Ja już po, młody leży główką w dole i zasłaniał sobie znowu buźkę. Celebryta Wszystko u mnie ok, lekarka pytała kiedy pójdę na zwolnienie
Mi położna powiedziała że wystarczy przyjść na czczo, nic nie mówiła o wieczorze dnia przed.
Ty To masz dziewczyno hardkorowe pory pisania
No to ja z Wami Mam wizytę na 25 kwietnia i pewnie się wtedy odmelduję z roboty... z jednej strony już trochę mi się chce, z drugiej będę tęsknić...
No i te malutkie mega szybko i przyjemnie się prasuje
@Lipcowa mamusia, mój synek miał na jesieni takie przejścia, temperatura, straszny kaszel, też jechaliśmy w nocy do szpitala... a on nie choruje dużo. Teraz miał tydzień samej wysokiej temperatury- nic poza tym. Strasznie dziwne te wirusy... moich rodziców grypa tak rozłożyła że we 2 siedzieli w domu prawie 2 tyg, pierwszy raz odkąd są małżeństwem 38 lat
@Jola92, może faktycznie zadecyduj za mamę... każdy rodzic miałby chyba takie obiekcje, ale kurcze nie ma żartów..... Ściskam Cię mocno :* <3
Ola, zrób sobie sama prezent przedślubny Możecie też potem razem używać do zabawy
U nas też sex był non stop jak nie mieszkaliśmy razem, a odkąd zamieszkaliśmy rok temu jednak trochę mniej. Taka codzienność na pewno coś tam zmienia... nie martw się... może faktycznie chłop zmęczony, będzie znowu mężem i ojcem i na pewno się cieszy ale jemu też życie się zmienia więc może na swój sposób przeżywa? Oni też coś tam gdzieś czują
Niby pisze zeby przyjść 8godz od ostatniego posiłku. A ja będę 10. Bo o 22 zjadłam dwie tabliczki. Jutro najwyzej zapytam przed pobraniem. Jak powiedzą że nie to tylko mocz , krew i toxo chociaż zrobię..
Mi położna powiedziała że wystarczy przyjść na czczo, nic nie mówiła o wieczorze dnia przed.
Ja będę przenosić starszego do własnego pokoju, a młody, zależy jak będzie spał. Jak się trafi promocyjny egzemplarz, przestawimy łóżeczko do dziecięcego, jak nie, będzie w sypialni, pewnie trafi do naszego łóżka. A w dziecięcym położę dodatkowy materac, żeby móc przysnąć przy uspianiu.
Ty To masz dziewczyno hardkorowe pory pisania
ja chce do konca kwietnia ale tez mi wolne wypada juz licze
eeee mi 22 dni :/
taki mam plan zobaczymy jak sie potyoczą losy w firmie i moje stanowisko kto przejmie zeby nie bylo tak ze na porodówke pojadę służbowym
No to ja z Wami Mam wizytę na 25 kwietnia i pewnie się wtedy odmelduję z roboty... z jednej strony już trochę mi się chce, z drugiej będę tęsknić...
Ja zacznę prać i prasować pod koniec kwietnia jak będę już na l4 W sumie tyle o tym się mówi, że takie ilości itp a to jak na moje oko wcale nie tak dużo bo przecież prać będę tylko rozmiar 56 i 62 a tych ciuszków mam po kilka sztuk, głównie body.
No i te malutkie mega szybko i przyjemnie się prasuje
@Lipcowa mamusia, mój synek miał na jesieni takie przejścia, temperatura, straszny kaszel, też jechaliśmy w nocy do szpitala... a on nie choruje dużo. Teraz miał tydzień samej wysokiej temperatury- nic poza tym. Strasznie dziwne te wirusy... moich rodziców grypa tak rozłożyła że we 2 siedzieli w domu prawie 2 tyg, pierwszy raz odkąd są małżeństwem 38 lat
@Jola92, może faktycznie zadecyduj za mamę... każdy rodzic miałby chyba takie obiekcje, ale kurcze nie ma żartów..... Ściskam Cię mocno :* <3
Hmm nigdy wibratora nie miała, może czas pomyśleć A to nie jest tak, że niektórzy po prostu nie mają pochwowego i już?
Ola, zrób sobie sama prezent przedślubny Możecie też potem razem używać do zabawy
U nas też sex był non stop jak nie mieszkaliśmy razem, a odkąd zamieszkaliśmy rok temu jednak trochę mniej. Taka codzienność na pewno coś tam zmienia... nie martw się... może faktycznie chłop zmęczony, będzie znowu mężem i ojcem i na pewno się cieszy ale jemu też życie się zmienia więc może na swój sposób przeżywa? Oni też coś tam gdzieś czują