmy rok temu jednak trochę mniej. Taka codzienność na pewno coś tam zmienia... nie martw się... może faktycznie chłop zmęczony, będzie znowu mężem i ojcem i na pewno się cieszy ale jemu też życie się zmienia więc może na swój sposób przeżywa? :) Oni też coś tam gdzieś czują ;)

Ta dla chlopcow? Bardzo lubimy tego typu ksiazki . Mamy jeszcze jedna : 'Dlaczego dorosli maja dziwne zeby?'. Polecam. Napisane w swietnym stylu , prosto i do celu :-)
Tak. Musiała bym Marysi kupić chociaż ostatnio ze słodyczy zrezygnowała bo się boi żeby jej się zęby nie popsuły ☺️ już zapowiedziala, że na święta zamiast slodyczy chce 3 kiwi☺️

No ja to nie mam nawet podstaw, żeby go oskarżyć o inną :D Z jego inicjatywy wyszedł nasz wcześniejszy ślub, który miał być początkowo w sierpniu/wrześniu, więc chyba musi mnie kochać skoro chce taką żonę i to szybciej niż planowaliśmy no i chyba jakby miał inną to też by z tą inicjatywą nie wychodził. Poza tym on biedny nawet nie miałby kiedy jakąś inną babę poznać [emoji28] Wracając z pracy wstępuje od razu po mnie bo jak ja kończę to on akurat jest praktycznie pod moją pracą, potem wracamy do domu i siedzi ze mną w domu, ewentualnie popołudnia spędza z dziećmi ale to też u nas w domu albo gdzieś wychodzimy razem.
Ja tez żadnych podstaw nie mam ale już nie wiedziałam jak mam z nim rozmawiać... Poza tym jak to kobieta zawsze cos wymyśle

0d1ysek2x78z4252.png

Ja już po, młody leży główką w dole i zasłaniał sobie znowu buźkę. Celebryta ;) Wszystko u mnie ok, lekarka pytała kiedy pójdę na zwolnienie :)

Mi położna powiedziała że wystarczy przyjść na czczo, nic nie mówiła o wieczorze dnia przed.

:D :D :D

Ty To masz dziewczyno hardkorowe pory pisania :D

No to ja z Wami :) Mam wizytę na 25 kwietnia i pewnie się wtedy odmelduję z roboty... z jednej strony już trochę mi się chce, z drugiej będę tęsknić...

No i te malutkie mega szybko i przyjemnie się prasuje :tak:

@Lipcowa mamusia, mój synek miał na jesieni takie przejścia, temperatura, straszny kaszel, też jechaliśmy w nocy do szpitala... a on nie choruje dużo. Teraz miał tydzień samej wysokiej temperatury- nic poza tym. Strasznie dziwne te wirusy... moich rodziców grypa tak rozłożyła że we 2 siedzieli w domu prawie 2 tyg, pierwszy raz odkąd są małżeństwem 38 lat :D

@Jola92, może faktycznie zadecyduj za mamę... każdy rodzic miałby chyba takie obiekcje, ale kurcze nie ma żartów..... Ściskam Cię mocno :* <3

Ola, zrób sobie sama prezent przedślubny :D Możecie też potem razem używać do zabawy ;)

U nas też sex był non stop jak nie mieszkaliśmy razem, a odkąd zamieszkaliśmy rok temu jednak trochę mniej. Taka codzienność na pewno coś tam zmienia... nie martw się... może faktycznie chłop zmęczony, będzie znowu mężem i ojcem i na pewno się cieszy ale jemu też życie się zmienia więc może na swój sposób przeżywa? :) Oni też coś tam gdzieś czują ;)
My zawsze urozmaicalismy sobie sex przebierankami... [emoji13][emoji13] ost chciałam cos fajnego ubrać ale nie zamieściłam sie w komplet i wygladalam jak boczek w siatce hahaha

0d1ysek2x78z4252.png

reklama
u mnie od poczatku -10 popedu nie chce mi sie nie czuje nic jak juz kiedys napisałam nawet Gray mnie nie rusza :D
z córką miałam odrotnie mialam ochote nonstop

ola faceci maja inne podejscie w czasie ciazy do seksu moj teraz ma ochote i nie ma dla niego problemu a z córką jak bylam to byl tak przerazony ze nawet dotknąc nie chciał mnie do tego moja waga masakryczna a bylismy nie cały rok po slubie wiec nie przejmuj sie nawet jak 3 raz przechodzi ciąze
Czasem mam wrażenie, że on się krępuje gadać o swoich odczuciach i uczuciach, muszę go trochę przycisnąć, trudno :p Ja to mam tak, że muszę wiedzieć co się dzieje bo potem mi to siedzi w głowie.

Nie wkradnie jesli bedziecie o siebie zabiegac, bedziecie chcieli byc dla siebie atrakcyjni,
My razem 10 lat , po slubie 8 lat i nasz seks z roku na rok jest coraz lepszy :laugh2:
No ja to bym tak bardzo chciała :) A teraz to wygląda wszystko tak, że on jest zmęczony a ja go napastuję :p

Czyli od dziś więcej lodów [emoji28]

Od kiedy pojawil sie większy brzuch to moze raz na tydzień/półtora...

0d1ysek2x78z4252.png
To mamy podobnie :) Ja to nie wiem, jak przetrwam okres połogu [emoji28] Ale liczę, że może chociaż M zatęskni i będzie tak jak na początku :D

Do góry