reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja już po, młody leży główką w dole i zasłaniał sobie znowu buźkę. Celebryta ;) Wszystko u mnie ok, lekarka pytała kiedy pójdę na zwolnienie :)

Niby pisze zeby przyjść 8godz od ostatniego posiłku. A ja będę 10. Bo o 22 zjadłam dwie tabliczki. Jutro najwyzej zapytam przed pobraniem. Jak powiedzą że nie to tylko mocz , krew i toxo chociaż zrobię..

Mi położna powiedziała że wystarczy przyjść na czczo, nic nie mówiła o wieczorze dnia przed.

Ja będę przenosić starszego do własnego pokoju, a młody, zależy jak będzie spał. Jak się trafi promocyjny egzemplarz, przestawimy łóżeczko do dziecięcego, jak nie, będzie w sypialni, pewnie trafi do naszego łóżka. A w dziecięcym położę dodatkowy materac, żeby móc przysnąć przy uspianiu.

:D :D :D

Ty To masz dziewczyno hardkorowe pory pisania :D

ja chce do konca kwietnia ale tez mi wolne wypada juz licze
eeee mi 22 dni :/

taki mam plan zobaczymy jak sie potyoczą losy w firmie i moje stanowisko kto przejmie zeby nie bylo tak ze na porodówke pojadę służbowym :D

No to ja z Wami :) Mam wizytę na 25 kwietnia i pewnie się wtedy odmelduję z roboty... z jednej strony już trochę mi się chce, z drugiej będę tęsknić...

Ja zacznę prać i prasować pod koniec kwietnia jak będę już na l4 :) W sumie tyle o tym się mówi, że takie ilości itp a to jak na moje oko wcale nie tak dużo bo przecież prać będę tylko rozmiar 56 i 62 a tych ciuszków mam po kilka sztuk, głównie body.

No i te malutkie mega szybko i przyjemnie się prasuje :tak:

@Lipcowa mamusia, mój synek miał na jesieni takie przejścia, temperatura, straszny kaszel, też jechaliśmy w nocy do szpitala... a on nie choruje dużo. Teraz miał tydzień samej wysokiej temperatury- nic poza tym. Strasznie dziwne te wirusy... moich rodziców grypa tak rozłożyła że we 2 siedzieli w domu prawie 2 tyg, pierwszy raz odkąd są małżeństwem 38 lat :D

@Jola92, może faktycznie zadecyduj za mamę... każdy rodzic miałby chyba takie obiekcje, ale kurcze nie ma żartów..... Ściskam Cię mocno :* <3

Hmm nigdy wibratora nie miała, może czas pomyśleć :D A to nie jest tak, że niektórzy po prostu nie mają pochwowego i już?

Ola, zrób sobie sama prezent przedślubny :D Możecie też potem razem używać do zabawy ;)

U nas też sex był non stop jak nie mieszkaliśmy razem, a odkąd zamieszkaliśmy rok temu jednak trochę mniej. Taka codzienność na pewno coś tam zmienia... nie martw się... może faktycznie chłop zmęczony, będzie znowu mężem i ojcem i na pewno się cieszy ale jemu też życie się zmienia więc może na swój sposób przeżywa? :) Oni też coś tam gdzieś czują ;)

reklama
Ja tez żadnych podstaw nie mam ale już nie wiedziałam jak mam z nim rozmawiać... Poza tym jak to kobieta zawsze cos wymyśle

0d1ysek2x78z4252.png
No wiadomo, potrzeba matką wynalazku :D Ja to jak zaczynam gadać, że go już nie pociągam to prawie zawsze kończy się na tym, że ryczę i on biedny musi musi mnie pocieszać ale jaki jest przy tym słodki :D

My zawsze urozmaicalismy sobie sex przebierankami... [emoji13][emoji13] ost chciałam cos fajnego ubrać ale nie zamieściłam sie w komplet i wygladalam jak boczek w siatce hahaha

0d1ysek2x78z4252.png
Haha padłam [emoji28]

Czasem mam wrażenie, że on się krępuje gadać o swoich odczuciach i uczuciach, muszę go trochę przycisnąć, trudno [emoji14] Ja to mam tak, że muszę wiedzieć co się dzieje bo potem mi to siedzi w głowie.

No ja to bym tak bardzo chciała :) A teraz to wygląda wszystko tak, że on jest zmęczony a ja go napastuję [emoji14]

Czyli od dziś więcej lodów [emoji28]

To mamy podobnie :) Ja to nie wiem, jak przetrwam okres połogu [emoji28] Ale liczę, że może chociaż M zatęskni i będzie tak jak na początku :D
No połóg bedzie ciężki dla nas... Moj to chociaz lody bedzie mial[emoji13][emoji13] ale podejrzewam ze nie bedziemy mialy ochoty takie zmeczone i obolale

0d1ysek2x78z4252.png

A to swoją drogą, ryczałabym jak bóbr :D W ciąży to ryczenie wychodzi mi fantastycznie [emoji28] Jakoś tak wszystko też biorę do siebie.

Grunt to znać swoją specjalizację :-D:-D:-D

My zawsze urozmaicalismy sobie sex przebierankami... [emoji13][emoji13] ost chciałam cos fajnego ubrać ale nie zamieściłam sie w komplet i wygladalam jak boczek w siatce hahaha

Hahahahhahahah Wronka <3 :-D Mogłabyś zrobić furrorę autorskim projektem: sexowna pielęgniarka, gorąca policjantka, ostar nauczycielka oraz boczek w siatce:-D:-D:-D

@JustMe55 gratki po wizycie i fajnie ze główka w dół a moze sie jeszcze przekrecic czy raczej jak juz wpadl w kanal to zostanie???

Pojęcia nie mam:eek: Nie zapytałam widzisz... Ale moze jak już chłopak wpadł w kanał to zostanie :-) :)

Czasem mam wrażenie, że on się krępuje gadać o swoich odczuciach i uczuciach, muszę go trochę przycisnąć, trudno :p Ja to mam tak, że muszę wiedzieć co się dzieje bo potem mi to siedzi w głowie.

No ja to bym tak bardzo chciała :) A teraz to wygląda wszystko tak, że on jest zmęczony a ja go napastuję :p

Czyli od dziś więcej lodów [emoji28]

To mamy podobnie :) Ja to nie wiem, jak przetrwam okres połogu [emoji28] Ale liczę, że może chociaż M zatęskni i będzie tak jak na początku :D
Zobaczysz będzie jeszcze lepiej. My 3 ciążę nic bo zakaz potem połóg za każdym razem po przerwie jest jeszcze lepiej ☺️

Hahahahhahahah Wronka <3 :-D Mogłabyś zrobić furrorę autorskim projektem: sexowna pielęgniarka, gorąca policjantka, ostar nauczycielka oraz boczek w siatce:-D:-D:-D

Pojęcia nie mam:eek: Nie zapytałam widzisz... Ale moze jak już chłopak wpadł w kanał to zostanie :-) :)
Hahahah ale sie usmialam[emoji13] akurat sie zgodzę bo mam takie komplety [emoji3][emoji3] teraz pozostaje znaleźć komplet pracownicy masarni... Akurat po wedzeniu szynek jestem wiec będę miala co na szyje zawiesic[emoji13][emoji13] a stary zamiast poruchac to sobie poje [emoji23][emoji23][emoji23]

0d1ysek2x78z4252.png

Ja już po, młody leży główką w dole i zasłaniał sobie znowu buźkę. Celebryta ;) Wszystko u mnie ok, lekarka pytała kiedy pójdę na zwolnienie :)

Ola, zrób sobie sama prezent przedślubny :D Możecie też potem razem używać do zabawy ;)

U nas też sex był non stop jak nie mieszkaliśmy razem, a odkąd zamieszkaliśmy rok temu jednak trochę mniej. Taka codzienność na pewno coś tam zmienia... nie martw się... może faktycznie chłop zmęczony, będzie znowu mężem i ojcem i na pewno się cieszy ale jemu też życie się zmienia więc może na swój sposób przeżywa? :) Oni też coś tam gdzieś czują ;)
Cudownie, że wszystko dobrze :) A ile mały waży?

No dziś oznajmię M, że za mną chodzi wibrator :D ciekawe co powie :p No ja myślę, że to może faktycznie zmęczenie takie jesienno-zimowe i to siedzenie w domu wychodzi. Oboje jesteśmy rozleniwieni. Wcześniej to byliśmy w ruchu, albo jakieś rolki, spacery, wyjazdy a teraz kanapa i pilot :p No cieszy się na pewno, w końcu to on wyszedł też z inicjatywą dziecka, potem z tym, żeby starać się już od października mimo że miałam umowę tylko do połowy października, więc nawet nie wiedziałam czy mi przedłużą i wolałam czekać przynajmniej do grudnia ale oczywiście mu ustąpiłam bo w głębi serca sama chciałam jak najszybciej nosić jego dziecko [emoji173] Ale u nas to wszystko jakoś tak spontanicznie wychodzi. Wcześniej to by mi nawet do głowy nie przyszło, żeby robić sobie dziecko z facetem z którym jestem od 3 miesięcy, zawsze byłam w związkach po kilka lat i dopiero wtedy pojawiała się taka myśl. Od samego początku naszej znajomości uważam, że to miłość mojego życia skoro dopiero z nim byłam pewna, tych wszystkich decyzji, które wcześniej odwlekałam.

reklama
No połóg bedzie ciężki dla nas... Moj to chociaz lody bedzie mial[emoji13][emoji13] ale podejrzewam ze nie bedziemy mialy ochoty takie zmeczone i obolale

0d1ysek2x78z4252.png
No też tak myślę, a jakby nas jeszcze nacinali albo nie daj Boże gdybyśmy popękały to już wcale zero szans na cokolwiek :D

No a jak, tylko nie wiem jak nazwać moją specjalizację :p
Biedy Twój młody, od samego początku w kanale :D

Hahahah ale sie usmialam[emoji13] akurat sie zgodzę bo mam takie komplety [emoji3][emoji3] teraz pozostaje znaleźć komplet pracownicy masarni... Akurat po wedzeniu szynek jestem wiec będę miala co na szyje zawiesic[emoji13][emoji13] a stary zamiast poruchac to sobie poje [emoji23][emoji23][emoji23]

0d1ysek2x78z4252.png
Litości [emoji28] Ja tu ciężko pracuję a Ty takie teksty :D Siedzę i się szczerzę do monitora :p Pomyślą, że jakaś wariatka :D

Do góry