reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hey a wiesz co.niby zapalenie górnych dróg oddechowych jakieś wirusowe ale tragedia na pogotowiu 1h Lekarz.osluchal dal skierowanie na sor na szpital bo nie jest pediatra tam po 1h przyjęli zmierzyli gorączkę po 1.5h kazali iść nam na oddział pediatryczny tam odsłucha zbadała cukier i do domu i dziś na 16 na kontrol do lekarza i to nie naszej bo do naszej komplet pacjentów kaszel ze dziecko prawie płuca wykrztusza katar gorączka 6 dobę juz mam dość a konkretnych leków nadal brak tylko przeciw gorączkowe i na kaszel syrop który dawałam i mało skuteczny. Oszaleje mała juz wykończona ta choroba.

w4sqgzu395zb6ngs.png

Ojej ;(; trzymam moxno !! Bidulka coreczka to stres dla was uff

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
moja przyjaciolka wlasnie mi napisała ze córka obudzila sie o 1:30 i zasnela przed 6:00 jest wykonczona
ale chyba ząbkowanie bo mała ma 9 mieisecy

Zapewne no ...
moja 12 jak wiecie I dwa dolne boczne wychodza razem
Noc tylko dada dada wola ufff dobrze ze brak goraczki
Ha tez dzus ledwo zipie

Wstala ide sztkowac sniadanie

Wierze ze krzywe cykrowe u was ok kobietki , tydz temu tez mialam stres przez to

Dzień krzywej cukrzycowej... O 6h zadzwonił budzik... Jestem nieprzytomna, na dworze ciemno i tak mgliscie, że nic nie widać przez okno :( gdyby nie to, że wczoraj glodowalam od 18h to bym poszła jednak w inny dzień bo bym nie dała rady [emoji39] szykuje się do wyjścia... Ehh

f2w39n7303c24ozn.png
Trzymam kciuki [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Kontrole[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja to czytam i czytam ostatnio bo dzieci wielojezyczne zdaza sie wiekszosc di lary musza isc ...
a ja sadze ze trzeva dac Im czasu
U nas za dnia nocy trzy jezyki wiec wiadomo ze w mowie takie dzieci troszke pizniej mowia

Powodzenia na badaniach i na wizytach. Dzisiaj się spróbuję umówić do lekarza pierwszego kontaktu, bo tak mnie męczy przeziębienie, że w nocy nic nie spałam. Nie mogłam oddychać i bałam się, że się udusze :(
Cukier rano przekroczony :(
O jejku A może za mało zjadłaś? Tak moja mama czasami ma , że jak się za lekka kolację to nieraz ma taki wysoki cukier rano że hej , ale nie wiem czy taka normalnie cukrzycą od tej w ciąży się rozni

Cześć dziewczyny :)

Poleguję właśnie w pracy u O, za godzinę wizyta....
Wszystko ok, miejsce fajne, ale ta klimatyzacja... [emoji20] mam nadzieję, że tym razem mnie nie urządzi...... [emoji33]Najbardziej wiarygodna wydaje mi się wersja 8-10h - tyle mówiła mi mama, a przez ileś lat pracowała w laborze... ;)
I że często mówi się pacjentkom więcej, bo jak się powie te 12, to zwykle 8-10 jest realnie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Aga powodzenia na wizycie trzymam kciuki [emoji4]

reklama
Hey a wiesz co.niby zapalenie górnych dróg oddechowych jakieś wirusowe ale tragedia na pogotowiu 1h Lekarz.osluchal dal skierowanie na sor na szpital bo nie jest pediatra tam po 1h przyjęli zmierzyli gorączkę po 1.5h kazali iść nam na oddział pediatryczny tam odsłucha zbadała cukier i do domu i dziś na 16 na kontrol do lekarza i to nie naszej bo do naszej komplet pacjentów kaszel ze dziecko prawie płuca wykrztusza katar gorączka 6 dobę juz mam dość a konkretnych leków nadal brak tylko przeciw gorączkowe i na kaszel syrop który dawałam i mało skuteczny. Oszaleje mała juz wykończona ta choroba.

w4sqgzu395zb6ngs.png
Katar gesty? Co dajesz?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry