reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Link do: Paczka ubrań 3-6 mies ( body, bluzki, spodnie ) dzis moze dotrze badz jutro :) myslicie ze dobrze zrobilam ?
Wygladaja bardzo ladnie. I cena fajna[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
@Margana, no to rozpoczęłaś sezon łóżeczkowy! Superowe, klasyczne! Ja też lubię najbardziej proste.

No szłam już za ciosem, teraz z ubranek mam w sumie wszystko do 68, na 74 trochę.

Pamiętaj że jest -20% online :tak:

ale półśpiochy i spodnie to w sumie to samo.. tyle że albo ze stópkami albo bez :)

@martaaa515, też masz niezłe wspomnienia :-D:-D:-D

teraz bez sensu jeszcze chyba.. do maja poczekam minimum!

...ale on tak śpi??:errr:

Widzę że profesjonalny sprzęt zdjęciowy jest:-) :)

Ja juz gotowa poukladane poprasowane ;)))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji106]
Foteliki są niebezpieczne... Tzn są fajne, ale podnoszą środek ciężkości, więc zwiększają ryzyko przewrotki...
Kumpel tak na prostej drodze się wywalił z synem, dobrze, że młody miał kask itd, więc bez uszczerbku, ale w ciąży to byłby głupi pomysł...
Przyczepka jest stabilniejsza, nie wpływa na rower poza dodatkowym obciążeniem, no i w razie przewrotki przyczepka zostaje stabilnie stać - dla dziecka bezpieczniej, a dla rodzica łatwiej opanować rower ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja woziłam syna do 4 roku życia w foteliku i bardzo sobie chwalę. Oczywiście zawsze w kasku, zresztą on jest tak nauczony, że bez kasku nawet na rower nie wsiądzie. Przyczepki na pewno są fajne, ale ich ceny są zabójcze :)

w57v9n73fe3ysoga.png

Moja przyjaciółka ma relatywnie niedużą różnicę, choć większą niż u ciebie będzie i dwa łóżeczka w sypialni - ponoć się sprawdza ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Kurcze no Wlasnie nicole zabkuje wstaje co dwie h bidulka w nocy

Noszenie placz

Tak sobie mysle dac ich obydwu...z nami bo frania to na bank z nami

Ja juz gotowa poukladane poprasowane ;)))

Ja zacznę prać i prasować pod koniec kwietnia jak będę już na l4 :) W sumie tyle o tym się mówi, że takie ilości itp a to jak na moje oko wcale nie tak dużo bo przecież prać będę tylko rozmiar 56 i 62 a tych ciuszków mam po kilka sztuk, głównie body.

Cześć dziewczyny :)

Poleguję właśnie w pracy u O, za godzinę wizyta....
Wszystko ok, miejsce fajne, ale ta klimatyzacja... [emoji20] mam nadzieję, że tym razem mnie nie urządzi...... [emoji33]Najbardziej wiarygodna wydaje mi się wersja 8-10h - tyle mówiła mi mama, a przez ileś lat pracowała w laborze... ;)
I że często mówi się pacjentkom więcej, bo jak się powie te 12, to zwykle 8-10 jest realnie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
A ja byłam 14h na czczo ... No, ale lekarz kazał o 18 ostatni więc tak zrobiłam :) zależy mi na wiarygodnym wyniku więc posłuchałam :) za 5minut wchodzę na drugie pobranie
Kurcze, nie moge spac, a jutro trzeba wstac[emoji20] Glowa mnie boli, zgaga meczy i w ogole cuagle o czyms mysle i nie moge przestac. A...i jeszcze mi duszno[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry