reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hey a wiesz co.niby zapalenie górnych dróg oddechowych jakieś wirusowe ale tragedia na pogotowiu 1h Lekarz.osluchal dal skierowanie na sor na szpital bo nie jest pediatra tam po 1h przyjęli zmierzyli gorączkę po 1.5h kazali iść nam na oddział pediatryczny tam odsłucha zbadała cukier i do domu i dziś na 16 na kontrol do lekarza i to nie naszej bo do naszej komplet pacjentów kaszel ze dziecko prawie płuca wykrztusza katar gorączka 6 dobę juz mam dość a konkretnych leków nadal brak tylko przeciw gorączkowe i na kaszel syrop który dawałam i mało skuteczny. Oszaleje mała juz wykończona ta choroba.

w4sqgzu395zb6ngs.png

współczuje ci... dziecko chore to tragedia

reklama
powodzenia na wizytach :)

hej :)
my wczoraj pokłóciliśmy się o pieniądze. I taki kwas został. A z pozytywniejszych rzeczy wczoraj P.z sam z siebie umył okno w pokoju-zeszły mu 2 godziny [emoji14] dziś będzie mył w kuchni :p
Przykro mi z powodu klotni. Oby szybko sie wyjasnilo!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja zacznę prać i prasować pod koniec kwietnia jak będę już na l4 :) W sumie tyle o tym się mówi, że takie ilości itp a to jak na moje oko wcale nie tak dużo bo przecież prać będę tylko rozmiar 56 i 62 a tych ciuszków mam po kilka sztuk, głównie body.

Ja juz gotowa bo niewiem jak bedzie u mnie za msc ;// juz mi coezko plus Nicole nerwowa zabkuje
Nie sadze ze cos sie stanie skoro juz gotowe z Nicole tez tam bylo w 24 tc gotowe bo byla ciaza zagrozona , ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry