reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja już po, młody leży główką w dole i zasłaniał sobie znowu buźkę. Celebryta ;) Wszystko u mnie ok, lekarka pytała kiedy pójdę na zwolnienie :)

Niby pisze zeby przyjść 8godz od ostatniego posiłku. A ja będę 10. Bo o 22 zjadłam dwie tabliczki. Jutro najwyzej zapytam przed pobraniem. Jak powiedzą że nie to tylko mocz , krew i toxo chociaż zrobię..

Mi położna powiedziała że wystarczy przyjść na czczo, nic nie mówiła o wieczorze dnia przed.

Ja będę przenosić starszego do własnego pokoju, a młody, zależy jak będzie spał. Jak się trafi promocyjny egzemplarz, przestawimy łóżeczko do dziecięcego, jak nie, będzie w sypialni, pewnie trafi do naszego łóżka. A w dziecięcym położę dodatkowy materac, żeby móc przysnąć przy uspianiu.

:D :D :D

Ty To masz dziewczyno hardkorowe pory pisania :D

ja chce do konca kwietnia ale tez mi wolne wypada juz licze
eeee mi 22 dni :/

taki mam plan zobaczymy jak sie potyoczą losy w firmie i moje stanowisko kto przejmie zeby nie bylo tak ze na porodówke pojadę służbowym :D

No to ja z Wami :) Mam wizytę na 25 kwietnia i pewnie się wtedy odmelduję z roboty... z jednej strony już trochę mi się chce, z drugiej będę tęsknić...

Ja zacznę prać i prasować pod koniec kwietnia jak będę już na l4 :) W sumie tyle o tym się mówi, że takie ilości itp a to jak na moje oko wcale nie tak dużo bo przecież prać będę tylko rozmiar 56 i 62 a tych ciuszków mam po kilka sztuk, głównie body.

No i te malutkie mega szybko i przyjemnie się prasuje :tak:

@Lipcowa mamusia, mój synek miał na jesieni takie przejścia, temperatura, straszny kaszel, też jechaliśmy w nocy do szpitala... a on nie choruje dużo. Teraz miał tydzień samej wysokiej temperatury- nic poza tym. Strasznie dziwne te wirusy... moich rodziców grypa tak rozłożyła że we 2 siedzieli w domu prawie 2 tyg, pierwszy raz odkąd są małżeństwem 38 lat :D

@Jola92, może faktycznie zadecyduj za mamę... każdy rodzic miałby chyba takie obiekcje, ale kurcze nie ma żartów..... Ściskam Cię mocno :* <3

Hmm nigdy wibratora nie miała, może czas pomyśleć :D A to nie jest tak, że niektórzy po prostu nie mają pochwowego i już?

Ola, zrób sobie sama prezent przedślubny :D Możecie też potem razem używać do zabawy ;)

U nas też sex był non stop jak nie mieszkaliśmy razem, a odkąd zamieszkaliśmy rok temu jednak trochę mniej. Taka codzienność na pewno coś tam zmienia... nie martw się... może faktycznie chłop zmęczony, będzie znowu mężem i ojcem i na pewno się cieszy ale jemu też życie się zmienia więc może na swój sposób przeżywa? :) Oni też coś tam gdzieś czują ;)

reklama
Ja tez żadnych podstaw nie mam ale już nie wiedziałam jak mam z nim rozmawiać... Poza tym jak to kobieta zawsze cos wymyśle

0d1ysek2x78z4252.png
No wiadomo, potrzeba matką wynalazku :D Ja to jak zaczynam gadać, że go już nie pociągam to prawie zawsze kończy się na tym, że ryczę i on biedny musi musi mnie pocieszać ale jaki jest przy tym słodki :D

My zawsze urozmaicalismy sobie sex przebierankami... [emoji13][emoji13] ost chciałam cos fajnego ubrać ale nie zamieściłam sie w komplet i wygladalam jak boczek w siatce hahaha

0d1ysek2x78z4252.png
Haha padłam [emoji28]

Czasem mam wrażenie, że on się krępuje gadać o swoich odczuciach i uczuciach, muszę go trochę przycisnąć, trudno [emoji14] Ja to mam tak, że muszę wiedzieć co się dzieje bo potem mi to siedzi w głowie.

No ja to bym tak bardzo chciała :) A teraz to wygląda wszystko tak, że on jest zmęczony a ja go napastuję [emoji14]

Czyli od dziś więcej lodów [emoji28]

To mamy podobnie :) Ja to nie wiem, jak przetrwam okres połogu [emoji28] Ale liczę, że może chociaż M zatęskni i będzie tak jak na początku :D
No połóg bedzie ciężki dla nas... Moj to chociaz lody bedzie mial[emoji13][emoji13] ale podejrzewam ze nie bedziemy mialy ochoty takie zmeczone i obolale

0d1ysek2x78z4252.png

A to swoją drogą, ryczałabym jak bóbr :D W ciąży to ryczenie wychodzi mi fantastycznie [emoji28] Jakoś tak wszystko też biorę do siebie.

Grunt to znać swoją specjalizację :-D:-D:-D

My zawsze urozmaicalismy sobie sex przebierankami... [emoji13][emoji13] ost chciałam cos fajnego ubrać ale nie zamieściłam sie w komplet i wygladalam jak boczek w siatce hahaha

Hahahahhahahah Wronka <3 :-D Mogłabyś zrobić furrorę autorskim projektem: sexowna pielęgniarka, gorąca policjantka, ostar nauczycielka oraz boczek w siatce:-D:-D:-D

@JustMe55 gratki po wizycie i fajnie ze główka w dół a moze sie jeszcze przekrecic czy raczej jak juz wpadl w kanal to zostanie???

Pojęcia nie mam:eek: Nie zapytałam widzisz... Ale moze jak już chłopak wpadł w kanał to zostanie :-) :)

Czasem mam wrażenie, że on się krępuje gadać o swoich odczuciach i uczuciach, muszę go trochę przycisnąć, trudno :p Ja to mam tak, że muszę wiedzieć co się dzieje bo potem mi to siedzi w głowie.

No ja to bym tak bardzo chciała :) A teraz to wygląda wszystko tak, że on jest zmęczony a ja go napastuję :p

Czyli od dziś więcej lodów [emoji28]

To mamy podobnie :) Ja to nie wiem, jak przetrwam okres połogu [emoji28] Ale liczę, że może chociaż M zatęskni i będzie tak jak na początku :D
Zobaczysz będzie jeszcze lepiej. My 3 ciążę nic bo zakaz potem połóg za każdym razem po przerwie jest jeszcze lepiej ☺️

Hahahahhahahah Wronka <3 :-D Mogłabyś zrobić furrorę autorskim projektem: sexowna pielęgniarka, gorąca policjantka, ostar nauczycielka oraz boczek w siatce:-D:-D:-D

Pojęcia nie mam:eek: Nie zapytałam widzisz... Ale moze jak już chłopak wpadł w kanał to zostanie :-) :)
Hahahah ale sie usmialam[emoji13] akurat sie zgodzę bo mam takie komplety [emoji3][emoji3] teraz pozostaje znaleźć komplet pracownicy masarni... Akurat po wedzeniu szynek jestem wiec będę miala co na szyje zawiesic[emoji13][emoji13] a stary zamiast poruchac to sobie poje [emoji23][emoji23][emoji23]

0d1ysek2x78z4252.png

Ja już po, młody leży główką w dole i zasłaniał sobie znowu buźkę. Celebryta ;) Wszystko u mnie ok, lekarka pytała kiedy pójdę na zwolnienie :)

Ola, zrób sobie sama prezent przedślubny :D Możecie też potem razem używać do zabawy ;)

U nas też sex był non stop jak nie mieszkaliśmy razem, a odkąd zamieszkaliśmy rok temu jednak trochę mniej. Taka codzienność na pewno coś tam zmienia... nie martw się... może faktycznie chłop zmęczony, będzie znowu mężem i ojcem i na pewno się cieszy ale jemu też życie się zmienia więc może na swój sposób przeżywa? :) Oni też coś tam gdzieś czują ;)
Cudownie, że wszystko dobrze :) A ile mały waży?

No dziś oznajmię M, że za mną chodzi wibrator :D ciekawe co powie :p No ja myślę, że to może faktycznie zmęczenie takie jesienno-zimowe i to siedzenie w domu wychodzi. Oboje jesteśmy rozleniwieni. Wcześniej to byliśmy w ruchu, albo jakieś rolki, spacery, wyjazdy a teraz kanapa i pilot :p No cieszy się na pewno, w końcu to on wyszedł też z inicjatywą dziecka, potem z tym, żeby starać się już od października mimo że miałam umowę tylko do połowy października, więc nawet nie wiedziałam czy mi przedłużą i wolałam czekać przynajmniej do grudnia ale oczywiście mu ustąpiłam bo w głębi serca sama chciałam jak najszybciej nosić jego dziecko [emoji173] Ale u nas to wszystko jakoś tak spontanicznie wychodzi. Wcześniej to by mi nawet do głowy nie przyszło, żeby robić sobie dziecko z facetem z którym jestem od 3 miesięcy, zawsze byłam w związkach po kilka lat i dopiero wtedy pojawiała się taka myśl. Od samego początku naszej znajomości uważam, że to miłość mojego życia skoro dopiero z nim byłam pewna, tych wszystkich decyzji, które wcześniej odwlekałam.

reklama
No połóg bedzie ciężki dla nas... Moj to chociaz lody bedzie mial[emoji13][emoji13] ale podejrzewam ze nie bedziemy mialy ochoty takie zmeczone i obolale

0d1ysek2x78z4252.png
No też tak myślę, a jakby nas jeszcze nacinali albo nie daj Boże gdybyśmy popękały to już wcale zero szans na cokolwiek :D

No a jak, tylko nie wiem jak nazwać moją specjalizację :p
Biedy Twój młody, od samego początku w kanale :D

Hahahah ale sie usmialam[emoji13] akurat sie zgodzę bo mam takie komplety [emoji3][emoji3] teraz pozostaje znaleźć komplet pracownicy masarni... Akurat po wedzeniu szynek jestem wiec będę miala co na szyje zawiesic[emoji13][emoji13] a stary zamiast poruchac to sobie poje [emoji23][emoji23][emoji23]

0d1ysek2x78z4252.png
Litości [emoji28] Ja tu ciężko pracuję a Ty takie teksty :D Siedzę i się szczerzę do monitora :p Pomyślą, że jakaś wariatka :D

Do góry