Ja tez popijam Gaviscon. Super sprawa w końcu mogę zasnąć wieczorem i nie płonęJa biore gaviscon na zgaga pomaga zaraz
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Fajnie z jego strony, że umył Mam nadzieję, że szybko kwas minie Mój też chciał umyć ale powiedziałam, że umyję sama skoro myłam myjką a nie ręcznie, więc się nie namęczyłam ale więcej już myć nie będę Dopiero pod koniec czerwca przed porodempowodzenia na wizytach
hej
my wczoraj pokłóciliśmy się o pieniądze. I taki kwas został. A z pozytywniejszych rzeczy wczoraj P.z sam z siebie umył okno w pokoju-zeszły mu 2 godziny dziś będzie mył w kuchni
Margana
Nie wiem, nie znam tego i nie mam zdania[emoji53]Dziewczyny co myślicie o używaniu baloników Aniball?
Aniołek[*] 8.08.2017
SzczęśliwaCiężarna
Ja po tym głodna nie jestem, ale zemdlilo mnie bardzo i w głowie niefajnie... Chciało mi się pić, ale nie pozwolonoJa wzielam krzyzowki jak bylam ;D oj tak najgorsze za Toba ja pozniej glod odczuwalam .. jak wyszlam to zjadlam kanapke i michalki
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja będę przenosić starszego do własnego pokoju, a młody, zależy jak będzie spał. Jak się trafi promocyjny egzemplarz, przestawimy łóżeczko do dziecięcego, jak nie, będzie w sypialni, pewnie trafi do naszego łóżka. A w dziecięcym położę dodatkowy materac, żeby móc przysnąć przy uspianiu.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi wygodnie tez karmic kp od razu w sypialni.. chyba bede miec bo juz leci i gdybm wxiela laktator to poleci
Margana
Haha, z glownej to raczej nie[emoji6] Powodzenia w dalszym badaniu!Wypilam... Miałam zwykłą glukoze i pół cytryny wkropilam... I na początku było ok, ale druga polowa straszna... Tam już cytryny mało i roztwór bardziej gesty... Ale już po wypiciu ... O 9 wchodzę pobrać krew i o 10 teraz na czczo pobrała mi tylko z żyły głównej
Aniołek[*] 8.08.2017
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
A z dzieckiem w foteliku czy przyczepce..?
Ja bym już na tym etapie już chyba nie miała odwagi, ze względu na ryzyko przewrotki [emoji15]
Ja to samo lamaga ze mnie juz
Lipcowa mamusia
Hey a wiesz co.niby zapalenie górnych dróg oddechowych jakieś wirusowe ale tragedia na pogotowiu 1h Lekarz.osluchal dal skierowanie na sor na szpital bo nie jest pediatra tam po 1h przyjęli zmierzyli gorączkę po 1.5h kazali iść nam na oddział pediatryczny tam odsłucha zbadała cukier i do domu i dziś na 16 na kontrol do lekarza i to nie naszej bo do naszej komplet pacjentów kaszel ze dziecko prawie płuca wykrztusza katar gorączka 6 dobę juz mam dość a konkretnych leków nadal brak tylko przeciw gorączkowe i na kaszel syrop który dawałam i mało skuteczny. Oszaleje mała juz wykończona ta choroba.No i co? Zbadali ja? Co jej jest?
Aniołek[*] 8.08.2017
olaaa7
Mnie też pobierała tylko z głównej ale może dlatego, że miałam przy okazji morfologię i potem po 2 godzinach też z głównej.Haha, z glownej to raczej nie[emoji6] Powodzenia w dalszym badaniu!
Aniołek[*] 8.08.2017
reklama
Lipcowa mamusia
Macie jakiś dobry syrop na kaszel dla dziecka nam pomagał herbapect junior ale już chyba za.duzo bo nic nie łagodzi kaszlu
Podziel się: